Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 43 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
То аз и да искам, не мога да оправя тоя некадърния, дето е направил / превел рекламата. Непосилна задача е това...загубена кауза дет се вика...
Не съм Господ все пак...

# 196
  • Разпиляна във въображението
Направо съсипаха коледния рекламен блок

# 197
Аз Тази на джъмбо и с двата превода не мога да я разбера.. следкато ги дават въпросните кончета и мечета в някакъв шкаф тогава защо е нужно колегата да му подава торбата все едно за да измисли нещо? Или после ги купува тези играчки? На джъмбо заедно с тази на била са ужас

# 198
Дядьо Кольо ги слага там...след разговора. Щот Ристе е соц.слаб и е нямал пари да ги купи. Или ищах...е нямал. Нещо като оня-искал е да ги купи ама е нямал желание..Joy

# 199
Cherrypie20, рекламата има само един превод и това е моя. Другото са измишльотини на някои потребители. Учител по гръцки език съм.

# 200
Ми в превода ти не се споменова за играчките в гардероба...това се чуди момичето?

# 201
Това е ясно. Аз само казвам, че два превода няма. На това наблягам. Иначе и аз не мога да разбера посланието, ама не си го и слагам много на сърце.

# 202
Явно единствената им цел е била да не остане незабелязана рекламата. Дали с позитивни или негативни нагласи към нея - без значение. Е, забелязана е, едва ли някой я е пропуснал! И какво от това??? Не се засилих да пазарувам в Джъмбо!

# 203
  • София
Супер нелогично би било ДК да носи на възрастен човек детски играчки. Та това с двата превода от началото ми се стори съмнително. Иначе тази и Криско дето "сори ама бати стана тати" са ми "фаворитите" тази година.

# 204
Радвам се , че слагаш кавички за "фаворити", защото иначе щях да съм в безкрайно недоумение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 205
Щом в 10.00 часа в неделя (когато всъщност отваря Джъмбо) едва се добрах до касите, значи има кой да пазарува въпреки недомислената реклама. А за мое оправдание отидох там за едно шише за вода.

# 206
  • София
С тези петиции и прочие само допълнителна реклама им направиха на джъмбо. Ясно е, че заради една тъпа реклама хората няма да бойкотират пазаруването.

# 207
Големи недоразумения има сред рекламите скоро...
Иначе ми е приятно видеото на Пандора - за бащата, който си купува билет, за да прекара Коледа с дъщеря си (стюардеса).
https://www.youtube.com/watch?v=GfimS6oUCt8

# 208
Вече сте я разисквали доста, но не мога да прочета всичко назад.
Ще се задоволя само да дам своите 5 ст.за малоумната реклама на Джъмбо  Rage
Намирам я за обидна и омерзяваща за хората,работещи в морето и за семействата им.

# 209
настоявам за обяснителен клип от автора (няма нужда да казвам на кое). по подобие на

Общи условия

Активация на акаунт