ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 142
  • 668
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Drina, бързо оздравяване! Благодаря за организацията, ще дойда.

# 526
  • София
Направили сте резервация - УРААААА!!!! Благодаря, Спунк и Сънчо! Дано сте ме вписали сред присъстващите...
ДА СИ НОСИТЕ БАДЖОВЕТЕ! Още съм неуверена, че ще разпозная всички без надписче Simple Smile
В тази връзка, ако има някой, дето си няма бадж, пък иска да си има, да ми пише на лични с училището и пола на детето.
А почетните ни гости няма ли да се присъединят или ще чакат голяма сбирка през януари? Санака, Слънчевата, Русалка, ganis, дайте знак, моля! За Дидева не смея да настоявам, но пък може да ни изненада приятно, а?!
Аниии, да си много здрава и щастлива, обичаща и обичана, дейна и слънчева, както те видях!!! HeartHeartHeart
За училище няма да говоря, пък!

# 527
  • София
Миа, идвай и ти по-рано да си кудкудякаме!
Нали не си изтрила снимката с ББ? Да ходя да си те припомня, че амнезията яко ми се е отключила Joy

Още съм неуверена, че ще разпозная всички без надписче Simple Smile
Така де, това е нещо като консултация за неуверените. Да се поупражним и да затвърдим знания.

# 528
  • София
Няма проблем за резервацията, то хората се радват да ни хрантутят.
Ще се опитам от пет до шест да дойда.

Нещо го зациклих на тема универсален подарък? Да ви хрумва някоя весела идея?
С колегите в отдела ще си разменяме подаръчета..., нещо муза няма
Единственото, което ми хрумва е буркан течен шоколад с набор бирени пръчици.
Но се чудя не е ли тъпо?

Другото е коледна цръцня (Така де -нещо коледно) и съм дотам... Sad

# 529
  • В средата на времето
Сънчо, какво  е коледна цръцня?  (въображението ми се оказа бедно:) )

Ние също ще си подаряваме подаръци вътрефирмено. Ще подарявам на жена и взех от Ориндж един комплект с чаша и топли чорапки в синьо. Simple Smile Имах идея от Буктрейдинг да взема комплект книга с чаша, но бяха се изчерпали. Хич ме няма в някакви нестандартни или весели подаръци.

# 530
  • София
Хаха,
Скрит текст:
съвсем по темата, сега се кефих на подарък, който дъщеря ми е  купила за приятелче. Показа ми на камерата някакво кенче с бира и аз седя и се чудя какво му е толкова смешното на това. Викам си, остарявам, сигурно е някаква по-специална бира и не вдявам закачката. И в този момент кенчето се отвори (тя го отвори, де) и отвътре изкочиха мъжки чорапи с цвят досущ като на бира, ластичната им част горе имитира пяна. А на стъпалото има надпис - "Ако четеш в момента това, донеси ми една бира". На сестра си миналата година беше донесла  редом с други неща някаква опаковка с таблетки на блистер. Казваше се Idiotikum Akut . На опаковката пишеше,че се препоръчва при трайна тъпота и е много бързо действащо, добре се понася от организма. Качих го тогава във фейса и заваляха на стената и на лични  поръчки  - масово искаха за шефовете си хората..Разбирам ги.
А иначе бяха най-прости и вкусни бонбонки Simple Smile  Преобладващо аз  ги изядох, а дано съм поумняла.
Fair Lady, благодаря за поканата, много мило. Ще се присъединя с удоволствие на януарската ви сбирка. Точно на 21-ви  ще чакам два от трите си подаръка от Дядо Коледа. А са големички, не се побират ни в кенче, ни в блистер, та няма да пропусна.

# 531
  • Sofia
Ехааа, Руслака, де ги тия интересни подаръци тук да закупим по някой за заслужилите Grin

Аз още веднъж благодаря за прекрасните пожелания от всички за имения ден! Kissing Face
За 21.12.съм колебаеща се, защото не знам накъде ще сме, но ако няма нищо семейно, там съм!

С мъка бутаме учението и ние в тия последни предваканционни седмици. Социалният живот в училище е много по-интересен. Хормонът го е треснал силно Confounded

Сънчо ,течен шоколад с бирени пръчици си е съвсем универсален Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 532
Миа, там е още снимката.
Моята девойка са й превели три стипендии накуп, много е доволна. Записала се е на олимпиади по БЕЛ и Мат. За мат аз я подбутнах. И без това тази седмица решава като за световно за класното, точно ще е подготвена и за двете.

# 533
Аз ще обявя ФЕГ за училището с най-много посещения на културни прояви в София. Вчера децата от класа на девойката преди училище бяха на мюзикъл "Клетниците" в операта, много е впечатлена госпожицата, а вечерта повечето от децата са били и на театър след училище. Вечерното представление девойката го пропусна, че се продавали билети в ден,в който е отсъствала.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 09:30 от Rady

# 534
  • нейде там, където ....
Аз съм харесала разни интересни чорапи от магазин "По чорапи" за дребни подаръци. И коледни цръцни, най-различни, правени от мен - играчки за елха, картички, мини пана със зимна или коледна тема .... Но пък не съм сигурна какво да посъветвам младежа за размяната на подаръци в училище.

Намерих бонбонките на Русалката в амазон, ама освен тях, харесах за тийновете и Klugscheißeritis Pille , а има и други интересни. Само дето не съм сигурна дали ще дойдат навреме за Коледа.

# 535
Ради, може би вашия клас да обявиш. Нашата класна има втора работа в издателство, съответно няма време за извънкласни събития.

Френските мами, неудобно ми е да спамя във френската тема, затова да посмпамя тук, че по-лесно ще ми простите Simple Smile
Преди родителската ще се виждаме ли за малко като предния път? Аз след това няма да успея в крайна сметка, защото съм на фирмено парти.

# 536
Ради, може би вашия клас да обявиш. Нашата класна има втора работа в издателство, съответно няма време за извънкласни събития.

Френските мами, неудобно ми е да спамя във френската тема, затова да посмпамя тук, че по-лесно ще ми простите Simple Smile
Преди родителската ще се виждаме ли за малко като предния път? Аз след това няма да успея в крайна сметка, защото съм на фирмено парти.
Ами аз мога час по-рано за по кафе Wink

# 537
  • София
Мартеа, ще се опитам и аз да мога. В By the way??
И на Спунк класа са били на Клетниците, при нас не съм чула такова нещо, освен ако не ми го е спестила моята щерка.

Изида, jd добре го е описала - играчки за елха, картички, мини пана със зимна или коледна тема. С една дума неща, свързани с Коледа.

Jd, браво на теб, че си майстор, аз също много обичам да правя такива неща, първите пари в живота си ги изкарах с едни медальони от моделин на Копривщенския събор преди 105 години. Simple Smile
а за сватбата ни също правих всичко - тогава им виках сватбени мъцицки, като брошчици мъжки и женски, уж за спомен, това също беше отдавна и още нямаше толкова голям избор от сватбени дивотии.
Покойната ми майка с професията на художник десенатор в един момент остана без работа и съответно никога не ме насърчи в творческа посока. но не съжалявам, сега за кеф  понякога.

Аник, ММ рече мед по-добре Simple Smile Той любителски гледа с брат си пчели, но напоследък им е трудно на милите пчелички.

# 538
  • София
Явно с Русалката много сме слушали и заедно ще чакаме коледните си подаръци.
Броя дните вече... Heart Eyes

На патерица,но от сърце да е живо и здраво името на АниК! bouquet

# 539
  • София
Да, Али, слушкали сме. Simple Smile
Асортиментът, jd,  е доста по-голям - има антишопингови хапчета, антиагресив хапчета, антидиета таблетки, антивисене на компа и телефона, анти не знам си какво... Това  е само един малък участък от магазина.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт