💄Новите ни козметични похождения - 87

• 91 242
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Подаръчния ми ваучер за Коледа стигна точно за тази пудра на Фенти Бюти. Количеството е огромно. Kато гледам ще стигне за цялата година.
P.S. Ако не ги използвам бързо тези ваучери, все ги губя или забравям, ей!

# 601
За по-малко от половин година ежедневно ползване я похарчих. Много е хубава.
Сега я смених с Анастасия, тя не мирише и също е върха.

# 602
Аз я имам на Есенс базата от Ремедиум. Имам чувството, че в един момент всичко от клепача ми изтича с нея. Не че я ползвам много, имам и на АртДеко.

Тази е по-различна от обикновената на есенс, казва се I love stage, а тази от ремедиум е I love color. I love stage съм я виждала в американския сайт на есенс, в европа не съм я виждала да е налична някъде.
Аз я имам, I love stage, купена от ДМ или Лили, не помня вече, но преди поне 2г.

# 603
Аз също се възползвах от промоцията на маските в ДМ, тези от доста време не съм ги ползвала, много ги харесвах преди:
Скрит текст:

# 604
# 605
# 606
  • някъде под слънцето...
Ммм много хубаво лилаво!
Blush Честито sl!
Благодаря, тази сутрин четох, че хвалят сенките в деуга тема.Отворих да видя какви цветове предлагат и се влюбих.
Оказа се, и че днес в една от големите вериги декоратовната козметика била на 40% намаление.

# 607
# 608
Относно коментираната база на Есенс i love stage, доколото знам вече е сменена с i love colour.
Аз имах i love stage преди 4-5 години, не беше нищо впечатляващо.

От мен любимо червило
Номер 635

# 609
При мен върши работа, имам мазен и паднал клепач.

# 610
  • някъде под слънцето...
Капсули с ретинол за околочния контур.

И най новото еко въведение касовия бон от физически магазин вече  се  изпраща на имейл.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 19:32 от sl

# 611
  • Бургас
Днешните покупки от ДМ.
Любимите му маски:

Запасих се с един нощен крем на Биотен Голд, понеже много ми хареса. Взех да пробвам и от хвалените капсули на Балеа.

Лимитиран гел за бръснене на Балеа с аромат на горски плодове, дезодорант на Нивеа (на промоция) и любимият ми измивен гел на Балеа.

И не на последно място два течни сапуна - любимци , на Балеа.

# 612
# 613
# 614
Капсули с ретинол за околочния контур.

И най новото еко въведение касовия бон от физически магазин вече  се  изпраща на имейл.
SL, какви са капсулите? Ще чакам отзив.

Общи условия

Активация на акаунт