Избор на столче за кола - 3

• 50 490
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте, в търсене съм на столче за кола 15-36 кг. В момента сме с Joie anchor 0-18.  Търсих столче съвместимо с тази база, но май няма в тази категория. Ако знаете за такова столче ще съм благодарна да пишете.
Иначе ако може за препоръки за столче с Изофикс 15-36 кг.,но да е до около 400 лв. Предварително благодаря.
Виж това,във Вис Виталис е 400 лв,а новият модел Z е 450 ,ако не ти се поръчва
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B073H8L7NF/ref=ox_sc_act_image_ … L5A1OLE&psc=1

# 361
Здравейте
Има ли столче за кола, което да се монтира с Изофикс, да може да се вози назад и напред и да е с краш тестове и добра сигурност до 650 лв? Детето в момента е на 10 месеца, 9 кг

# 362
Според мен е мисията невъзможна...

# 363
Sirona s I size взех за 560 лв.
Върти се, с изофикс е, с добри оценки от крашовете, ползва се до 4г.

# 364
Ние взехме Cybex sirona S i-size на промоция за 700 лева от Рая тойс. Често ги пускат на промоция.

# 365
Не знам защо все го забравям този стол, а изглежда много добре Simple Smile

# 366
Не знам как сме живяли без такъв стол Grinning

# 367
След цял ден ровене, намерих, но до 4 години. Мисля че тези група 9-25 са само напред.
Britax dualfix 2R. Какво мислите за него? Подобно на Сирона С е, но на по-изгодна цена. В амазон е за 199п, сироната в кидис кингдъм е за 270п. Кое си заслужава повече според вас? Разликата е цената не е водещото в случая

# 368
Сироната може и обратно на движението.

# 369
  • Бургас
Ние сме със Cybex sirona S i-size. Много хубаво и удобно столче. Като минус бих казала, че малко трудно го завъртам, но може и аз да не правя нещо като хората. Скоро обаче ще трябва да го сменям. Някаква идея за хубав стол с опция за сън за деца над 15кг /105 см. Чудя се дали пак да взимам стол с Изофикс, защото понякога ползваме колата на свекъра, а тя няма изофикс.

# 370
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Търсих нещо и попаднах на това
Не зная колко е качествено, но изглежда готино

# 371
Като толкоз народ е с Cybex sirona S i-size дайте акъл как да се разглобя детето метна една гризалка, която при завъртането се оказа между базата и стола 1ч се мъчих да я изкарам и не мога.
Не знам ако я пронижа и изтече течноста от нея колко ще ок.

# 372
Здравейте,
Обръщам се към тези от вас които ползвам Сайбекс Палас М фикс. Искам да попитам дали сте доволни от избора и забелязвате ли някакви недостатъци. Знаете ли с какво S fix модела е по-добър? Също така Ок ли за спане - клюмва ли главата да детенце или може да се наклони назад?
Благодаря.

# 373
Като толкоз народ е с Cybex sirona S i-size дайте акъл как да се разглобя детето метна една гризалка, която при завъртането се оказа между базата и стола 1ч се мъчих да я изкарам и не мога.
Не знам ако я пронижа и изтече течноста от нея колко ще ок.

Течността в Гризалките е дестилирана вода. Нищо няма да стане, ако се прониже 😊

Роузи, Бритакс от чужбина е 420 лв. Не бих дала никакви пари за китайско столче, но тази цена е нелепа.
Миналият месец имаше Сайбекс за 200 лв в Раятойс. Е да, няма толкова екстри, но все пак е много по-добро столче от Мони или каквото е там.

# 374
Lana ние ползваме Britax Dualfix 2R от година и нещо. Поръчахме столчето от Амазон на Black Friday с голямо намаление. Той все пак наближава, та ако не ви е спешно можете тогава да си поръчате избраното столче. Много лесно се върти. Може и по посока на движението, и обратно. Единственият (според мен) минус на столчето е, че е по-обемисто и отзад не могат да се сложат 3 столчета. Или в нашия случай със столчето и кошница не може да седне човек по средата. Не знам Сироната как е.

Общи условия

Активация на акаунт