Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 22

• 76 141
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От снощи.3 бяха.

# 136
  • София
Прясно зеле с свинско

Хлебче с квас

Салата- морков и ряпа

Бухти

# 137
  • Бургас
Мусака

# 138
От мен едни лесни и бързи соленки без охлаждане. Много ми хареса рецептата, споделям я с вас.

Соленки

Cheese biscuits
by Daniela Dineva, on Flickr

# 139
Аз отново залагам на сигурното и лесно за мен и ви изпращам спагети със скариди и сметанов сос
И една супа с броколи и чедър
Аз също имам проблем с бутона за харесване ,явно има някакъв проблем,но да знаете ,че ви харесвам всички ястия.
Бени може ли рецептата за карфиола ,много ми хареса как изглежда.

# 140
Най-лесно като за петък Wink

В "тумбака" има цял обелен лимон

Пилето е с развален "фасон" от обръщането , но е много вкусно -лимонено

# 141
Скрит текст:
Аз отново залагам на сигурното и лесно за мен и ви изпращам спагети със скариди и сметанов сос

Iliyana999 ,
Може ли да споделиш как правиш този сос? На мен ми се пресича, нещо не успявам да го докарам на вид...
Много благодаря!

# 142
  • София
Във фурната са вече, пече се,  така си седят 5 - 6 дюли и хайде набързо печени с орехи и разните му подправки. \Ще покажа по-късно и новото производство  Wink

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_640.html

# 143
Скрит текст:

Iliyana999 ,
Може ли да споделиш как правиш този сос? На мен ми се пресича, нещо не успявам да го докарам на вид...
Много благодаря!

Сметаната която използваш е готварска нали? Защото аз съм ползвала и заквасена ,тогава се пресича и става много гъста . Иначе с готварската сметана и повече бъркане няма проблеми , а и не го държа повече от 10 минути.

# 144
Момичета,
Скрит текст:
по повод на неработещия бутон - администраторите на сайта са известени! Работи се по отстраняването му, но.... искало време. Така че се налага да бъдеме търпеливи. Thinking

# 145
От тази вечер
печен карфиол и гъби

# 146
  • Sofia
И нашата вечеря - панирани пилешки гърди и салата - зеле, моркови, репичка и ябълка с млечно-майноезен дресинг. Има и малко омлет, от останалото яйце с кашкавал от панировката.

клик за по-голяма снимка

# 147
Курабийки

# 148
  • Bарна, морето, сините вълни

Мусака с елда и тиквичка

Печени ябълки и тиква

# 149
  • София
Вчера мама си сварила макарони за закуска (за няколко закуски 😋), та реших да не ги изхвърлям... Омешах с пилешки гърди, спанак, сос бешамел (свободни съчинения), настъргах кашкавал отгоре и запекох... получи се интересно и вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт