Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 330
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • по света
Почти бсолютно съм сигурна че деца с 4 и под 4 , ще влязат
 (80 деца по-малко кандидатстват все пак, имаме 3 у-ща в които да се пръснат, а и деца с високи оценки на НВО, които се чудят между ЕГ и въобще между МОН и МК)...
Имам от миналата година на приетите деца по оценки и второто класиране... искате ли да ги кача?
Много моля ,така можем да се ориентираме !

# 676
  • София, център
https://we.tl/t-L73YyRbFJJ - Приети деца НГПИ оценки по специалности 2019
, всъщност обаче пише ПЪРВО класиране...
https://we.tl/t-61Xym0Xut7 - второ класиране НГПИ 2019

Тези файлове съм намерила в старите теми...

# 677
Здравейте, дали правилно разбирам, че Здравнопрофилактичната карта я искат още сега при записването?

# 678
  • София
Здравейте, дали правилно разбирам, че Здравнопрофилактичната карта я искат още сега при записването?
Сега трябва да я носите.

# 679
  • София
Браво на децата и успех днес в Изящното, чудно ми е дали и днес децата ще рисуват същото като вчера.
adiland, страхотни таблици , благодаря!

# 680
  • На един клон
Вие как сте днес? Почивате ли или все пак решихте да се явите?

# 681
Браво на всички дечица.Ще чакаме сега резултатите от класирането и ще решаваме.
Да са живи и здрави им желая и много детски усмивки това лято, защото се трудеха всички неуморно и наистина заслужават една голяяяма почивка.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 11:42 от mira sm

# 682
  • софия
Може ли да помоля, ако има някой в темата (дори да е само четящ) чието дете е снимало постановката в което и да е я училище, да ми я прати на лични?

# 683
  • София
Може ли да помоля, ако има някой в темата (дори да е само четящ) чието дете е снимало постановката в което и да е я училище, да ми я прати на лични?
Едва ли някой я е снимал. Събирали са им телефоните.

# 684
  • София, център
Вие как сте днес? Почивате ли или все пак решихте да се явите?

Ние вече почиваме, няма да се явява повече... Blush

А имам и на фотографското свободните места само като бройки от 2018 след 1во класиране!

# 685
В художествената днес (поне в едната от стаите) - кутия, върху нея - ябълка и боядисана бутилка встрани от тях

# 686
Ние вече почиваме, няма да се явява повече... Blush

А имам и на фотографското свободните места само като бройки от 2018 след 1во класиране!

Честито на вече приетите и почиващи !!!

...а как така остават свободни места след 1-во класиране...? или те се освобождават всъщност след записването на приетите от 1-во класиране?

# 687
  • София, център

...а как така остават свободни места след 1-во класиране...? или те се освобождават всъщност след записването на приетите от 1-во класиране?

Те не се освобождават, а не се записват всички приети на първо класирне... някои отиват в други у-ща към МОН например...Blush

# 688
  • софия
Впечатлена съм от високия брой кандидатстващи във Фотографското.
Иначе околко 250 деца ще си намерят мястото в трите МК училища - Приложно/изящно/фотографско. Не зная колко са по МОН с рисуване, но при положение, че има и немалко деца, които се колебаят езикова или рисуване, си мисля, че всички ще си намерят мястото. Освен това съм сигурна, че едно 100 деца изобщо няма да се явят на изпита във фотографското.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 13:07 от Амели

# 689
  • Ланкър, планините Овнерог
Те много се явяват, но има и много, които не е ясно защо се явяват, като гледам резултатите в НГПИ. Какво самочувствие трябва да имаш, за да идеш на изпит по рисуване без да рисуваш добре. Или е "добре" според мама и тате само. Имам предвид тези с оценки 2-3. Въпреки че снощи, повлияни от вашите емоции, с дъщеря ми ровихме из старите теми и изрових трето класиране от НГПИ от 2014-та (нашата). Съученичка на дъщеря ми, която в годините е печелила не един конкурс и взе грамота на дипломирането, е влезнала на 2-ро или 3-то класиране с оценка под 5.

Общи условия

Активация на акаунт