Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 24 872
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Корейките често си оперират брадичките, за да имат формата на V. И на мен не ми харесва, приличат ми на лисици (лисиците са красиви животни, но трябва ли хората да ги имитират?). По-естествена форма на лицето е за предпочитане.

Йонас изглежда много кльощав на тая гола снимка - дали не е фотошопната...

Този трейлър май не съм го слагала в темата - нов сериал за вещици (едва ли ще го гледам):

# 571
  • Чужбина
Йонас изглежда много кльощав на тая гола снимка - дали не е фотошопната...

Не е. Това е негов филм, в който играе гей. На снимката е чисто гол, но аз му скрих "частите". Немците и те прегърнаха гей-движението. Сбъркани са.

Не знам, дали сте писали назад за Snowpiercer:
https://www.imdb.com/title/tt6156584/

Излиза на 31 март.

# 572
Нямаше ли филм с това име? Спомням си, че беше нещо адски странно и потискащо... Може и да го бъркам с някаква подобна антиутопия... Или да е съвпадение на имената...

Корейците и японците също имат сериали, които са специално за гейове, няма лошо - щом има ниша нека им правят сериали, но да не слагат квоти във всяка продукция...

# 573
Аз я погледнах темата за азиатското кино и телевизия, но тя е за много напреднали и за големи познавачи. И не е точно за любители на мистерии, свръхестествено и фентъзи.
Напротив,ние винаги се радваме на нови попълнения и ако някой има въпроси и питанки винаги чинно отговаряме. Въобще сме много мили хора. Smile
И има фенове на фантастиката и фентъзито,просто при толкова продукция няма как да обхванем всичко и да се коментира.Примерно китайците доста често правят фентъзита.Е,да,техните са малко специфични,но ако не пречат многото епизоди,подскоците и няма очаквания да са като американските- биват.Ииии в повечето има намесена любов,която може да завърши трагично,но се среща и хепи енд.Наистина. Smiley

Аз влезнах да си изкажа тъгата,че Star Trek: Picard въобще не ми харесва.Избутах до 5 епизод.Не съм очаквала толкова вглеждане в миналото,личните драми на героите,драмата на ромуланците.И очаквах повече.
Сигурно ще го изгледам докрай,но то е защото е Star Trek,пък и дано развият по-добре историята с роботите.

# 574
Здравей, Tuon Simple Smile
И на мен започна да ми скучнее Star Trek: Picard, а беше обещаващ...
Поне Западен свят започва скоро, а и имам други неща за гледане.

# 575
Здраей Smiley
Ooo,Западен свят съм почнала да си го припомня.
Това май е единствения сериал за който имах нужда от темта във форума и ревюта,за да разбера какво точно става.

# 576
Дарк също трудно се разбира без допълнително обсъждане - там нещата са ужасно заплетени.
Препоръчвам го, ако не си го гледала още - след няколко месеца ще излезе третият и последен сезон Simple Smile

# 577
# 578
Да, много е хубав Wink
Започва мудно, а така те увлича Simple Smile
Доста е интересно, без да е банално страшно или клише

# 579
Да, един от най-интересните сериали с пътуване във времето - и най-заплетените Simple Smile
Дано само финалът да е на ниво!

# 580
  • от Луната
За Snowpiercer, да имаше филм, който беше с доста смотан финал и ме разочарова. Може пък сериалът да го бива повече Wink.
Стар трек ще изчакам целия да излезе, че нямам нерви и търпение да гледам по серия на седмица Wink

# 581
  • Чужбина
За Snowpiercer, да имаше филм, който беше с доста смотан финал и ме разочарова. Може пък сериалът да го бива повече Wink
Филмът наистина беше много смотан. Нямам идея, с какво ще запълнят цял сериал. Води се sci-fi обаче. В каста ме впечатли единствено Шон Бийн.

Непременно го гледай. Сериалът е топ, главният е красавец.

Ето и този участва:

Примерно китайците доста често правят фентъзита.
Имат ли красиви актьори като Джун-Ги и Kang Ha-neul (не знам, как се произнася името)?

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 20:35 от Eleonora_27

# 582
Като кифла,ще кажа за Dark - "Aма те говорят на немски" Innocent
Видях,че е немски,но незнам защо реших,че няма да шпехат. Blush

Имат ли красиви актьори като Джун-Ги и Kang Ha-neul (не знам, как се произнася името)?
Мисли логично,при толкова милиардно население няма начин да не се роди някой красавец .Joy
Ще предложа три драми.Едната е китайска.По новела,има аниме,супер популярна за миналата година.В новелата има boy love, но в анимето и сериала няма,защото партията не дава.
The Untamed - следва книгата,а The Untamed Special Edition е адаптирана за западния зрител,който не е запознат с китайската култура.
И два корейски,които не видях да се споменават.
The Legend - няма начин да харесваш фентъзи и да гледаш корейско и да го пропуснеш.Той е класика.
Arthdal Chronicles,тази година се очаква 2 сезон.

# 583
  • Чужбина
Като кифла,ще кажа за Dark - "Aма те говорят на немски" Innocent
След 1-ва серия няма да ти прави впечатление. Гарантирам.

И няма някакви шокиращи секс сцени като в останалите американски и европейски сериали. Има само 2-ма гей, а единият е полу-гей.

Мисли логично,при толкова милиардно население няма начин да не се роди някой красавец .Joy
Joy Joy Joy

BTW, предполагам, че сериалите оставят погрешното впечатление у зрителя, че всички корейци са такива красиви. Едва ли е точно така.

Четох, че Джун-Ги е въвел модата на т.нар. flower boys Scream

Хрониките съм ги набелязала. И легендата. Като приключа Ученият, който броди, ще ги почна.

# 584
Ти,да не си мислиш,че при азиатците има шокиращи секс сцени.То дори секс сцени няма.
На мен не ми пречат гейовете.
Изтеглих го,още тази вечер ще го видя.

Разбира се,че не всички корейци са хубави,както не всички шведи приличат на Сашо Скарсгард и не всички австралийци са ходещи братя Хемсуърт.

Пак ще кажа,че в темата за азиатско кино не ядем хора и по-принцип всеки си обсъжда нещо и ако има на неговата вълна си коментираме.

Общи условия

Активация на акаунт