Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 43 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Дядьо Кольо ги слага там...след разговора. Щот Ристе е соц.слаб и е нямал пари да ги купи. Или ищах...е нямал. Нещо като оня-искал е да ги купи ама е нямал желание..Joy

То каквото повикало - такова се и обадило ... в смисъл, че и Ристе не е случил на най-любящото детенце, щом му се казва:"Щом (бе ти така и така) няма да идваш, ама к'во ще ми пратиш?" не ли? Детенцето е отракано и явно е напред с материала - та е наясно, че Дядо Коледа не съществува и директно си пита отговорното лице, а приоритетите не са ли да се съберат всички заедно, а не да изясняваме - кой какво е купил, пратил, ще праща или защо не е пратил? Бая подтискащо ще  е, да те третират предимно като "портмоне", ако правилно разбирам "посланието"...  Confused

# 211
В мен изниква и въпроса: Аджеба, кой пък играе ролята на Дядо Коледа донесъл пожарната кола на дребния, щом не е тате му, който е в морето. А, сега, де.
И да не би "дядо Коледа" да донесе едно бебе на Христаки, което не е от него, ма нали е подарък, та няма да върви да го върне. Joy

# 212
  • София
Чичо Гошо, как кой! Така ли беше името на един чичо от един скеч от времето на соца за една жаба? Беше нещо "кой ти донесе жабата"?

# 213
  • Пловдив
Не беше скеч, а телевизионен театър - "Обличането на Венера". И чичото нямаше име, просто детето ревеше на майка си да му купи жаба, тя не искаше, на човека му омръзна да слуша и му купи жабата. Тя каза на дететот да не казва на баща си, че жабата е купена от някой чичо, а че е купена от нея. И от там прословутата реплика: "Татеее, ти да не мислиш, че един непознат чичо ми купи тази жаба? Неее ..., мама ми я купи!"

# 214
хехе Simpliq, големи сте.

# 215
на мен пък ми харесва рекламата- идва ми да си сипя едно узо и да изиграя едно сиртаки.

# 216
на мен пък ми харесва рекламата- идва ми да си сипя едно узо и да изиграя едно сиртаки.
То при тая кахърна реклама само така може да ти се оправи настроението - с едно узо и едно сиртаки! Иначе депресията ти е сигурна! Simple Smile

# 217
За шише говорите...налЕ? С узо...едно шише...не едно маУко...

# 218
# 219
Тия от Чернобил ли са ?

# 220
# 221
Joy Joy Ха-ха, този механик ме кефи много повече от РистЕ. Какъв поглед само, все едно казва: "Пак ли тия, бе, пак ще искат нещо. И на подводницата ме намериха." Joy

# 222
# 223
Оф,сега се сетих нещо,не че е важно, ама...
Те тия сателитни телефони седят при капитана,и никой не може да звъни на никакъв механик. Само с разрешение от капитана  някой може да звъни на семейството си.

Въобразявам ли си,или все по- често я пускат тая помия.

# 224
Като се има предвид, че след ден-два ще се отървем от нея, надявам се завинаги, най-вероятно я зачестяват. След лятното недоразумение с грозотията със Санторини, мислех, че няма да могат да измислят по-досадна реклама, но избиха рибата.

Общи условия

Активация на акаунт