Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 326
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Важното е как са завършили. Всяко дете има своя шанс и на изпит не винаги може да се представи най доброто. Знам деца, които са влезли с ниски оценки, но впоследствие са сред добрите във випуска си.
Затова нека никой не губи самочувствие и кураж.

# 691
  • софия
Гита, колко си внимателна в изказа. Щом е на второ или трето със сигурност е била доста под 5 оценката. Когато моята дъщеря кандидатстваше изпитите бяха два. ( изящната) Беше интересно- спомням си фрапиращи случаи на много силен натюрморт с много слаба композиция, съответно останало извън приема дете. Имаше и обратната комбинация. А за някои деца втория изпит беше плюс и дръпнсха напред и влязоха.
Аз съм против товс поставяне на опашката. Много често деца от опашката задминават онези в първата половина. Иначе винаги във всеки клас си има един двама открояващи се мнооооого добри! Но както вече съм се нагледала-необходимо но не достатъчно условие.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 14:09 от Амели

# 692
  • Ланкър, планините Овнерог
М, 2014-та поне и поне в нашия клас нямаше с много ниски оценки. Въпросното девойче е влезнало с оценка 4.50-5.00. Друга нейна съученичка с 4.80 влезе на второ класиране. Беше приета на първо в Художествената, като я приеха в НГПИ, се отписа там и записа в нашето.

# 693
Здравейте включвам се в темата с въпрос.Ще кандидатстваме с рисуване сега на 7.Входящ номер трябва да носим сниман и изкаран на лист от това което ни пратиха в пощата когато се записахме?

# 694
  • Русе/ София
Здравейте, аз съм от само следящите за момента темата  майки и ще споделям вашите трепети и емоции живот и здраве догодина.
Много се радвам за приетите децата до тук и пожелавам успех на всички, които ще участват на другите класирания. Със сигурност цели семейства стискат палци на ръце и крака и еуфорията е голяма.
Моля ви само, ако имате време и възможност да ме ориентирате за буквите в тези списъци - това са желанията видно и съответно начина им на подреждане от децата.
М - е художествена обработка на метали или моден дизайн
Р - ?
И - детски играчки вероятно
С - силикатен дизайн
П - пространствен дизайн
Д - дърворезба
Г - рекламна графика (не съм сигурна)
Т-  за текстил и тъкан

Предполагам че съм в грешка за някои.... Благодаря ви!

# 695
Здравейте, аз съм от само следящите за момента темата  майки и ще споделям вашите трепети и емоции живот и здраве догодина.
Много се радвам за приетите децата до тук и пожелавам успех на всички, които ще участват на другите класирания. Със сигурност цели семейства стискат палци на ръце и крака и еуфорията е голяма.
Моля ви само, ако имате време и възможност да ме ориентирате за буквите в тези списъци - това са желанията видно и съответно начина им на подреждане от децата.
М - е художествена обработка на метали или моден дизайн
Р - ?
И - детски играчки вероятно
С - силикатен дизайн
П - пространствен дизайн
Д - дърворезба
Г - рекламна графика (не съм сигурна)
Т-  за текстил и тъкан

Предполагам че съм в грешка за някои.... Благодаря ви!
Р - дърворезба
Д- моден дизайн
иначе другите са така, както и Вие сте предположила.

# 696
  • София
Вие как сте днес? Почивате ли или все пак решихте да се явите?
Ще почива, да събере сили за 7ми.
В НПМГ, след първият час много я е заболял гърба. Раната не е зараснала, отворена е поне едно 5 см.

Аз живи и здрави догодина пак ще съм тук, имам още една девойка в 6-ти клас Smile

# 697
  • някъде на юг
Знае ли някой, какво са рисували на изпита във фотографското миналата година?

# 698
  • София
Копирано от миналата тема:  "ваза без дръжки, куб и чинийка "

# 699
  • София
Копирано от миналата тема:  "ваза без дръжки, куб и чинийка "
До скоро в сайта им имаше три рисунки, точно с тези предмети. Най-накрая на страницата с информацията с кандидатстване. Днес гледам, че ги няма вече.

# 700
Качили са класирането в Приложното.

# 701
А някой успя ли да го отвори? При мен не става.

# 702
  • софия
Аз ги отварям. "Моята" класация е абсолютна вярна!!!

# 703
Архивиран е, изчакайте да се свали, че е много голям. Как се качват pdf. файлове тук?

# 704
  • софия
да опитам Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 23:03 от Амели

Общи условия

Активация на акаунт