Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 25 995
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
  • Вестерос
О, Зоуи Кравиц е жената котка. Тази винаги ми изглежда нечистоплътна.
И на мен Grinning Grinning

# 331
О, Зоуи Кравиц е жената котка. Тази винаги ми изглежда нечистоплътна.
И на мен Grinning Grinning

Лелеле, и аз в отбора на нехаресващите я. И този премрежен поглед, с който ще заспи всеки миг, може би смятаща го за секси...А толкова корици има Зоуи. И сега е в нов сериал за култов музикален магазин.

За Били се сетих - Secret Diary of a Call Girl

# 332
  • Разпиляна във въображението
Не е заради расата. И Мамоа ми е същия. Така ми изглеждат.

# 333
  • Чужбина
Зоуи Кравитц не знам точно как ми изглежда, но знам, че не ми харесва.

Тая вечер ще пусна 3-ти сезон на Пени Дредфул, че не съм го гледала. Преди запецнах още на 1-ви сезон, щото ме хвана супер много страх.

Рийв Карни няма да участва в това новото Пени Дредфул. Жалко. Прекрасен е.

# 334
  • България

Тая вечер ще пусна 3-ти сезон на Пени Дредфул, че не съм го гледала. Преди запецнах още на 1-ви сезон, щото ме хвана супер много страх.
Трети сезон е по-страшен Smiley.
Другата седмица ще си пусна трите сезона един след друг.

# 335
  • Чужбина
Другата седмица ще си пусна трите сезона един след друг.

Ааа, супер. Пиши, ако нещо те впечатли пак. Аз съм ги гледала по-скоро и направо съм опиянена от тоя Дориан Грей.

Ева право страхотна игра. Тоя сериал го прави преди всичко кастът. Ако бяха други актьорите, хич нямаше да го гледам.

# 336
Ето трейлъри на два корейски сериала на Нетфликс, в случай, че на някой му е интересно:
Първият ми прилича на типична корейска любовна история с фантастичен елемент (тя е успешна жена с проблеми с общуването, влюбена в холограма). Може би бих го погледнала, по-нататък, но в момента имам достатъчно неща за гледане:

И трейлър на втори сезон на Кралство - за зомбита е, гледах първи сезон и не ми хареса, така че ще пропусна втория:

Малко повече информация (на мен ми беше скучен - гледала съм много по-интересни от този исторически период, без да са на Нетфликс Simple Smile  )  https://scifi.bg/novini/2020/02/korejskite-zombita-se-zavrashtat/

# 337
  • България
Аз съм ги гледала по-скоро и направо съм опиянена от тоя Дориан Грей.
Ева право страхотна игра. Тоя сериал го прави преди всичко кастът. Ако бяха други актьорите, хич нямаше да го гледам.
За подбора на актьорите съм абсолютно съгласна, харесвам и декорите, всичко е много пипнато.
Новата версия сигурно няма да стигне нивото на първата, но и рядко съм попадала на толкова завладяваща атмосфера в сериал.

Първият ми прилича на типична корейска любовна история с фантастичен елемент (тя е успешна жена с проблеми с общуването, влюбена в холограма). Може би бих го погледнала, по-нататък, но в момента имам достатъчно неща за гледане:

Този може и да го гледам.
Нямам набелязани нови фантастики/фентъзита, които да са започнали вече.

# 338
В Замудна са качили сезона, но е с руско аудио. предпочитам корейско и субтитри.
Все пак, ако го започнеш, кажи дали сериалът е добър Simple Smile

# 339
  • България
Предпочитам руски субтитри, а не озвучаване, но ще го тегля сега и го започвам тази вечер.
И в руския торент, който ползвам е с "с озвучкой". Confused

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 10:14 от МоарейнД

# 340
Между другото, видях в Гугъл, че един от главните актьори е участвал в друг фантастичен корейски сериал, който съм гледала (изглеждаше ми познат и го проверих) - Тунел. https://www.imdb.com/title/tt6356086/
Скрит текст:
Сериен убиец от 90-те убива само жени; полицаят, който го преследва, го подгонва към един изоставен тунел, където са извършени част от убийствата и когато преминават от другата страна, убиецът избягва, а полицаят установява, че се е озовал в съвремието.
Сериалът ставаше, без да е нещо особено. Корейците имат много такива, стига човек да ги харесва, няма опасност да остане без фантастични сериали за гледане - всяка година излизат нови и нови (обикновено в този формат - завършена история в един сезон от 20-тина епизода).

# 341
  • България
Май и този ще се гледа.
Следях темата за азиатски сериали, но бързо върви и е за всякакви жанрове.
Ако попаднеш на още такива, кратки, без многобройни сезони, пускай тук, ако имаш време Simple Smile.

# 342
И аз преди я следях, но там като че ли се интересуват повече от драми без фантастичен елемент.
Сега си запазих някакъв нов за мъж, който вижда момента на смъртта на всеки, само като го погледне в очите. Гледах само в началото - нормален е, по-скоро процедурен, отколкото фантастика, става за гледане, но не ме грабна. Тъй като е текущ, трябва да се чака да излязат сериите и след това превод (или евентуално да се търсят някъде английски субтитри): http://asianwiki.com/The_Game:_Towards_Zero

# 343
  • България
В Замудна са качили сезона, но е с руско аудио. предпочитам корейско и субтитри.
Все пак, ако го започнеш, кажи дали сериалът е добър Simple Smile
Изгледах първи епизод и ми хареса.
Скрит текст:
Питах се кой е прототипът на холограмата и в последните кадри се появи.
Продължавам със следващите епизоди.

# 344
Един от корейските, които гледам, приключва. Щом изгледам последния епизод, започвам този Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт