ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 151
  • 668
  •   1
Отговори
# 510
  • София
АниК
Честит празник! Весело довечера с много прекрасни изненади Simple Smile

# 511
  • Sofia
Мили хора, благодаря ви много за хубавите пожелания!!! Нека Света Ана закриля семесйтвата и децата ни! Heartpulse
Честито на всички съименици!!! Flowers Hibiscus

# 512
  • София
Честит празник на всички именници днес и много хубави моменти и успехи във всичко!!! Flowers Four Leaf Clover

# 513
  • София
Честито, Ани, здрава и доволна бъди!

Патето, браво за премиерата, още много успешни премиери да имаш!

Ще ме прощавате, обаче тоя гнусен киселоч дето го дават на т.н. Немски базар няма нищо общо с този в Германия и Австрия. Дъщеря ми беше си купила онзи ден захаросана ябълка за 5 лева - каза, че по-голяма гадост не била яла.
Много ги обичам чужбинските коледни базари, с вурстчетата и всичко останало.
Ели, много ви се радвам на глюпиенето и обикалянето.
В Берлин имат и виенски колела, зимни кънки и какво ли не по базарите.

Тия Халби на 21-ви за пет часа ли ги гласите? Ако се справя с манджите за гостите, може да отскокна за пет часа.

Хубава седмица на всички

# 514
  • София
Честит имен ден на всички именници днес! Бъдете живи и здрави, и името ви да ви пази! Flowers Tulip

# 515
  • София
Утре ще се обадя да резервирам маса в Халбите за 17ч.
Сънчо, ако трябва да ударим по едно рамо с кълцането преди това.

# 516
  • София
В края на деня, честит имен ден на Ани! Всичко най-хубаво + много здраве!
Спунк, благодаря, че ще резервираш. Мислех аз да отскоча до там вчера, но такива истории тъпи ме завъртяха, че само с едно око ви поглоеждам за разтуха. И току преглъщам по разни глювайни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
  • София
Аз мисля по телефона да го направя. Не вярвам да откажат. Ние сме 12 човека и часът е ранен.

# 518
  • София
Мила АниК, макар и на патерица от сърце ти желая много здраве, щастие, любов и уют да има край тебе !
Поглеждам и аз често тук, но нещо ми я няма музата за писане. Мойто гардже е мноого далеч от случващото се в заглавието... и само гледам да не се ядосвам, а не ми се получава Angry
На 21ви за съжаление ще пропусна, понеже имаме събития и на 20ти и 22ри и би станала една дълга поредица отсъствия. Ще ви дебна за следващата дата.
Успех на всички с предстоящи класни (и нашия в кюпа с БЕЛ в сряда)!

# 519
  • Варна
Jiema и аз така Stuck Out Tongue Winking Eye Заглавието не отговаря на случващото се със сина ми, по ни една точка. Предлагам следващата тема да е - Ах, че мъка в осми клас, хич не мога да вляза в час!

# 520
  • София
aniK , честита да си, макар и с малко закъснение. Flowers Bouquet

Моето дете чака вече ваканцията с нетърпение. Сутринта на излизане важно ми съобщи, че само 8 дни училище има. Smile
А представям си, ако има програма като на детето на Ради и други такива дейни деца.
Само един английски има допълнително, но пък ходи с желание на него. Като резултат от английския, понякога връщайки се от училище ми казва, че днес мислел на английски, вместо на немски. То добре, че има и дни, в които все пак мисли и на немски бих казала аз. Laughing Laughing Laughing

Бих искала и аз да се запозная с вас, но мислех и да се разходя набързо до Турция, та не съм сигурна все още.

Стана дума напред за коледни базари - доста такива съм обиколила и почти всички са ми харесали. Някой, ако има нужда от конкретно мнение, с радост ще помогна. На софийския такъв не съм ходила поне от две години - твърде пренаселено е, а глювайна не ми допадна тук.

# 521
  • София
АниК, честит имен ден и на патерица от мен!
В училище и при нас не е рози, но поне в социален план, животът тече с пълна скорост. Confused Щастлива е, има приятели и се чувства добре. За мен към момента това е много по-важно.
Немският я мъчи много. Учи уж, но все нещо остава недоучено. Записала се е на олимпиади и тя, ама не поглежда нищо допълнително, така че доброто й представяне силно ме съмнява. Ще видим.
Тази втора смяна също я разконцентрира силно. Вечер стои до късно, уж да учи, но предимно си чати или говори с приятели. Сутрин спи до късно и не може да стане.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 14:54 от jenap

# 522
  • София
Благодарение на Сънчо имаме резервация за 21.12 от 17ч в Халбите.
Чакаме закъснелите до последно метро. Joy

# 523
  • София - Младост 1А
Благодарение на Сънчо имаме резервация за 21.12 от 17ч в Халбите.
Чакаме закъснелите до последно метро. Joy

Ех как се включвам... бъш когато трябва. Там съм. Страхотни сте момичета!
Аз от работа се затрих ама и болни сме... и четиримата. Един на Вентолин, друг на антибиотик, за третия и четвъртия или хубаво или нищо... До срещата ще съм пушка.

# 524
Drina ,  бързо ви оправяне.
Спунк Flowers Hibiscus, Сънчо Flowers Hibiscus, благодаря за усилията.
Аз съм на линия от 5 до 7 Simple Smile. Миа, идвай и ти по-рано да си кудкудякаме!

Общи условия

Активация на акаунт