Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ина Станоева, благодаря. Flowers Hibiscus
Днес имах път в района, но не се сетих да погледна. Нищо, не ми е спешно.

# 76
Не открих нито шоколадовата, нито златната маска. Confused

# 77
Нямаше ни един продукт от хвалените последните постове в ДМ, в който бях днес!!!!😭

# 78
Нямаше ни един продукт от хвалените последните постове в ДМ, в който бях днес!!!!😭

Намерих само нощната... Но купих други де. Joy

# 79
Хахаха и аз не намерих нищо!!!

# 80
  • Deutschland
Сдобих се с коледната палитра на Есенс. Беше последната, разбира се 😄. Опакована като подарък, цветовете са много пигментирани, но преобладават червеникавите, което никак не ми харесва. Все пак ще се ползва. Извинявам се за нескопосаните снимки, но са правени със светкавица

# 81
Утре ще ходя, че ми свърши това (не е козметика, но съм страшно доволна и всички, на които съм го препоръчала ме черпят Stuck Out Tongue Winking Eye)

и естествено, че ще забърша и от маските.
Джаста Праста много те бива в това да ми вкарваш дявола да си купя нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

# 82
  • София

Днес си го взех на учудващо ниска цена от 9 лв а по други магазини съм го виждала по 15 лв... Дали ще има ефект, ще разбера....

# 83
Маската с бях шоколад мирише разкошно, но според мен не е много подходяща за суха кожа, опъваше ми.

При мен пък се получи кир ефект. От друга страна сутринта кожата ми беше като на бебе.

Аз си взех и златната, и пилинга със захар

# 84
Фрау, палитрата ми изглежда подобна на миналогодишната ХОХОХО, има ли розови пепелни нюдове и лилаво.

# 85
  • Deutschland
Има тъмнолилаво и розово да. Блясъците са червени и кафяви, два броя. Миналогодишната съм я пропуснала, ще я потърся в нета да видя каква е била

# 86
  • Варна
Утре ще ходя, че ми свърши това (не е козметика, но съм страшно доволна и всички, на които съм го препоръчала ме черпят Stuck Out Tongue Winking Eye)

и естествено, че ще забърша и от маските.

За какво го ползваш?

# 87

Hohoho от коледната на есенс 2018

# 88
  • Бургас

Hohoho от коледната на есенс 2018
И бархетна пижамка от Лидл. Heart Eyes

# 89
Радост, да идилия  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт