Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 22

  • 76 131
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  • Мнения: 4 973
Mama iasi коква вода си ползвала преди това?

# 106
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 101
Салата Цезар по вкуса на детето

# 107
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 2 700
Mama iasi коква вода си ползвала преди това?
Скрит текст:
Винаги когато купя бутчета/по-рядко цяло пиле/ ги варя колкото да обера пяната и в повечето случаи замразявам  - да има когато ми потрябват. Ако правя супа както сега на момента използвам този бульон/въпреки че той може да се замрази и използва по-късно/. Но ако е след време и той липсва слагам  кубче бульон и вода. Rolling Eyes

# 108
  • Sofia
  • Мнения: 22 645
Скрит текст:
Винаги когато купя бутчета/по-рядко цяло пиле/ ги варя колкото да обера пяната и в повечето случаи замразявам  - да има когато ми потрябват. Ако правя супа както сега на момента използвам този бульон/въпреки че той може да се замрази и използва по-късно/. Но ако е след време и той липсва слагам  кубче бульон и вода. Rolling Eyes

Скрит текст:
Ако не избягваш пърженето, пробвай ако искаш първо да запечаташ бутчетата овкусени със сол и п-р и после наливаш гореща вода. Страхотен е бульонът, особено ако добавиш и зеленчуци при варенето на месото - лук, морков, целина... А бульон можеш да съхраняваш и в буркан - сипваш го горещ, обръщаш да изстине с капачката надолу. И после държиш на студено - я в хладилнка, или навън, поне месец.  Simple Smile

# 109
  • Мнения: 2 168
Сутринта у дома ухае на вкусни курабии Simple Smile. Чудесен ден ви пожелавам, момичета!
https://inthebeniskitchen.com/2019/09/15/%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%b … 0%b1%d0%b8%d0%b8/

# 110
  • Мнения: 35 645
Бенииии, май ще правя курабийки благодарение на теб Wink

# 111
  • София
  • Мнения: 3 355
beniii, страхотни курабии, фурната предварително загрята на 170 гр. с вентилатор или без?

# 112
  • Мнения: 2 168
beniii, страхотни курабии, фурната предварително загрята на 170 гр. с вентилатор или без?

PeacockLove , gurgolina благодаря ви! В загрята на 170 градуса фурна, без винтелатор ги пека. На по-ниското ниво на скарата. Simple Smile

# 113
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 2 700
Да не е спам - ориз с ребра


Morena
Скрит текст:
Така я правя - стържа морков, леко запържвам и слагам нарязаното вече сварено месо/то е почти сварено - не му трябва много време/,след няколко минути наливам водата. Може би грешката ми е че водата е студена. А бульон съм замразявала, но това мазното което се получава при варенето на пилето после остава по стените на съда/буркана/ не е като да го изпозваш веднага.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 08:04 от mama iasi

# 114
  • Мнения: 1 265
Страхотни неща сте показали момичета, от мен чаша вино към ястията ви Wine Glass
Май и аз ще запрятам ръкави за курабийки Ill

От мен днес - пиле с грах и пилешка супа (месото е обезкостено, че имаме "малки" деца у дома Laughing)



Скрит текст:
десерт няма - сърдита съм Rage , има плодове - който иска да яде Smiley

# 115
  • Sofia
  • Мнения: 22 645
Курабийки и аз съм планувала да правим уикенда с щерката. Ама ще са моите си. Simple Smile
Много ме изкушавате тук, а рядко правя сладкиши.

# 116
  • София
  • Мнения: 15 846
Брауни за почерпка.

# 117
  • Мнения: 1 480
Спаначена супа с булгур


Вита баница с готови кори


Скрит текст:

Тиквен сладкиш


Скрит текст:

# 118
# 119
  • Мнения: 35 645
Коя е тази глазура, може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт