Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 43 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Защото много сме я "харесали", затова ни се струва, че само тя върви. В някои блокове направо си я повтарят след още някоя и друга друга реклама, като да не я забраЙм случайно! Simple Smile

# 226
  • София
Нямам търпение да спрат Джъмбо и милка. Мъжът от Виваком ми прилича на Шварценегер на млади години.

# 227
# 228
Хаха..взеха ги за мезе. С право де.
То цялата мъка на света в Ристо се сбрала....тц..тц...

# 229
  • Sofia
Добре де, какво толкова различно казва в оригинала бащата?

Не бащата, бруталната разлика е в това, което казва детето, а именно - на мен дядо Коледа ми донесе пожарна, а НА ТЕБ какво ти донесе? Това тотално променя смисъла.

Напълно съм съгласна. Но..след въпроса Христо какво отговаря? Изрежда играчки от Джъмбо също?

# 230
тогава се променя и отговора и на фръцки вероятно казва ТОЙ какво е получил.

за мен е тъпо изпълнението и интонациите повече от жокера от приятел.

# 231
а НА ТЕБ какво ти донесе

Spiritlight и другите след нея-за пореден път казвам , че няма такава реплика в клипа. Така че чуденето е безсмислено. За какви брутални разлики и променяне на смисъла говорите?!
Някой си прави свободни съчинения без да има грам представа от гръцки език. Но както и да е. Чукча писател... На 13 страница го има превода, за неразбралите.

# 232
Ма Христаки вместо да се радва, че някой си Коледа донесъл на чавето му подарък, че даже и на него може да му донесе има няма девет месеца след коледната нощ, той седнал да реве. Хем един лев не е похарчил. Христаки, Христаки, вземай кат ти се дава, бе, недей рИва. Joy

# 233
Абе прай се...сигур тропа сиртаки като са спряли камерата. Тва са сълзи от радост...пак нищо не сте разбрали  Satisfied

# 234
Тетооо, Joy Joy Joy!

# 235
няма и да разберем докато автора на оригинала не обясни.

# 236
То все едно да тръгнат виц да ти обясняват..бегай...загубена работа...
Таман си я наместихме някак...и авторът да излезе с друго обяснение...мани мани...'ептен ще се овъртолим...

# 237
А, ше го чакам автора, ние цял сериал написахме тълкувайки шизофреничната му идея.
Това трябваше да е задача за 8ми клас по литература през 1988г., когато се питахме какво е искал да каже автора. Joy

# 238
Поне хвърлихме светлина върху чувствата на лирическия герой...

# 239
гадно е да се обяснява "изкуство", но аз поне искам.

Общи условия

Активация на акаунт