Фермата сезон 5 тема 8

• 42 080
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 90
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Носът на Паулина също ми изглеждаше не особено естествено,но пък това си е мое мнение.
Сигурно защото не е същият, с който се е родила. В някоя от предните теми бяха качени доста снимки от преди пластичната операция, която според скромното ми мнение е доста несполучлива.

Нямаше никакъв съспенс в дуела снощи. Докато гледах даже се зачудих Силвия какво точно е правила в мазето.  Laughing

# 91
  • София
Вили щеше да я викне, ако беше преди 2 седмици. Сега не, нали ѝ поиска прошка, смятам, че беше искрена тогава и после след писмото. Ако я беше избрала, щеше да покаже, че конфликтът още го има и да има нови скандали.

# 92
Не виждам нищо лошо в това, че Велислава викна Силвия на дуел, а не Красимира. Все пак е игра това, кой каквото иска да казва. Разбира се, че ще викне, който смята за най-слаб противник. Всичко друго би било излишно чесане на егото и чупене на стойки. Силвия е излишна в предаването, даже много се задържа до сега. Добре, че бяха флиртовете и с Краси и Сами, че да получи и тя някакво екранно време. И Красимира не е показала нищо кой знае какво, освен любовни трепети, но поне е подготвена физически и е един силен противник. Теоретично трябва да се изчистят слабите и накрая да има истински сблъсък между най-силните. На практика...

# 93
И на Краси с тия щанги малко митове и легенди се получават нещата. Видя се, че нито е толкова пъргава, нито точна, времената и не бяха фантастично добри, а опонентка ѝ беше Криси. Wink Сега ѝ личи, че отслабна, дори раменете и са стесниха, като цяло се отпусна, така че Вили би била победител, мисля.

# 94
Гледах интервюто с нея и не разбрах защо я представят като най-голямата фенка на формата. Гледала е едва предния сезон. И си е навила на пръста да участва. Той Караиванов по-голям фен ще се окаже, гледал е всички сезони.

# 95
  • На морето!
На Краси любовта ѝ е от полза за сценаристите, но в минус за формата ѝ. Когато спортуваш активно, всеки ден на мързел и попиране по легла и маси ти отслабва силите. Предполагам, че на дуел ИиА ще ѝ помогнат с битки като за нея, за не прекъсват горещата сюжетна линия.

# 96
Няма ли спойлер кой е победител?

# 97
Има..
Скрит текст:
Аз Simple Smile

# 98
Аз съм за Красимир,защото откакто си тръгна Паулина ми изглежда много забавен. Според мен трябва да спечели или той или Станислав,защото все пак те имат по-голяма нужда от тези пари. Наистина се надявам да стигне до финала и хората да гласуват за него. От жените съм за Вили и може би за Веселка стига да се докаже ,че заслужава да стигне до финала с пот и усилия, а не с реване и излагане! Красимира е силна,но откакто е в съюс с Димитър ми падна малко в очите. Първо че мързелува и второ ,че заряза мъж,който е обича безумно много. А с тези любовни афери и т.н глупости това е най-слабият сезон за сега! Това е Фермата все пак не знам защо им позволяват такива безочия. Стискам палци да спечели този,който най-много заслужава!

# 99
  • ново
Няма ли спойлер кой е победител?
Това шега ли е? Smile
Как да има победител като финалът е на живо на 14 декември?!

# 100
  • софия
Красимира има отвратително поведение и нямам търпение Велислава да я изхвърли най-позорно, както направи със Силвия. Силвия се предаде още на 1вата битка, грозни бяха и нейните демонстрации. Любовта не прощава, какво друго да кажа... 😀

# 101
Тихо, че победителят от спойлера няма да те почерпи, там к'вото пиеш 😹😋

# 102
  • ново
Тихо, че победителят от спойлера няма да те почерпи, там к'вото пиеш 😹😋
Тюх, взимам си думите назад Wink

# 103
Аз пък искам Веселка вън. Иска му се на малкото Весе да играе наравно с по-обигеаните, но не й се получава. Личи си липсата на образование, на житейски опит, ако щете. Но интуитивно напипа, че й помага да оцелява -  заемането на позата на жертва, подчертано с жална физиономия и рев.
Това не бива да бъде победител. Това не е победител.

# 104
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам във Вили какво толкова " уоу" намирате. Задъха се бая и на мен ми идва една идея тромава. Не я виждам срещу някой от мъжете. Другите жени освен Краси и Вили ( които са все пак една идея по-тренирани ) са просто слаби физически, затова и първите имат надмощие.

Общи условия

Активация на акаунт