ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 138
  • 668
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Жалко, че няма такива с кутии на АЕ.

# 541
  • нейде там, където ....
Видях аз асортимента, а и не ми пречи, че са на немски, все ще ги разберат. Понеже не мога да ги осигуря за Коледа, обмислям вариант да си направя. Ще си разпечатам етикети и ще използвам шишенца от лекарства, в които ще сложа таблетки от типа bonibon, m&m ... антивисене на телефона forte  Crazy

# 542
  • София
jd, страхотна идея, ще я открадна. Имам всичко необходимо.

# 543
  • София
Пазарна ниша съзирам Wink

# 544
  • нейде там, където ....
jd, страхотна идея, ще я открадна. Имам всичко необходимо.

Не кради, доразвий я. Ако всяка направи по няколко шишенца от един вид и после обменим, та да разширим асортимента ... доста хубава наборска аптечка може да спретнем.

# 545
  • София
За Коледа няма да се справя, но за 1ви април ще опитам.

# 546
  • София
Хаха, превърнах ви с една снимка във форумни фармацевти Simple Smile  Дерзайте.  Ама ако запълните въпросната ниша, да не ме забравите в печалбите, ей..Днес дъщеря ми тъкмо сподели,че гамата тази година била обогатена с още свежи идеи, ама нямало да взима, понеже  било тъпо да се дублира подарък - "медикамент", пък бил той този път не за трайна  тъпота. Аз я накарах обаче да влезе в магазина и да снима за нашите мами-аптекарки. Не обеща твърдо, понеже магазинът се намирал на пъпа на Коледния базар и трябвало буквално с лакти да си пробива път през тълпата от туристи.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 23:03 от пенсионирана русалка

# 547
  • София
Продават се и празни капсули за по-автентично. Кеф ви желатинови, кеф ви целулозни за вегани Joy Могат да се напълнят с пудра захар. Но няма да е така вкусно  Simple Smile

# 548
  • София
Като заговори Мия за вкус и се сетих за нещо много гадно.
Скрит текст:
На другата си сестра, фенка на  Хари Потър от малка възраст, донесе други бонбони, те май са си оригинални от магазините за неща на Хари Потър. На вид вътре жълтички, зелени, розовички и не знам още какви цветове бяха,  много симпатичнички, отзад с легенда с малки буквета. Ама не всички бяха с дъх на ягодка, малинка, лимонче или зелена ябълка, както предполааг цветът. Имаше и такива, де,  ама бръкваш да се почерпиш, без да си прочел легендата, и попадаш много по-често на бонбонки с вкус на пръст/кал, на развалено яйце, на ушна кал и на още гадории. Бляк...

Това не го произвеждайте, моля Wink

# 549
  • София
Русалке само не разбрах къде се продава този Idiotikum Akut?
Може би не е късно да си поръчам коледен подарък!
Предполагам освежаващо ще ми подейства. Crazy

# 550
Покрай пенсионирана русалкаот половин час разглеждам и аз идеи

https://cdn3.static1-sima-land.com/items/3906434/0/1600.jpg?v=1566371861

https://img1.wbstatic.net/large/new/8890000/8896595-1.jpg

# 551
Много симпатично! А помните ли миналата година по това време? Да ме простят мамите-рецидивистки - видях, че има такива. За тяхна утеха: всичко тече!

# 552
Ох, миналата година аз се замислих по-сериозни за НВО около май месец. Девойката и тя така, началото на юни се шашардиса, че то дошло, а тя цяла година лайф.
Сега казва, че тази седмица е решила толкова задачи, колкото за цялата си подготовка за НВО.

# 553
  • София
Пък моята си призна, че тази година и е много по-лесно от миналата.
Даже вчера ми разказа как миналата година сънувала сън, в който Елмира Йонова и класният ѝ по история (много не я обича историята) са се събрали и са ѝ измислили най-гадният комбиниран тест.
Това по повод, че ми се оплака от сърцебиене и ѝ премерих кръвното и ме изненада с пулс 105. Както споменах на нейната възраст се бях запалила по йога, та ми изплува в склерозиралата глава една техника. И бързичко го свалихме до 70, но я попитах за какво се тревожи толкова. Та тогава ми каза: "За нищо, в сравнение с миналата година е супер". Но за съжаление си спомних, че ЛЛ ми каза, всяка година да и правя изследвания на ЩЖ, че е обременена от незнам колко поколения (до където ги помня).

# 554
  • Sofia
Сега казва, че тази седмица е решила толкова задачи, колкото за цялата си подготовка за НВО.

И това самоинициативно!!! Браво на детето!

През каква година  минахме, а как сега всичко изглежда толкова далечно! Аз няма да забравя и какво лято изкарах - един усмихнат ден нямах, докато не успяхме с класирането. Така съм се чувствала само след като за първи път ни обраха стаята в Студентски град и ми откраднаха първото кожено яке Satisfied

M_I_A, не се филмирай - може от ранното ставане, от бушуващите хормони, от сто неща да е ускорен пулса. Heartpulse

Аз за втори път тази седмица не си чувам алармата Confounded Обаче ме мъчи ужасна кашлица и будувам през нощта, сигурно затова на сутринта не знам къде съм.

Общи условия

Активация на акаунт