Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 22

• 76 165
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Гъби направо от тигана

# 511
  • София
Мексиканска салата с пилешко филе

Кюфтачета със сирене Халуми

И един от моето семейство си поръча - Торта Тирамису, ми.... добре  Simple Smile

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_691.html

# 512
Пържена скумрия, картофена салата, копривена супа

Пиле с ориз и салата

Гнезда и зеленчуци

Denissa22: Рецепта за брюлето
Скрит текст:
За 8 купички:400 мл животинска сметана с висок процент масленост (35,38) се смесва с 200 мл прясно мляко, и една бурбонска ванилия, отделно  с миксер се разбиват 10 жълтъка и 1 не пълна ч.ч. захар, към тях се прибавя млечната смес на тънка струйка. Сместа се разпределя в купички и се пекат на водна баня, във фурна предварително загрята на 200, намаля се на 110 и се пече  за 2, 2 и половина часа. Когато се хапва се ръси със захар и се минава с горелката.

# 513
  • Bарна, морето, сините вълни

Хек и гювече с бамя

Картофена яхнийка

# 514

Яйчената салатка с праз и салата "измишльотина"-сладкарската извара от Л. , шунка , царевица , кис.краставички

Кюфтенца с доматен сос на фурна (малко прекалих с количеството-стана цял "казан"

Свинско с праз вдигащо още пАра

Пица върху пърленка/гръцка питка

Хубави почивни дни!

# 515
  • София
Яйца с бекон и с още много неща...

# 516
Пиле с картофи и бира и салата зеле с моркови

# 517
# 518
От вчера печени чушки с катък и сладка баница

Днес за закуска на тийна овесени ядки със соево мляко и бисквитен крем

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 17:49 от Little Pearl

# 519
Днес обядът ще е скромен, защото не разполагам с време. Гювечета със сирене и чушка ще си хапнат моите момчета, докато съм на работа. 😋🧀🌶🍴 Нека денят ви бъде чудесен!
http://---shoretner923-2PNMxLy

# 520
  • Mostly in my mind
Бени,  гледам, че вече няколко рецепти правиш от книгата на Лидл. Нищо не ми привлече на мен внимание там. Защо така... твоите изглеждат  много апетитно

# 521
Бени,  гледам, че вече няколко рецепти правиш от книгата на Лидл. Нищо не ми привлече на мен внимание там. Защо така... твоите изглеждат  много апетитно
Скрит текст:
Лолита, радвам се, че това което представям ви е харесало! Имам книгата и ми допаднаха доста рецепти, като дотук "Барабойникът" ми е фаворит, тъй като за първи път го приготвих. Не всички ястия са познати като традиционни, но са възможност да разнообразим менюто. Самата книга е пълна с интересни информации и е полезно четиво. Сега на ред за приготвяне очаква "Пататникът с пръжки". Приятен ден ! Simple Smile
Скрит текст:

# 522
За закуска, тип раирана кифличка /тавата се оказа тясна/ със сирене, кашкавал, масло, шарена сол и кренвирши.

# 523
  • София
Киш със спанак и сирене

И тутманик за закуска

# 524
  • София
Кифлички и омлетче от останалата плънка.Омлетчето е от белтък, сирене и сусам.

Общи условия

Активация на акаунт