Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 352
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • Ланкър, планините Овнерог
Върнахте ме 5г назад с емоциите си. Стискам ви палци на всички. Кой, където иска, там да го приемат.

# 631
  • по света
Има резултати встрани на едно табло. Снимах, обаче публикуването на снимки във форума от телефон е новост за мен...Търпение!
Многоооооо благодаря !!!!

# 632
Виждам че има моята хубавица 4.17 ...
Реклама ли ви е първото желание?

# 633
  • 2 етажа над тавана
Гледам, че на сайта обновяват информацията, може и там да качат оценките тази вечер.

# 634
  • по света
О ,не .Тя е доста стрестната от оценката незнам дали ще и стигне да влезе изобщо

# 635
  • софия
О ,не .Тя е доста стрестната от оценката незнам дали ще и стигне да влезе изобщо
Ще влезе. Ако не на първо, то на второ класиране. (отварям скоба, че тази година е шантава и различна, но все пак съдейки по предни години и класирания, мисля че ше стане. Освен това ако примеме страни/ката като някакво инфо, се вижда, че оценките не са високи като цяло)

# 636
  • по света
Ще влезе. Ако не на първо, то на второ класиране. (отварям скоба, че тази година е шантава и различна, но все пак съдейки по предни години и класирания, мисля че ше стане. Освен това ако примеме страни/ката като някакво инфо, се вижда, че оценките не са високи като цяло)
Благодаря ,дано тя иска дърворезба

# 637
# 638
  • 2 етажа над тавана
Качиха и на сайта оценките.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 22:19 от Бабъл

# 639
Благодаря ,дано тя иска дърворезба
Ще влезе!Имам шесто чувство Simple Smile

# 640
Качих и на сайта оценките.

Късметлии😀
Нас ни мъчиха до късно доби среднощтни

# 641
  • София
Моята е с 4,75. Преброих около 70 човека с нейния бал и нагоре. Тя иска рекламна графика, но май ще е по второ желание.

# 642
Не искам да ви отчайвам, ама от това, което се вижда на тази една страничка оценки, ми се струва, че и тази година оценките са повече ниски.  Не си спомням миналата ли или по-миналата година беше така. Пак беше лесна постановка и пак накрая резултатите не бяха весели

Има пълно /6.00/ Браво!

# 643
  • София
Не искам да ви отчайвам, ама от това, което се вижда на тази една страничка оценки, ми се струва, че и тази година оценките са повече ниски.  Не си спомням миналата ли или по-миналата година беше така. Пак беше лесна постановка и пак накрая резултатите не бяха весели

Има пълно /6.00/ Браво!
Честито! Единствената шестица! Браво на детето!

# 644
  • софия
И май единствената пълна от поне последните 3-4 години

Общи условия

Активация на акаунт