Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 25 931
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Аз съм чела книгите, но отдавна. Сериалът ми харесва,  нищо, че е малко объркано в началото, но точно това го прави още по-интересно, според мен.

# 136
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за линка. След като си казах мъката се огледах Simple Smile

# 137
  • София
Амидала,
радвам се, че ти е харесал полседния епизод от Войните. Аз за Стар Уорс писах в другата тема за филмите. Гледа и Ани го е харесала. Simple Smile
Знам, че и на Джой и е харесал, абе добре, добре  bowuu

Амидала,
гледаш ли Мандалорецът? Сериалчето кърти.

Апропо последния епизод е много як и завърши гадничко, мхмхмхм  Confused
Чакаме последния епизод.

Завърши сезон 1 на ''His Dark Materials''
Шокиран съм! Няма такъв край, пффф, не го очаквах. Ако е така по книгите си е брутализъм отвсякъд. Жалко. Но чакам с нетърпение сезон 2.
Изобщо много силни сериали имаше този сезон. Simple Smile

# 138
  • София
Съжалявам за двойния пост, но има сериозна разлика между дните. То като не пише никой...

Хареса ми много как завърши Мандалорецът. Със сигурност в топ 3 за мен за годината. Препоръчвам го на всеки, който все още се колебае дали да го пуска.
Очаквам с нетърпение сезон 2. Simple Smile

# 139
  • Варна
Diavolo, ние май гледаме едни и същи сериали и затова не пиша. Мнението ми е като твоето Yum
Сега не знам какво ще гледам. И "Вещерът" го изгледахме с мъжа ми. А "Междузвездните войни" не бяха лоши, но нямам желание да ги гледам скоро, за разлика от сериалчето с бебе Йода.

# 140
Гледам,че хвалите "Мандалорецът",та може ли да се гледа и от не особено запознати с "Междузвездни войни" (гледала съм само първите филми и то преди много,много време).

# 141
А аз вече толкова изостанах, че не знам кое да изгледам първо)) Сега е излязъл и втори сезон на Изгубени в Космоса, та и той ще ми остане за началото на следващата година...

П.п. Според мен, Мандалорецът може да се гледа самостоятелно, без да са гледани новите филми.

# 142
  • Вестерос
Изтеглих го аз. Пазих си го след като гледам новия Стар Уорс, който днес изгледах. Много ми хареса. Поревах си на няколко момента, смях се на друг, мило и драго ми беше.

# 143
  • Варна
ревем ние, около 40-те. Сегашните тийнейджъри изобщо не се вълнуват от сагата МВ. Питам моите познати, някои са гледали серии, но не са впечатлени, други изобщо и една серия не са гледали от поредицата.

# 144
Вярно е
Моите деца биха гледали МВ само под формата на някакво наказание Simple Smile

# 145
Да, но фактически няма нещо, което да го замени.
Един от основните рефрени на Дисни е, че МВ е за деца и затова не трябвало да се критикуват сюжетите на техните филми. Не виждам наоколо деца, които да са луди по новите серии. 
Имаше голям интерес към Марвелските филми, но някак си не чак толкова голям. Струва ми се, че Хари Потър и Властелинът предизвикваха повече вълнения. На мен ми се е случвало да си купя билет за Хари Потър няколко дни предварително, а имаше и записвания за книги.

Мисълта ми е, че проблемът не е че децата не харесват определен филм, защото е стар, а просто киното запада като цяло и това е заради Интернета (най-вероятно). Индустрията трябва да се адаптира към новата реалност, а не може.

# 146
Всъщност е вярно, но е вярно и че качеството много пада, за сметка на количеството. Хари Потър върна децата към книгите и киното. Колко други успяха? Малко. Дисни бълва, но отдавна не трогва особено. И с какво да трогне.

# 147
ревем ние, около 40-те. Сегашните тийнейджъри изобщо не се вълнуват от сагата МВ. Питам моите познати, някои са гледали серии, но не са впечатлени, други изобщо и една серия не са гледали от поредицата.
Кой както си възпита децата.
Моите идваха с мен на кино да гледаме 4те нови филма и си умираха от кеф. В къщи имам и първите 6 на диск и гледаме редовно.

# 148
  • Вестерос
В събота беше пълна залата в киното, а беше 4дх, билетът хич не е евтин като имаше и ученици, но наистина масата бяхме 30+ Може би си е и въпрос на вкус, освен възпитание да го наречем. Родителите ми са големи фенове на Star Wars, на Властелина, на Хари Потър, на Индиана Джоунс, на Аватар и т.н. С по-старите съм израснала. Докато ММ не ги гледа, да в тях не са на почит такива филми, но и той самият не харесва фентъзи/фантастика.

# 149
Хайде, чак пък до възпитание...
Вкъщи се гледаше Star Wars, LOTR и Хари Потър, но първият никога не ме е завладявал така както другите два. Обаче нашите много харесват Star Wars и не веднъж са казвали, че е бил първият за времето си с ефектите и историята. И не са много очаровани от новите филми. Така че е по-скоро въпрос на лични препочитания.

Скрит текст:
Да, но фактически няма нещо, което да го замени.
Един от основните рефрени на Дисни е, че МВ е за деца и затова не трябвало да се критикуват сюжетите на техните филми. Не виждам наоколо деца, които да са луди по новите серии. 
Имаше голям интерес към Марвелските филми, но някак си не чак толкова голям. Струва ми се, че Хари Потър и Властелинът предизвикваха повече вълнения. На мен ми се е случвало да си купя билет за Хари Потър няколко дни предварително, а имаше и записвания за книги.

Мисълта ми е, че проблемът не е че децата не харесват определен филм, защото е стар, а просто киното запада като цяло и това е заради Интернета (най-вероятно). Индустрията трябва да се адаптира към новата реалност, а не може.

С цялото мнение съм съгласна, но най-много с подчертаното.

Общи условия

Активация на акаунт