ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 244
  • 668
  •   1
Отговори
# 300
`  Тъкмо да разширим познанията и в други области с тези билки.Можеше да стане повод да поговорим и на други теми,ама като не успях и аз да помогна.

Много са ми странни тези"нива",тъй като аз като съм изучавала не е имало. Сега от работа ходя на курсове за документ, но с абсолютна сигурност мога да потвърдя,че дори тези и с наличен  C2  трудно биха посочили билката на АЕ. А в учебника е материал за А1

# 301
  • В средата на времето
До офиса има билкова и еконт-ако някой има нужда пращам по куриер.

Ти ще пращаш, а Шарлот, която очевидно има вещерско-знахарски познания и възможности, ще ги забърква и раздава. Даже виждам табелката на работилничката - "Звездната Шарлот"...и малкото звънче над входната врата.Simple Smile

# 302
  • София
До офиса има билкова и еконт-ако някой има нужда пращам по куриер.

Ти ще пращаш, а Шарлот, която очевидно има вещерско-знахарски познания и възможности, ще ги забърква и раздава. Даже виждам табелката на работилничката - "Звездната Шарлот"...и малкото звънче над входната врата.Simple Smile
Izida, страхотна идея.
А ти ще бъдеш PR и маркетинг😘

# 303
Много благодаря за вниманието и прекрасните пожелания! Да ви се връщат стократно на всички вас, списващи тук. А участието ми тук в тази тема и срещата ми с вас приемам като един от подаръците ми в живота!  Two Hearts

Гледам тук и бизнес сте развъртяли Smile Не сте решили, не сте го направили .......

За класни още не ме е информирала. Само спомена, че е решила да ходи на олимпиади по математика и БЕЛ, защото за добро представяне щяло да има сериозни бонуси. Но по математика точно, предвид това, че нищичко не решава се чудя на какво се надява, но се радвам, че иска да опита все пак, може пък и да седне да реши някоя задача. Другата голяма новина е , че има 6 по физическо въпреки лошото представяне на лицеви опори Satisfied , на скачане на въже и коремни била много добре и госпожата и казала, че ще и даде, но да почва да се упражнява, че вторият срок щяла да си вземе иначе бонуса, та вчера се пробваше по килима в хола Laughing Толкова добре се справя, че четиригодишния и брат я пита"Како защо така полягаш изведнъж на килима с падане?" Laughing

# 304
ЧРД, Ради!!! Много здраве и щастие!

За девойката, ако е много зле с лицевите, може да пробва първо с женски лицеви опори. Колената са на земята. Като й заякнат мускулите продължава със стандартни. Може да задържа и в дъска за определено време.

# 305
  • София
Ради, да си жива и здрава! Много щастие и обич!
И аз не съм усетила земетресението,  и по- добре, че после и йогата на Патето и други стимуланти няма да ми помогнат да заспя.

# 306
  • София
Ох, бе Ради...полягала изведнъж  Joy Представих си я като морски пехотинец Wink

Я кажете за езиковите гимназии по какво се очаква да са класните? БЕЛ, Мат и чужд език ли? Да си направя сметка какво ще има при нас.
Аз си мислех вчера за олимпиадата по мат., защото успехът ѝ е най-висок по този предмет, но тя нищо не е казала, а и имам предчуствие, че няма да е ентусиазирана. Затова я оставих, знам че ще ми направи физиономия.

# 307
  • София
Моят има 6 по физкултура, за френската гилдия това е равносилно на златен медал😀

Ради, да си здрава и все така усмихната!
Иначе за класно и аз не знам, но в четвъртък или петък ще правят тест по френски. Дано успее да се справи, ча доста го помръзва.

# 308
И моята има шестица по ФВС (във ФЕГ сме, така че предното изречение си го представете озвучено с фанфари и накрая туш). То бяха поздрави вчера, прегръдки, тупане по рамо, по гръб, "гордеем се с теб" и пр.

Аз имах самочувствие, че мога много лицеви (осем до десет). Докато се оказа, че изобщо не ги правя правилно. По правилния начин не мога и една, директно рязко лягам, дето вика малкият на Ради. Дъщеря ми не съм се сетила да я питам как ги прави, ще я питам довечера.

# 309
  • София
Ох, бе Ради...полягала изведнъж  Joy Представих си я като морски пехотинец Wink

Я кажете за езиковите гимназии по какво се очаква да са класните? БЕЛ, Мат и чужд език ли? Да си направя сметка какво ще има при нас.

Да, това са предметите, по които се провежда класна работа.

# 310
Честито, Ради! Астрални близнаци сме, и аз празнувам днес Simple Smile
Класните работи по Мат и БЕЛ са написани в Школото, на 11 и 18 декември, по Испански ще е януари.
И мойто гардже е с 6 по физическо, много горда, само  двама-трима имало с шестици в класа, голям зор тез нормативи. По математика е навъртяла едни четворки, не си дава никак зор, обаче си бяхме обещали в 8 клас да набляга на езика, другото каквото-такова.

# 311
  • София
slavena, честит празник! Да си здрава и щастлива!
Ради, повторно, но от сърце  - най-най-добри пожелания!

# 312
Честита да е и  Slavena!  Здраве, обич и радост!

# 313
  • Sofia
Ей тази нощ точно съм спала като заклана - никакво земетресение не съм усетила, от вас научавам даже. Аз и на пернишкото не се впечатлих много, хем сме близо и доста ни разтресе.
Доживях аз 5.30 на контролно по немски, но май е било лесно, защото и други деца имат сравнително високи оценки (тези, дето са учили 7 години не ги броим).

С Rady си се поздравяваме на тази дата - тя РД, ни е с ММ годишнина. Днес стават 25 години, откакто сме гаджета с него.

Rady, slavena, най-прекрасни неща да ви се случват - на вас и на всички ваши близки! Revolving Hearts

# 314
  • някъде ... тук ...
Славена, честит рожден ден и на теб! Здрава да си!
АниК, още поне по толкова да се водите!

Брей тая Френска, голям зор с физическото.

Общи условия

Активация на акаунт