Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 57 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
С шоколадовата маска и аз имах кир ефект, тия дни ще отида до Дм,че само ме зарибявате с тия маски и душ гелове... Слабост са ми.

# 91
Здравейте, в Лили виждали ли сте да се продава препарат Pulirapid?

Pulirapid беше много хубав италиански препарат за чистене на фаянс, но за съжаление го няма от доста дълго време. Преди го имаше в Кауфланд, но явно вече не се внася в България, дано да греша и да го има в други магазини, но аз не съм го виждала. В Лили, определено никога не съм го засичала да се продава.
Има го в Лекси, ако сте от Пловдив. Използвам само него почти за баня.
От тази златна маска нормално ли е кожата да се зачерви?

# 92
При мен няма зачервяване от златната маска. Не знам. Да не би да имате непоносимост към някоя съставка.

Сега съм се намазала с шоколадовата. Тия сладки аромати ще ме уморят от кеф.
Мажа се и тъна в блаженство.

# 93
Знам ли 🤔 Направо пламнах, а след това изчезна. Кожата ми стана доста мазна, а съм със суха кожа. Може да е моята 😔 Но ароматът е страшно траен и сладък 😁

# 94
Отклонявам леко темата с това, че намерих на Линеа Био серума против косопад в Лили. Спомням си, че беше търсен и коментиран доста ( ако не се лъжа от Фрау?), та просто разбутайте кутиите ако ви трябва, тази беше зарината от другите видове. 8бр на цена от 12.99лв.
За ефект, ще кажа допълнително, но пък аз ползвам и много други грижи, та от кое ще е, не знам😄
А утре продължавам търсенето на маски, моля ви, оставете ми поне по една от вид😂😂😂

# 95
Да кажа за маската с бял шоколад. На първо четене ми се струва, че не е за засушаващи се кожи. По скоро за нормални. Почувствах опъване докато стоях с нея. И при мен направи кир ефект. Почиства се лесно, не е болка за умиране, но.. е леко дразнещо. Иначе оставя усещане за сочност и подхраненост без да е натрапчиво мазнееща. Върху нея капсулките с витамин С се държат доста добре, в началото уж мазнеят все едно няма да попият, но попиват учудващо бързо. Утре ще видим какъв е резултата от тази комбинация. Grinning

# 96
  • Deutschland
Джаста, ти цяла нощ ли стоиш с нощната маска?
От тази вечер - 2 броя златно мляко, 2 броя шоколад и два броя нощни на Шабенс, аааа и капсулите с витамин С.

# 97
Значи, Фрау, аз нанасям не много плътен слой от маската, стоя малко повече от 15 мин., изчаквам да попие колкото може, после леко масажирам, отнемам излишното с мека хартиена кърпа/салфетка, отново масажирам да попие хубаво и после не отмивам(те нали са без отмиване). След това нанасям капсулата(концентрата) , оставям добре да се усвои и повече не слагам друго, а оставям маската и концентрата да действат цяла нощ. Днес ефекта от снощната процедура беше видим и добър. Утре ще видим как е днешната комбинация. Улавям се, че вечер по малкото, но подходящи продукти, на сутринта дават по добри резултати при мен, отколкото многото наслагване на продукти. Но кожата ми много се влияе от времето и предполагам, че сега е така заради сравнително високите за сезона температури. Със застудяването променям рутината и наслагвам повече продукти върху кожата си в опит да избегна засушаването и максимално да увелича хидратацията.

# 98
Благодаря и аз за темата!
Нямам проблеми с опаковките на Есенс, а ползвам доста техни неща. Коледната палитра изглежда страхотно, дано дойде и тук. Хвърлила съм око на нещо подобно на MUR, но и тази изглежда добре.

# 99
Пробвайте първо серум, после маска, за да може серумът да проникне по-добре в кожата и да се запечата от маската✌🏻

# 100
  • София
Ще се пробват тези маски и ампули.  Mr. Green
От сапунена работилница ползвам шампоан и сапун за коса. Доволна съм.Чувала съм много добри отзиви за скрабовете им, но не съм ползвала.

# 101
Ей това се каня да ви споделя от онзи ден
Скрит текст:

# 102
Идвам да похваля няколко продукта, които тествам вече седмица.
1) Лосионите за тяло на Ив Роше. Страхотни са(взех 3 различни)! Не са прекалено редки, нито прекалено гъсти..идеалната консистенция за лосион за тяло. Попиват бързо, правят кожата много мека. Ухаят страхотно... и миризмата (поне при мен) се задържа почти цял ден. Което с лосион за тяло не ми се е случвало никога. И на всичкото отгоре в момента са на промоция.
2) Хайлайтър на Revolution - От заредените в Лили - едни от най-красивите цветове на хайлайтъри при дрогерийните такива. Много пигментиран, слива се с кожата и седи много красиво, издържа цял ден. Ако се нанесе малко, седи по-нежно и леко, но вземеш ли повече количество - светваш като диско топка. Цената е 10лв.
3) Крема за лице на Микса Hyalurogel Light - За седмица ползване съм много доволна. Хидратира чудесно. Кожата се усеща много мека. Попива сравнително бързо и не оставя мазен филм. Няма "кир ефект". Не е от силно ароматизираните, мирише деликатно и приятно.

Надявам се да съм била полезна Simple Smile
Накупих още доста неща, но на тях искам да им дам още време за тестване и след това ще ви споделя мнение.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 03:00 от Меmento

# 103
А тази нощна маска на Микса ползвали ли сте я
https://shop.lillydrogerie.bg/noschen-50ml

# 104
Ей не сте ми оставили от хубавите маски 😀 взех нощната и капсулките с вит С + шампоана с макадамия и душ гела лимитка.

Общи условия

Активация на акаунт