Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 454
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
  • Ланкър, планините Овнерог
Мисля, че имаше някакви промени да може с оценката от МК да кандидатства в МОН.
Преди не можеше.

# 376
  • софия
А защо ви е да я прхвърляте към МОН ако е приета в другите?
(Бързо възстановяване на детенце. Герой е тя!)

# 377
  • На един клон
Привет, дамен!
В последно време често преглеждам темата ви, понеже дъщеря ми ще кандидатства тази година.
Поздравления на тези, на които се крепи! Много ми е полезна!
При нас от училището се бавят с издаване на служебната бележка, удостоверяваща, че се обучава в 7ми клас през тази учебна година.
Това адски ме изнервя, знам ли ако подам в предпоследния ден, кога ще видят точно документите, ще дадат входящ номер и ако, не дай Боже кажат, че нещо не е както трябва, почти не ми остава време за реакция.
МислАта ми е за Приложното - там споменават, че може да е ИЛИ друг документ, знаете ли дали бележника върши работа? Или да звъня утре  да питам?
В Художествената пък си искат свидетелство за завършен седми клас, то ясно, че към момента нямаме такова, но подавайки документите пишете ли нещо или пък прилагате ли подобна служебна бележка, като за Приложното?
А в Полиграфията са написали само бележка, не пише да може друг документ...

П.С. Бързо възстановаяване на детенцето на Furia! Стискам палци всичко да мине по-леко!

# 378
  • София
Въпросната служебна бележка е тази, с която се явяват децата на НВО-тата. Там си е вписано, че детето е ученик в 7 клас в съответното училище. Не е необходима друга бележка.

# 379
Здравейте, може би вече сте коментирали, но нямам възможност да чета назад. Знаете ли дали при подаване на документи за изпита във фотографското изпращат и друго, освен входящия номер, който се получава автоматично веднага? Очаквах някой да провери изпратените документи и да изпрати нещо.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 22:42 от Iris04

# 380
  • На един клон
Въпросната служебна бележка е тази, с която се явяват децата на НВО-тата. Там си е вписано, че детето е ученик в 7 клас в съответното училище. Не е необходима друга бележка.
Йес!!!
Скрит текст:
Знаех си, че трябва вас да ви питам! Flowers Bouquet
Тая тема ще ме върне във форума, ей!
И на мен ми мина това като вариант, но рекох да дам всичко от себе си поне веднъж, да не претупвам нещата, а то какво стана... От 15ти съм замолила класната за тая бележка, на 18ти ми отговори, на 19ти детето отиде да поиска и ето - утре е 23ти и още нямаме издадена.

# 381
  • по света
Привет, дамен!
В последно време често преглеждам темата ви, понеже дъщеря ми ще кандидатства тази година.
Поздравления на тези, на които се крепи! Много ми е полезна!
При нас от училището се бавят с издаване на служебната бележка, удостоверяваща, че се обучава в 7ми клас през тази учебна година.
Това адски ме изнервя, знам ли ако подам в предпоследния ден, кога ще видят точно документите, ще дадат входящ номер и ако, не дай Боже кажат, че нещо не е както трябва, почти не ми остава време за реакция.
МислАта ми е за Приложното - там споменават, че може да е ИЛИ друг документ, знаете ли дали бележника върши работа? Или да звъня утре  да питам?
В Художествената пък си искат свидетелство за завършен седми клас, то ясно, че към момента нямаме такова, но подавайки документите пишете ли нещо или пък прилагате ли подобна служебна бележка, като за Приложното?
А в Полиграфията са написали само бележка, не пише да може друг документ...

П.С. Бързо възстановаяване на детенцето на Furia! Стискам палци всичко да мине по-леко!
Здравейте ,
аз звънях в училището и от там се свързаха с администрацията на приложното .Казаха че приемат за документ служебната бележка за НВО

# 382
Давам инфо за темата в 51 во- Приятели и Ваканция. Щерката рисувала приятели, пък да видим. Желая успех на всички!

# 383
  • някъде на юг
За приложното аз сканираха личната карта и получих вх. номер.

# 384
  • Върху лъчите на Слънцето.
Йес!!!
Скрит текст:
Знаех си, че трябва вас да ви питам! Flowers Bouquet
Тая тема ще ме върне във форума, ей!
И на мен ми мина това като вариант, но рекох да дам всичко от себе си поне веднъж, да не претупвам нещата, а то какво стана... От 15ти съм замолила класната за тая бележка, на 18ти ми отговори, на 19ти детето отиде да поиска и ето - утре е 23ти и още нямаме издадена.
Аз подадох с бележник. Имаме входящ номер. За НУИИ няма как да се представи свидетелство при кандидатстване. Но пише, че се носи при записване.

# 385
  • София, център
Дъщеря ми я записах на изпита от днес, но решихме че тъй като не се е готвила ще се възползваме от
таз годишната опция да прехвърлим бележката от някой от изпитите от МК - това отговаря на въпроса на Фурия, НО как ще стане това прехвърляне все още не знам! Пратих мейл в РУО София, ако не отговорят скоро ще звъня и там и в МОН. Уви и Дидева не знае, аз им писах по въпроса в седмокласната тема... все пак за първа година е тази схема!

Нашата учителка, при която се обучаваме цяла година е от Св.Лука и тя е дала инфото и то преди 2 седмици, относно драперията, за това изказах мнение така категорично
Цитат
Цитат на: adiland в нд, 21 юни 2020, 21:45
Ако не я нарисуваш, няма да ти отнемат точки! Ако я нарисуваш ще ти дадат допълнително!
... това означава, че или са си променили изискванията от миналата година или тук има някаква игра... моята щерка се съмнявам да и стигне време за драперията така или иначе...

Аз вече получих входящите номера и от НУИИ, Св.Лука и Фотографското, Слава Богу... защото се бавиха, та от Фотографското им пратих 2ри мейл, защото номер не идваше и са ми пратили само номер...

От у-щето на детето ни издадоха служебна бележка с изброени и трите училища... Rolling Eyesтрябвало да бъде поименно и искаше да я чакам 3 бележки да прави жената от канцеларията, но аз отказах... и я фотошопнах и им изпратих на всеки персонализирана Blush

# 386
Ще помоля да не замесвате ника ми с въпроси, които не сте ми задавали и на които не съм отговаряла. Благодаря.

# 387
  • софия
 adiland, а по време на извънредното пак ли ходихте на уроци?

# 388
  • София, център
adiland, а по време на извънредното пак ли ходихте на уроци?

Да онлайн...

Ще помоля да не замесвате ника ми с въпроси, които не сте ми задавали и на които не съм отговаряла. Благодаря.

Извинявам се, не е бил зададен въпроса персонално към Вас, но така и не получих отговор... след 3 обяснителни в детайли поста.... предвид факта, че винаги когато знаете отговора на запитване, помагате... извинявам се отново!

# 389
  • София
Благодаря за пожеланията.
Аз подадох и във Фотографското и в Приложното служебната бележка от училището, в която пише, че  е ученичка в 7 клас и да послужи за кандидатстване в художествени училища. Издадоха ми я веднага, но благодарение на класната, даже другото дете я взе, но така се бяхме разбрали и с класната. Звъннете в администрацията, не разчитайте на класната. За художественото, отново нея ще подам, но вчера не ми остана време, там днес ще подавам.

ailand , видях, че пита в другата тема, но моята вчера не го е положила.

А аз се чудих за МОН, защото последния изпит е във Фотографското и до тогава мисля, че ще се чувства по-добре и ако нещо не я приемат там, да пробваме МОНските. Защото от МОН категорично ми казаха, че няма да и предоставят втора дата - нито за математиката, нито за рисуването от вчера.

Моята дъщеря имаше онлайн уроци по рисуване и от 1ви юни се върнаха в школата.

Общи условия

Активация на акаунт