Отговори
# 165
Лелееее, тука голяма честитница пада!
Я да се наредя и аз!
Честито на всички Малки рожденници!
Честито на техните майки и татковци!
Много, много да ви радват!
newsm59 nbirthday newsm38

Честито и на всички останали, които са имали скоро повод за празнуване!

Аз малко ви поизоставих, защото пиша редовно в друга отчетна тема,
но погледнах и видях че още фигурирам тук и там Wink
Благодаря ви!   newsm51

Всъщност, засякох Съни и бях очарована от аватара й Crazy.
Специални поздрави за Съни, Лана, Тоничка, Джуана и всички други, с които сме си разменяли реплики!
Мисля си и за вас от време на време.   smile3521  Kissing Heart

Я кой се бил появил - добре че се върнах да попрочета назад във времето, че уикендите съм семейно отдадена и хич ме няма  Crazy Та добре се завърнала и наминавай по-често - все пак друго си е като има кой да провокира страстите ни  Mr. Green

Освен това не бягай от отговорност - аз съм по по-късата проза, а ти си падаш по по-дъъъългичките лирични отклонения  Mr. Green - мисля на теб е честа да изстихотвориш за темата някоя и друга красота в рими  Crazy  Hug

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 14:32 от Sunnily*

# 166
Честито на Рожденниците днес!Хе,хе Съни, много драго ми стана от думите ти!
Вярно ли че провокирам страсти? Ами иначе ще ви е скучно все пак! Laughing
А за стихчета, в тая жега музата ми е попресъхнала... Sad
Но ще побудувам някоя нощ заради вас, може и да ми хрумне нещо и с пресъхнала муза. newsm78
ирка, ето и за вас снимка на шаферката:

цяла папка

# 167
Какта е красавица  Hug, а за пресъхвването - пийни биричка (това прегрешение дори и на кърмачките е разрешено) и запретвай ръкави  Mr. Green

# 168
.каката.....a мама и тати?
Sunnily*, редовно пийвам биричка, но явно прекалявам с количеството и не успявам да будувам... Drunk

# 169
mimi_kir всички сте хубави, но каката най! Simple Smile

Хайде да залагаме коя от нас ще е първа в повторение или потретване (за бебе става въпрос де)...... юлките вече започнаха.....

# 170
  • Sofia
Писах, писах и ми окапа нета Twisted Evil

Sunnily*, ние направихме вече изследванията, педката даде всякакви направления, утре тръгваме на ясла  Mr. Green
Обаче тя нещо каза, че не ги правели вече в ХЕИ изследванията или нещо подобно, та пратих мъжа ми до Цибалаб и там направиха това с лепенката на дупарата и още 3 дни подред трябваше да носи лайненце. А накрая педката каза, че ни били направили само за чревни паразити изследвания, не за чревни инфекции Shocked Та сега гриза нокти да не ни върнат утре от детската Confused

mimi_kir, доооообре, че има кой да те побутне да пуснеш такива готини снимки!!!! И ще извиняваш, но няма какво да се мерите с какичка, тя обира всички точки!! Crossing Arms  Mr. Green
За римите не се карайте със Sunnily*, а до края на другата седмица и двете да сте пуснали по нещо!! Twisted Evil

kikа, и аз отдавна се чудех няма ли някой да повтори  Laughing
Аз не смятам да се боря за челно място, че има в момента други неща на първи план... от друга страна ми закъснява вече почти с месец Embarassed но според мен е от друго (скоро май ще ходя на лекар)

# 171
Честит Рожден Ден на Jilda,Roksi и Sunsunny!!!  newsm59                                                                                                                                                          
 newsm44 Днес съм много щастлива,Алекс направи първите си самостоятелни крачки  newsm44 и сега отива до дивана изправя се и прави по няколко крачки,много е сладка  newsm03

bonbon4e,Нина е много сладка с тези чушки   love001

Честито прохождане на Ева  newsm68

# 172
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, мами,

ние се завърнахме от морето. Беше много хубаво и Вилянка беше много спокойна и послушна там. Благодаря на всички за честитките за рожденния й ден. Видяхме се с DidiP и близначките - страхотни са и с Вилянка са от 1 калибър  Mr. Green. За малко съм изпуснала и Zuzi  Sad, но някой ден, знае ли човек, може и да се видим. Светът е толкова малък.

Вилянка като че ли беше най-щастлива от всички нас на морето.
Ето и снимки .Пълзеше си в пясъка, опитваше мидичките и камъчета, коити изравяше и почти не мрънкаше на плажа. Единственото, от което недоволствам, е че отказа абсолютно всяка храна, различна от кърма. Но вчера се върнахме и вече си хапва, както преди.

Харесва ми иеята за лексикона и на годинка и за това се включвам:
Вилянка на 1 годинка:
-тежи 7850гр
-висока 71см
-хемоглобин - 96, което ще проверим в най-близко бъдеще
-основно ястие кърма и тук-там нещо между другото
-лази, ходи хваната за 1 ръчичка; като чуе музика, започва да танцува; казва мама, а тате и бате са на 1 - "ате", "обажда" се по телефона, казва чао като маха с ръчичка

# 173
bdbaloni на всички рожденници! baloni

Didka, как се отрази на Алекс отбиването и беше ли кисела заради това на морето?

bonbon4e, бебка е много сладка, а и има мерак отсега да ти помага. Grinning

petjah
, хубаво сте си изкарали като ви гледам снимките. И аз като теб си я кърмех на плажа, независимо дали преди това беше яла или не - пак си искаше. Laughing Иначе с яденето нямахме проблеми там, ядеше си пюретата и кашите. Grinning

# 174
Здравейте сладурки Hug

Светле, честит първи рожден ден на сладката Ева!!!
Да ти е жива и здрава, много щастлива и със много късмет в живота
Heart Eyes

ЧРД и на Sunsunny  bouquet

Добре дошла на Наталия и бебе Габи.

Бонбонче, дъщеря ти е верно голям сладур, Алекс също ми помага в кухнята, но по-скоро като вади всякакви черпаци, лъжици и тенджери Laughing  Ма нали затова си имаме момиченца, да ни помагат Wink
Мими, всички сте много готини на сватбата, но шаферката е кукла. Пусни някоя снимка и на бузана-сладурана, да я видим.

Аз утре най-накрая ще си взема компютъра, ще си пусна нета, че много ми липсвате...Днес ходихме до Барбарони, уточнихме менюто и поръчахме тортата.

Дженифър, аз бях писала веднъж за отбиването - беба сравнително лесно свикна с шишето и АМ, но определено е доста раздразнителна като не знам дали е от това или по-скоро от пробиването на няколко зъбчета newsm78 Жегите допълнително усложняват нещата, Алекс просто не ги понася, а уж е лятно слънчево бебе Rolling Eyes

За самото море съвсем накратко ще напиша първо отидохме два дена до баба ми. Там беба се обрина, като се оказа уртикария. Педито я постави на диета без месо и млечни продукти, та не ме питайте как след като бях приготвила всички видове месни пюрета, трябваше да готвя наново постни манджи и да търся безмлечни каши.. Оправи се след два приема на капки Фенистил и мазане с Фенистил гел. Вечерта преди заминаването за морето пък вдигна 39 градуса Т и цяла нощ не спах за да я сваля... Пристигнахме, настанихме се в хотела, който м/у другото беше страхотен, на следващия ден я хвана рядкото щастие, но слава богу пак се оправи за един ден...
Два-три дена проблеми нямаше, малечка се радваше на морето и пясъкао, спеше на плажа, а вечер по кръчмите;) На 17-ти беше един от най-гадните ми дни ...бяхме се приготвили да излизаме и чакахме в двора на хотелчето, там имаше едно момче на около 4 годинки, търгнах да ги снимам с Алекс и в един момент той я пусна и тя падна назад на главата си върху плочките... Не мога да ви опиша какъв ужас изживях, след писъците и последвалото повръщане на фонтан.. Сякаш криле ми бяха поникнали на краката, грабнах детето и изхфърчахме до болницата. Имаше само две лелки, ренгенолога дойде по-късно и каза че няма смисъл от снимка на главичката..Казаха да я наблюдавам през нощта за нещо нередно, да не я излагам на слънце 1-2 дена и на сутринта да отидем да я види лекар. Естествено цяла нощ не спах, за да я гледам, тя беше като залепена още повече за мен, но слава богу всичко беше наред..
До края на почивката ни нямаше повече произшествия и живи и здрави се прибрахме в София. Сега Алексче вече си ходи и изтръпвам от предстоящи падания, като се надявам да не са толкова опасни Praynig
Та така с нашите перипетии...

Петя, вашите снимки от морето са много хубави - особено ми хареса снимката ти с Вилянка където се кърмите на плажа.

Оф и други неща си мислех да пиша, ама ще стане много дълго и досадно, айде лека от мен.

# 175

kikа, и аз отдавна се чудех няма ли някой да повтори  Laughing
Аз не смятам да се боря за челно място, че има в момента други неща на първи план... от друга страна ми закъснява вече почти с месец Embarassed но според мен е от друго (скоро май ще ходя на лекар)

А аз за теб си мислех днес, докато писах това, ама не посмях да те номинирам Simple Smile
Направи си тест и ......да чакаме щъркела през март  Wink

# 176
.каката.....a мама и тати?

Както казва мойта баба за сестра ми - "абе гледам и се чудя колко е хубава чак не знам на кой ли се е метнала"  Joy

Шегичка  Peace всички сте хубави...............ама каката...............  Mr. Green

Хуана, ми кат ви върнат ела ми на гости - нали сте в старата на ясла  Crazy

Дидич, както се казва било е малкия дявол -пу пу - забравяйте лошото и сам охубавите спомени от първото ви море с бебе да ви остават иииииииииииии айде да не те подканяме .................пускай снимков материал да се нагледаме на красавицата  Hug

Хм за щъркелите - юлки вече почнаха  Mr. Green - няма сега да се излагаме ние  Crossing Arms
Без майтап, но и  на мен ми закъсня този месец с цели 20 дена, добре че в крайна сметка дойде все пак, че не ми се мислеше иначе  Crazy

# 177
Съни, знаеш че не мога да ти откажа Hug
Ето и малко снимки

# 178
И сега така ме размечта с тия снимки че няма да мога да спя  Crazy взех че и на Петя разгледах красотите и ........................ми и аз съм човек искааааааам на морето вечееее  Close

# 179
Здравейте и от нас Hug

аз нямах 2-3 дни нет и сте изписали няколко странички - браво Wink

Честито на мамите рожденнички  bouquet

Снимките на Петя и Дидка от морето са супер, имало е и преживявание, важното обаче е, че всичко е минало добре и сте изкарали весело Peace

Зузи, скоро май няма да пътуваме към вас, за съжаление, а така ми се иска Confused Тази седмица сме в събота на сватба, а в неделя на Кръщене на племенницата ми, следващата смятам да правим Прощъпулник на Вили, след това е РД, по следващата заминаваме на моренце и като се върнем смятаме да заминем пак за 3-4 дни малко на балкан, ама в друга посока ... и евентуално след това, обаче ще ви посетим Whistling ... м/у другото сега е ваш ред да ни посетите, така че ... Naughty

Мими, аз моето мнение си го казах ...

Кика за повторение за бебе, смятам да не съм от първите в групата Mr. Green, не че не ми се иска, обаче сме го планирали да се роди поне през пролетта на 2008 г. Crazy Blush така, че имам време още Grinning

Лека вечер Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 00:33 от Toni4ka

Общи условия

Активация на акаунт