Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 507
  • 790
  •   1
Отговори
# 270
Разбрах те Joy Мен точно "пръскането" на нещата ме притеснява... Grinning

# 271
При дребната също нищо не се смесва, защото формичката е почти с височината на разделението в кутията. А чантата се размята здраво Simple Smile
Относно сьомгата, мога да похваля тази от развъдника в Горни Окол. Работех с хората и рибата наистина е прекрасна. Мисля, че я има във Фантастико.
И за да не е спам, пека бутерки с шоколад за утрешната кутия Simple Smile

# 272
  • Sofia
П.С. От телефона не мога да слагам в скрит текст...
Може... изписваш таговете за скрит текст - [ spoiler][/spoiler], сложих пауза в първия, за да се видят, иначе не трябва да я има.
За силиконовите формички, както вече са казали така е и при нас - за целта имам няколко вида, понеже и кутиите ни са няколко.

# 273
  • shumen
За днес за закуска питка с шунка,за обяд са имали в стола руло Стефани със задушени зеленчуци и мандарина,за СЗ-филия с течен шоколад и банан.
За мен за обяд пилешка пържола.

# 274
За днес оризови палачинки с котидж и кисели краставички! Имаме празник на града и ще има почерпка и в службата!
Хубав петък неуморни мами!

# 275
Мими, честит празник! Hug
За днес детето носи ябълка, голямо киви, пак меки тиквени бисквитки. И бонбон тип Мерси от джуджетата Stuck Out Tongue Winking Eye
В училище- рибена чорба, хек пане с гарнитура, десерт, пз хляб и някакви безплатни закуски които яде само когато и допаднат Blush

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 08:43 от dolce miele

# 276
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Кутиите за последните два дни:

Вчера:
МЗ - банан и киви
Обяд - многоцветни орекиете с печени с чесън и розмарин и карамелизирани чери домати и патладжан; салата дъбов лист два цвята и зелен лук със сусамово-оризов дресинг;  чийз кейк Фиадоне

Днес:
МЗ - цитруси ( портокал, грейпфрут и мандарина) с мед и орехи
Обяд - любими на щерката оризови рулца с омлет с челядинки, зеленчуци, сусам и фъстъци и Хойсин сос за топене;  Уонтони ( не ми хрумва, как да го кажа на бг... да речем нещо като баничка) с черен шоколад

# 277
Добро утро, днес от бързане, че имах уговорка рано сутринта, не можах да снимам. Но менюто е каквото остана от вечеря - едно парченце пица маргарита с нещо като салата с пилешко месо, царевица, кисели краставички, айсбер..., шоколадче и плод.

# 278
Меки тиквени сладки и плод. Въглехидрат до въглехидрата....дано обядът в стола поне е ок.

# 279
Моята дъщеря си търси въглехидрата...По-добре поне да е от вкъщи, а не да обира солети, бисквити и други неща от децата...

# 280
Морена, моля сподели от къде купуваш оризовите кори? Simple Smile

# 281
  • Пловдив
За днес импровизация:

О: зеленчукови бургери с елда и сос от кисело мляко, сандвич с пастет (за всеки случай, ако не стигнат)
Плод: мандарини
Зеленчук: моркови на пръчки
Сусамки и крекери за снакс
....и един лев да си купи нещо от лафката ( по негово настояване)

# 282
  • Sofia
Морена, моля сподели от къде купуваш оризовите кори? Simple Smile
Стеф, купувала съм от Лидл (в азиатска седмица май беше) и онлайн. Те са мнооооого трайни, та като си намериш имай го предвид.

# 283
Благодаря, ще следя, че моите много обичат сушито, което е с оризовите листа, но не съм се сещала, че мога да ги използвам и за друго Simple Smile

# 284
  • София
З: Кисело мляко с безглутенови бисквити (изобщо не помня защо съм ги купувала) и шоко боровинки;
О: Наденички, кашкавалени топчета и картофена салата
СЗ: Сандвич с масло, гауда и медена шунка

Общи условия

Активация на акаунт