Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 42 390
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Наскоро не ме беше дразнила толкова много някоя реклама, но новата на Джъмбо е ужасна. Че и я повтарят доста често.
"Джамбоууу, Джамбоуууу..." приготви се да я слушаш до 15 септември.

# 631
  • Пловдив
Мен ме дразни една нова...мисля е за Метро ли...един младеж пее, ама гОркия хич не е за него тая работа Stuck Out Tongue Closed Eyes  Почва така..."1, 2 ,3 за проблеми забрави..." Как ги пускат такива незнам...че сега и по радиото звучи Close

# 632
  • Разпиляна във въображението
Хах, аз съм гледала трета различна.

# 633
Нали съм отрязала тв-тата, че ми писна глупости да гледам, та съм пропуснала горните рекламки. Поне са весели и не нервят! Селските кренвирши със селската лютеница, я, прави са хората, кви са тия кетчупи некви.........Joy

teta75, тенкю ти, че ги сложи, аз сутринта потърсих, ама нищо не намерих. Flowers Four Leaf Clover

# 634
МноО лошУ гледат всички Joy

И после кат'стане на тяхната, и хубаво се радват...Laughing

# 635
Eeee, супер са рекламите на Житница. Не ги бях гледала. Но не се учудвам, че са добри - явно са на Сачи & Сачи. Те правиха и на Нова Бразилия рекламата.

# 636
  • Разпиляна във въображението
А аз съм гледала тази на "Житница" - https://www.youtube.com/watch?v=mQLOW0_eWf0

# 637
  • Пловдив
Аз пък где съм била...? За сефте ги виждам тия реклами...готини са, да.

# 638
Мен ме дразни прсничката на Диклак макс гел...
Направо откачаааам като я пуснат 😫

# 639
Ооо и аз слагам мутето на нея. Joy

# 640
Има остроумни и комични реклами,които са си направо произведение на изкуството,но в повечето пъти пускат простоватите от тях. Сякаш ни възприемат като аборигени,които няма да могат да схванат някоя идейно по-сложна реклама. Имаше такива подбрани рекламни шедьоври в серийното предаване "Рекламна пауза".

# 641
Като чуя тази с утробата ми идва да повърна /извинете/ 🤢

# 642
Като чуя тази с утробата ми идва да повърна /извинете/ 🤢

И аз.
Чудя им се на акъла как са решили че това е умно и са го пуснали да се върти 👀👀👀👀

# 643
Каква утроба, аз не се сещам....

# 644
  • Пловдив
Каква утроба, аз не се сещам....
И по-добре...

Общи условия

Активация на акаунт