💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 863
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 500
Дали на елиминационната ще има още една кутия? Нещо от рода на ти падна ама Пандора казва, че оставаш и избираш кой да си ходи Joy
Че що да не може.😂 Ако падне МАРТЧО даже е наложително,щото после ще мрънка,че освен от някакъв си учител и пожарни кар е паднал и от оперна певица
🙆

# 1 501
Забравяте единственото постижение на АМ - остана последна от траките със стотинките JoyJoy

# 1 502
Мноого искам и тримата от балета да паднат от жени. Ама много искам.

# 1 503
  • София
Не дадоха в предаването ,че казват на Венци че утре е на елиминации. Нейните нямат ли право на протест, все пак това е нарушение на амулета?

# 1 504
  • Брюксел / София
Не дадоха в предаването ,че казват на Венци че утре е на елиминации. Нейните нямат ли право на протест, все пак това е нарушение на амулета?
Да, и аз се чудя Венца кога разбра, че ще е номинирана?
Докато славяните имаха съвет, траките май не бяха на плажа.

# 1 505
То да е единственото нарушение на нещо... Па и тя им е изтрябвала, та да протестират заради нея! Ще са доволни, че без да си мръднат пръста е на номинация.

# 1 506
Мноого искам и тримата от балета да паднат от жени. Ама много искам.
Въййй,стига де.Тез големи мъжкари да паднат от едни там жениии
🙆 Не Не Не немогат да стават такива неща .😀😂

# 1 507
  • Sofia
Забравяте единственото постижение на АМ - остана последна от траките със стотинките JoyJoy
Мдааа и като остана последна взе, че се уплаши и... пак падна.... Така всичко си дойде на мястото. 😀

# 1 508
Мисля, че тази вечер Веско искаше да вземе точка. Ама толкова си може.

# 1 509
Нещо не ми харесва развоят на играта. Откъде-накъде замесват и племето, което печели? Не че ми е жал за Венцислава, но принципно не ми харесва обезценяването на нечия победа.  Crossing Arms
Принципно племето спечели и великият щит на.  SDI ама на никой не му пука.Голяма реклама направиха на този щит:)Е няма такива пародия като това предаване:)

# 1 510
Нещо не ми харесва развоят на играта. Откъде-накъде замесват и племето, което печели? Не че ми е жал за Венцислава, но принципно не ми харесва обезценяването на нечия победа.  Crossing Arms
Принципно племето спечели и великият щит на.  SDI ама на никой не му пука.Голяма реклама направиха на този щит:)Е няма такива пародия като това предаване:)
Принципно да, но тая вечер май нямаше реклама?

# 1 511
Аз малко изпуснах, защо Венцислава е на елиминация?
Защото и щита на СДИ им е смотан като всичко останало.

Явно и щита,  както и всичко останало в това предаване е купен от Алиекспрес;)

# 1 512
Тъпо беше да намесват траките. Вече знаем какво ще се случи, да видим как обаче.

Че тя Ана Мария не е номинирала човек от ''Траките''. Венцислава е от племето на "Прабългарите". Wink

# 1 513
Ее то такива капацитети балетиста, тракториста и охраниста, че трябва харакири да си направят ако паднат от един прост учител, прост пожарникар, някакви си прости жени, еле пък от проста певица. Жалки създанийца със самочувствие до небесата. От цялата работа поне Юлиян ще си отдъхне малко, а и тия пострадали рамена да зарастнат малко, че кой отде се появеше, все той крив им беше. Въобще и на мен не ми се гледат тъпи мижитурки. Усещам се няколко епизода, че не гледам, а се мотая из нас и чат пат хвърлям по едно око. Нещо ми писна от пошлост и стремежа на сценаристи да унижава хора. Вярно че 200 хил ще се дават, но можеше да е по-интелигентно измислено. Ще гледам аз надпревара на мижитурки, които имат наглостта да унижават...

# 1 514
След като видях утрешната елиминационна битка съм сигурна, че Анка си тръгва. Ще окапе рано-рано по трасето и ще е най-бавна. Тези динамични игри не са за нея и има шанс само при статични. Макар да не харесвам Венцислава като играч се надавам да финишира първа, а Мартеницата след нея. Ще е голям срам за него Венцислава да го изпревари.

Общи условия

Активация на акаунт