Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Адвент календари търсехте, в ДМ на метростанция Жолио Кюри има и на Балеа, и на Тренд, и на Алверде:

# 361
Момичета, здравейте, бихте ли ми препоръчали база за грим. Със смесена кожа съм, използвам пудра само. Четох, че за моята кожа е подходяща матираща база, може би GR или Aura? Озаряваща не е ли подходяща?  Благодаря!

# 362
Оразяваща база на смесена кожа би означавало да лъщиш като диско топка постоянно. Смесената кожа изисква матиране в мазните зони.

# 363
Да кажа за момичетата от бургас ...в мол галерия няма остров на голдън роуз,кажете ако в плаза има?

# 364
  • Бургас
И в Плаза няма

# 365
Някой пробва ли вече парфюмите на Алверде? Гледах в инстаграм профила на ДМ, че преди седмица са излезли. И някакви нови аромати лосиони има.
Утре живот и здраве, ако не родя, че термина ми е в Събота, мисля да отида да ги погледна и да си взема нещо. 😀😏

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 00:20 от Вилислава Николова 621077

# 366
Ей, момиче, я си раждай на спокойствие. Гледай си бебето. Колко промоции ще има и колко нови неща. Ти да си жива и здрава и бебето. Леко раждане. И кротко бебче. Hug

# 367
Аз ги тествах всичките 4 вида и не ми допаднаха - доста са натуралистични като композиция (което не е изненадващо), твърде остри, линейни като развитие и стипчиви. Трайността е прилична, ~6 часа, но стоят близо до кожата, нямат шлейф.

# 368
Джаста Праста, Благодаря, а дано! 😊
Crystal Noir, имат ли някакви тестери в магазина? Едва ли ще ми харесат значи. Не си падам по силни и натрапчиви аромати

# 369
Crystal Noir, имат ли някакви тестери в магазина? Едва ли ще ми харесат значи. Не си падам по силни и натрапчиви аромати
Да, имаха тестери. Много са особени , не очаквам да се харесват, напомнят на ароматите на L’Erborario, ако за някого е ориентир, но по-недоизпипани като композиция от техните.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:35 от Crystal Noir

# 370
  • Deutschland
Коледния календар на Революшън е 180 лв 🙄, какво толкова има в него? Не изгледах видеото на Антоанет Попова, но погледнах и тук цената - 39.90€, ама пак са много. Преобладават палитри сигурно.

# 371
В Лили мисля, че беше 80лв, освен ако не съм пропуснала 1цата отпред🙄

# 372
# 373
  • Deutschland
Ето:

# 374
Хм, линковете от Пандата не се отварят.

Общи условия

Активация на акаунт