Фермата сезон 5 тема 8

• 41 578
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Бети може да е всякаква, но си личи доброто възпитание - винаги като бие намира добри думи за съперника си. За разлика от Краса, която повдига високомерно вежди, при условие, че беше отупана.

Радвам се за резултата.

# 931
  • София
Някой има ли фб на Краси?

# 932
Очаквам Краси да предложи Веселка за фермер,а не Калайджиев

# 933
Браво на Бети!
Изумявам се от липсата на каквато и да е емоция у Красимира 🙄 или поне така изглежда, но достойно се представи.

# 934
Очаквам Краси да предложи Веселка за фермер,а не Калайджиев
Пепел ти на клавиатурата

# 935
Бетитуу и айде мацо да се взимат и да не ги дават по тв, че направо ми идва да си изхвърля телевизора. Ужасни са и двете.

# 936
Страхотна стратегия,заслужена победа.

# 937
Иеееее , много съм щастлива .
Иван пак започна да се оправдава в ефир 🙄

# 938
Yes,yes,yes и браво ,браво,браво .Толкова много се радвам за Бети.Както в началото харесвах Красимира ,а не харесвах Бети.Така и с всеки изминал епизод харесвам все повече Бети.Тя за пореден път се извинява защото е победила,което говори за голямо сърце и един изключителен,емоционален и невероятен човек.

# 939
Добре бе, много е смотана Бети, какво се извинява, че е победила..

# 940
Чувствителна и емоционална е Бети ,а и раздели още едни влюбени все пак

# 941
Бяхме за Бети вкъщи.
Браво!
Хубав дуел и адмирации за Бети, че си беше направила стратегията печеливша и успя да победи.
Не става само с мускули, трябва и акъл Sunglasses

# 942

Нарича се възпитание.

# 943
Много съм доволна, с кеф го изгледах дуела. Даже превъртях доста, че нямах търпение да видя дали наистина Бети ще отупа таз високомерна... женичка, да я нарека, за да не съм груба. Митко Татин надмина всичките ми очаквания колко злобен е. Колко грубо и подвикваше на Красимира: "Бавна си", "Айде, бе", на мен не ми беше надъхващо, а смазващо. Егото на миличкия е толкова голямо, че той някак си я подкрепяше заради самия себе си, а не заради нея. Така го усетих аз. Общо взето намерили са се двамцата, да са живи и здрави и дълго да си живеят заедно.
Стратегията на Бети беше уникална; ей, на това му се казва "да имаш акъл" и да знаеш как да го приложиш.
След дуела между Митко и Иво не съм се вълнувала и радвала така. Красимира може да е много силна физически, но само до там. Видяхме кой кого уби като куче Simple Smile

# 944
Ами на мен такова извинение ми е ненужно. Сипеш сол в раната на някого. Няма нужда. Беше достатъчно , че я поздрави за достойната игра. Сякаш се страхува, че някой ще ѝ се разсърди. Не ми харесва това лакейско поведение на Бети. Иначе браво за победата, заслужаваше да си повярва.

Общи условия

Активация на акаунт