Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 463
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
Желая на всички ,които имат изпит днес успех и само високи оценки!
Фурия ,как сте?
Имам един въпрос към тези ,които са по-наясно с изпита във Фотографкото.
Понеже в сайта не пише нищо освен дата за изпита ,след колко време излизат резултатите?

# 361
А как се движат входящите номера за приложната, изящната и фотографията? Интересно ми е дали би имало отлив заради пандемията...

От петък: изящната - около 70-ти, приложната - около 180

Успех на рисуващите днес!

# 362
Явно не са еднакви темите за матурата, в 3-то са били Море и Лято.

# 363
  • София
Последната рисунка, която моят прави явно така е избирана, че да пасне на няколко теми. Но от 140 СУ все още ни вопъл, ни стон. Предполагам, че ще стои почти до края.

# 364
В 140 - то темите са Лунапарк и Пикник

# 365
  • София
Ако не я нарисуваш, няма да ти отнемат точки! Ако я нарисуваш ще ти дадат допълнително!

За НУИИ може би е вярно, но не и за "Свети Лука". Моята дъщеря беше рисувала драперия и като отидохме след изпита да си види работата, казаха, че е имала късмет и че заради тази драперия е можело да я дисквалифицират.

# 366
  • София
Потвърждавам за Приложното - сега питах моята, на изпита им били казали, че трябва да се рисува без драперията.

# 367
  • Sofia
Вярвам, че всички ще се справят чудесно!
Аз хвърлям по едно око тук, защото май... ще съм от активните след време. Малката ще бъде в 6 клас.

Оставам с впечатление, че е важно да се подготвиш от рано. Моля, препоръчайте ми преподаватели (спокойно може да ми пишете директно на лично). Предварително благодаря!

# 368
  • София
Понеже съм блондинка - не ми стана ясно служебна бележка от днешния изпит от училището, в което е рисувал ли се взема или по служебен път ги нанасят?

# 369
  • 2 етажа над тавана
Понеже съм блондинка - не ми стана ясно служебна бележка от днешния изпит от училището, в което е рисувал ли се взема или по служебен път ги нанасят?

Доколкото знам я вписват в служебната бележка, която получават от училището, което завършват, заедно с оценките от НВО по БЕЛ и математика.

# 370
  • София
А резултатите в самото училище ли ги обявяват?

# 371
  • София
А резултатите в самото училище ли ги обявяват?
Резултатите може да си ги видите в сайта, който е посочен в служебната бележка, priem.mon.bg.

# 372
Успвех на всички деца днес!
Ако не я нарисуваш, няма да ти отнемат точки! Ако я нарисуваш ще ти дадат допълнително!

За НУИИ може би е вярно, но не и за "Свети Лука". Моята дъщеря беше рисувала драперия и като отидохме след изпита да си види работата, казаха, че е имала късмет и че заради тази драперия е можело да я дисквалифицират.
Тогава вероятно въпросната драперия е само за НУИ-тата  към МК.  Тази драперия синът ми я сънува вече, а има да я рисува още цяла година до кандидатстването . Дори намерих сатенено парче плат и по съвет на учителката мятам го, драпирам го и слагам някакви форми ( свещи, чаши, бутилки - но не стъкло ) отпред да рисува .

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 16:17 от _re_ge

# 373
  • София
mira sm - много по-добре, възстановява се, но си трябва време. Надявам се до края на седмицата да я изпишат.

Моята не са я карали да рисува драперии и на уроците никога не са имали, все на бял фон са рисували.

Както знаете, тя днес не се е явила на изпита. Все още не съм наясно, дали ще е в състояние да посети и другите изпити за рисуване. Но едно нещо се чудя, ако все пак успее да се яви и изкара прилична оценка, дали може с нея да кандидатства към училищата на МОН или щом не се е явила днес не може?

# 374
  • София
Браво на момичето, стискам ви палци за бързо възстановяване. 🍀
За оценката - би трябвало да можете да я използвате и в монските училища, питай Дидева най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт