Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Не знам, момичета, съжалявам за тези от вас на които маската "златно мляко" на Балея не понесе, но маската е някакъв разкош, просто разкош, за мен е по добра от нощната и определено много по добра от шоколадовата. Като цяло я намирам по добра от всичките им маски досега. За мен тази маска е страхотно попадение, както и капсулките с концентриран витамин С. Отразяват ми се уникално на кожата.

И аз много я харесах маската златно мляко. С шоколад малко ми щипе, но иначе ефекта е добър. Златното мляко е уникална маска за по-суха кожа, омекотява и изглажда. Хареса ми и нощната маска, особено в комбинация с капсулите към нея.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 09:36 от marzeliva

# 301
  • Пловдив
Аз още не мога да я намеря в магазините, навсякъде е изчерпана.

# 302
  • Пловдив
Аз още не мога да я намеря в магазините, навсякъде е изчерпана.

И нощните капсули вече ги няма никъде, а уж не са лимитирани.

# 303
  • Deutschland
Съмнявам се да не са лимитирани, тук също ги няма 😥. Нито нощна маска, нито капсули. Вече ще имам едно наум, ще се запасявам.

# 304
Момичета, а получавате ли кир ефект от маските, които за без отмиване? Аз винаги получавам и това ме дразни.

# 305
Момичета, а получавате ли кир ефект от маските, които за без отмиване? Аз винаги получавам и това ме дразни.

И аз получавам. Предполагам, че е нормално.

# 306
Аз не. Само по изключение.

# 307
  • Сливен
Джаста,мерси много за споделеното за златната маска и ампулите.Много съм доволна,при мен няма кир ефект.В Сливен също взех последните нощни ампули.

# 308
Здравейте!
Искам да похваля тези два продукта на Балеа.
Косата ми е без обем ,мазна в корените ,тънка ,капризна и я мия през ден ,защото става много мазна.
С този шампоан и фиксиращ спрей имам обем в корените ,не се омазнява толкова бързо ,косата стои лека ,чиста и съм щастлива.
Ползвах преди това какво ли не.
Последния път ползвах шампоан на Здраве с чаено дърво и пяна за коса на Тафт.
Като сравня цените ,тези на Балеа са хем по евтини ,хем по- качествени поне за моята коса.

# 309
Момичета, имате ли наблюдения върху моливите за устни на Есенс. Има ли автоматични все още? Преди години бяха страхотни. Търся си нещо в нюд цвят. Вчера пробвах "shining star" маската за лице на Балеа. Има леко "щипещо" действие, почисти и омекоти доста добре кожата на лицето ми.

# 310
Момичета, имате ли наблюдения върху моливите за устни на Есенс. Има ли автоматични все още? Преди години бяха страхотни. Търся си нещо в нюд цвят. Вчера пробвах "shining star" маската за лице на Балеа. Има леко "щипещо" действие, почисти и омекоти доста добре кожата на лицето ми.
За Есенс не знам, но серията на Аура "Lipliner long lasting" е невероятна. С чиста съвест заявявам, че я предпочитам пред много други по-скъпи и реномирани марки. Мека, дълготрайна, наситена. Имат няколко вида нюд цветове. Може да погледнеш.

# 311
Преди време харесвах класическата им серия Soft Matte или нещо подобно, обаче ѝ смениха формулата и последно като купувах, моливът беше доста по-сух. От автоматичната им серия Draw The Line си взех от австрийската Bipa един нюд и е ужасен, хвърлих го почти неползван, слабо пигментиран, ронлив и труден за нанасяне, лично аз съм отписала моливите на Есънс вече. За мен най-добрите моливи са на Буржоа, меки и кремообразни, обаче точно любимият ми цвят е спрян и му търся заместник.
Видях, че има нови видове от любимите ми кремове за тяло на Балеа в 500мл разфасовки и взех този с авокадо:

Много ми допада и ухае свежо и приятно, дано заредят и други видове, че от месеци поддържат налични само варианта с ванилия и шеа, а и двата аромата не са ми сред любимите.

# 312
Crystal, благодаря за споделянето на този крем за тяло. Много обичам всичко авокадово Simple Smile  В момента си търся и нощен крем за лице. На 21 години съм, но кожата ми е доста суха на някои места и лека хидратация вечер няма да е излишна. За дневен се спрях на Avon Nutra Effects Miracle Glow и съм много доволна.

# 313
За дневен се спрях на Avon Nutra Effects Miracle Glow и съм много доволна.
Аз ползвам нощния, страхотен е!

# 314
Този, който е като гел-крем ли ?

Общи условия

Активация на акаунт