Хасково - Градът на Богородица

• 34 404
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
И аз за маската да попитам: Спира ли косопада или е просто за красива коса newsm78

За детегледачките е както се уговориш, моя позната има и мисля, че й плаща 1,50 лв./час Sunglasses

Приятен ден Hug

# 46
Роска, къде се губиш - затъжихме се за теб! Hug

ЕкзематинЦ също се купува от ветеринарна аптека, доколкото разбрах. Маската е и против косопад и за хубава коса. Flutter
Но нека Таничка, да каже, че тя е пробвала! Praynig

# 47
моето дете като бе6е на 1 г. /т.е. преди 3 г./ си бях наела жена за по4асово гледане и тогава струва6е 1 лв/4ас Simple Smile сега не знам, но мисля 4е няма промяна в цената за по4асовото гледане на дете:))) /така съм 4увала....но ако мисли6 да е ежедневно това гледане на детето трябва да помисли6 за друга цена, за6тото така 6те ти излезе "дебело" май:)....

# 48
хорца, помагайте моля! някой да знае къде в на6ия град има 6ампоана SELSUN BLUE /противопърхотен/, и другия този който е на пловдивската фирма "НИЯ" ООД с хинин и жен-6ен:) обиколих вси4ки аптеки по центъра и не можах да ги открия.....Sad

# 49
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Ekzematin C ,както и всичко животинско за коса купувам от ветеринарната аптека зад Областна администрация, под заведението ,,Крайпътна къща''.
Шампоанът против пърхот Selsun Blue купувам от аптека ,,Гален'' или ,,Живакова". Обаче за шампоана да ви кажа, че май има различни цветове според вида на косата. Това скоро го разбрах като се зачетох в етикета. Не съм много сигурна ама питайте  в аптеката. Иначе е супер- за първи път успяхме да изтребим това ужасно нещо от главата на любимия. newsm44 newsm44 smile3508 smile3508 newsm44 newsm44
А шампоана на фирма ,,Ния'' с жен шен и хинин никъде не намирам. Ако някой го открие да пише.

# 50
  • Хасково
за гледачка отначало плащах 1 лв на час, а като я смених-1,50 лв, но определено е по-добре да се разбереш за сума на месец- около минималната заплата например иначе излиза повече, а пък и е много дребнаво да сумираш минутите.

за шампоана Selsun Blu ако го няма в Гален значи няма внос- попитай момичетата за информация

# 51
Таничка,
пак ще питам - разтапяш ли съставките на маската или само разбъркваш и директно нанасяш? newsm78
Извинявай, че досаждам! Embarassed

# 52
Уффффффф, забравих  да ти отговоря.
Слагам маста за няколко секунди в микровълновата. Когато е полуразтопена я вадя и бъркам. Да не  е течна, защото тогава е гореща и ще ти направи жълтъците на омлет. Пробвам с кутре и наливам алкохола и всичко останало, и най-накрая жълтъците.

# 53
  bouquetМЕРСИ!!!  bouquet

# 54
envia, и аз така разтапям маста за няколко сек. в микровелето и после слагам другите не6та:)
а за 6ампоана SELSUN търсих го и в Гален и в Живакова, и до автогарата и Живакова до общината, и в о6те 4-5 аптеки из центъра и няма и няма:(
и други съ6то го няма:( някой ако ги открие да свирка:)))

# 55
Ти направо ме притесни с този шампоан.
Съпругът ми само него ползва и ако сега не намеря... newsm78 newsm78 newsm78 Неговият е на свършване. Добре, че ми предстои  пътуване към морето и  ще търся и там.

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 22:21 от Таничка75

# 56
а я кажи доволна ли си? в смисъл съпругът ти доволен ли е? на моят любим му се "сипе" пърхута на парцал4ета и е много неприятно:(

и аз искам такъв 6ампоан:)
 "на кое море 6те ходите?" - така пита моята дъ6теря та и аз като нея - да те попитам:)))
ние 6те ходим на Ахтопол, но 4ак на 20-ти август:( много има о6те до тогава:)

# 57
моми4ета, мили мами новите такси за детските градини и детските ясли влизат в сила от 1-ви август:(

# 58
Ние ходим всяка събота и неделя  на Черно море. 
Имаме роднини там, даже малката там я отглеждат в момента. 
Иначе на почивка ходим през септември на Егейско море.
А шампоанът е единственото нещо, което е помагало на съпруга ми  до момента, така че много го препоръчвам. Аз  тук във форума научих за него.

# 59
Роска, къде се губиш - затъжихме се за теб! Hug
Много мило Еnvia  Heart Eyes, тук съм си , но предпочитах да ви чета , защото в предишната тема и по точно накрая , някои просто попрекали със призивите си .

Общи условия

Активация на акаунт