Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 42 405
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Играта на думи в " ако бързаш" е интересна.

# 616
Сподели с приятели.. Wink

# 617
Има доста реклами за дрис.ьовци.Някои противни,други досадни в обяснения какво става с червата и т.н.Харесва ми с инструктура,който вместо да скъса зле справящият се кандидат шофьор,му даде книжка и хукна да се спасява в храстите,може би.

# 618
  • София
Ох а чули ли сте по радиото рекламата на Жени Калканджиева за някакъв ресторант на Бачорски? Покъртителна е .... Яйца щяла да хвърля Grin

# 619
Този Бачорски гей ли е?
За такъв го броя заради една реклама дето се слагал на Азис.
Но не знам гаджета ли са или просто рекламата е тъпа.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 15:15 от rummi_pl

# 620
И аз я чух тази реклама в един магазин.Не знам гей ли е, във второ си участие на ''Шеф под прикритие'' вече имаше бебе и обясняваше как го е гнус от памперсите му.Може да ходи и по левият и десният тротоар.Stuck Out TongueИначе рекламата е адски тъпа.Азис:Пита ме,кой ти чисти тук?За гримиорната става дума.
Сега остава в някой магазин да чуя и на Калканджиева рекламата с яйца.

# 621
  • София
Напоследък започва все повече да ме дразни рекламата на колгейт със странната музика и една руса мацка с раздалечени горни зъби. Музиката ме влудява.

# 622
Не напоследък,по начало ме дразни цялата реклама.''Мацката'' ми е някаква пошла.Прилича на баба и Мадона на младини.

# 623
Харесва ми на Житница рекламата...последно кренвирши рекламираха, предната даже и не помня какво...но много ме кефят ☺😀

# 624
  • Разпиляна във въображението
И на мен. Снощи я гледах за първи път.

# 625
Не я намерих да я пусна тук. Но ставаше дума за един мъж, който се опитва да нацърка кетчуп на хамбургера си, после цялото село се събра на вратата му и го гледаше укорително, и той бързо бързо топна кренвирша в бурканчето с лютеницата.
Много не я разбрах, даже помислих че лютеницата рекламират, докато не казаха Житница, въпрос на вкус.....абе веселяшка ми е.

# 626
  • София
на мен малко тъпичка ми идва като послание, но ме изкефи как са я изработили с контрастите.

# 627
  • Разпиляна във въображението
А, Тета, аз гледах друга - селото наблюдава как едно семейство си прави яденето и хапват.

# 628
Наскоро не ме беше дразнила толкова много някоя реклама, но новата на Джъмбо е ужасна. Че и я повтарят доста често.

# 629
Тихо..не споменавай Джъмбо, че Ристе да не изскочи от нейде пак...😆

А, Тета, аз гледах друга - селото наблюдава как едно семейство си прави яденето и хапват.

Аз за това исках да я кача че не мога да разказвам добре, но не я намерих.

Ето яяя

https://youtu.be/wW2kmFp3Xwk

Ми то май кетчупа рекламират...😄😀

И другата
https://youtu.be/fGsM3k6f66I

Joy

Общи условия

Активация на акаунт