💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 897
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Бургас
Мноого искам и тримата от балета да паднат от жени. Ама много искам.
Въййй,стига де.Тез големи мъжкари да паднат от едни там жениии
И после да разправят, че тези жени нямат доблестта доброволно да паднат за да заслужат уважението им.

Как пък все изпращат жени на битки да се "доказват", пък те пръдльовци един път не се "осмелиха" да не се "съхранят" и да отидат да се докажат като бойци в битка, а не като мухльовци, които се крият зад престилките на жените в племето.

# 1 606
  • София
Тц, Добата също участваше в задругата по саботаж. Беше с тях когато се наговориха и в една от игрите си личеше, че изобщо не си дава зор.

Единствения играч от хората с реални претенции, който винаги се е влагал на макс в игрите е Пламен. Бих добавил и Стоян, ама той отпадна вече. Е, има и други, но няма смисъл сега да се изброяват всичките.
Въпросът бе от тези, които са останали в момента в игрите и имат реални претенции за крайната победа.  Peace

# 1 607
  • Испания
Довечера ми се вижда, че има игра за равновесие накрая.

От промото се вижда, че първо трябва да вървят по греди с вързани ръце, после лазят под мрежа и след това трябва да правят нещо с краката.

Дали зимно-пролетният няма да окапе в тази част? Нали е контузен почти от началото на формата!

# 1 608
  • София
Мери,
Дано бъркам и ще се радвам много ако сбъркам, но не очаквам добри думи или похвали от страна на Ники Мартинов по адрес на Юлиян. Той е силно ревнив и силно изразен алфа мъжкар и като такъв не харесва други такива, които могат да му оспорват трона под една или друга форма. Вадя си извод от думите и мнението му относно Светльо Занев. Но дано бъркам.  Peace
Ники ако ме чете да знае, че е номер 1 и няма смисъл да се безпокои, а и реално няма как да направят една комплексна игра и за тримата и да се реши спора. Според мен никой няма да се навие, за да не му се изгуби част от ореола. И не ги критикувам големите имена. Разбирам ги.  Peace

# 1 609
  • София
Никой не може да стигне Ники Мартинов. Heart Eyes

# 1 610
Аз този съм го забравила(( Да не е един дето все изгонен беше и на някакъв остров си прави колиба или нещо такова, валеше дъжд силен, нямаше храна, като Робинзон беше някакъв (може и да бъркам, отдавна беше, ама нещо такова помня) Дори нямам спомен кой спечели. Една Нели от морето беше спечелила помня и после какво стана с нея не знам. Нещо ми е объркано, ама имаше един мъжкар дето много беше чепат)))

# 1 611
  • Sunshine state
Този е, да. И аз го харесвам Ники. 👌🏻

# 1 612
  • София
Ники ги отвя. Спечели май с 90 % зрителски вот.

# 1 613
  • София
Те после в следващият сезон участваха  дъщерите му - близначки, ама не се добраха до финала. Нещо такова ми се върти в спомените.

# 1 614
  • София
Дъщерите му участваха преди него и не се представиха добре.

# 1 615
Ако питат мен,Юлиян трябва да спечели не с 90%,а с 95%

# 1 616
  • Sunshine state
За мен фаворити са Добрин,Юлиян и Пламен. От жените нямам такива, за съжаление.

# 1 617
  • София
Дъщерите му участваха преди него и не се представиха добре.
Може и така да беше, отдавна е било.

# 1 618
  • София
И аз не съм сигурна Ники дали ще подкрепи Юлиян. Видяхме и Любо, който лично на мен ми беше любимец и се държеше доста близко до поведението на Юлиян - силен в игрите, но не си мълчеше и излизаха и доста грозни думи от неговага уста срещу жени, по спомени - бяха заслужени. Пак го харесвам Любо, но и не можа да се огледа у Юлиян, че и той си изпускаше нервите под напрежение. То отстрани сега като го гледа е едно, ама явно е забравил, че беше със сходно поведение в риалитито. За мен риалититата изкарват най-грозните черти на човек, в реални живот съм сигурна, че не се държат чак така.

# 1 619
  • София
Ники Мартинов е емблема,никой не може да го стигне.С удоволствие ще го гледам довечера.Според мен мнението му няма да се различава особено от това на Яна Маринова.То зависи и от водещата,но на мен би ми било интересно кого определя за най-добър стратег.
Аз не харесах никой този сезон,но се надявам да има втори.Фермата ми е твърде аграрна за моя вкус и като има нещо като тази игра,винаги предпочитам нея.
Бих се радвала да спечелят Юлиян,Веселин и Пламен.Добрин не ми харесва във всяко едно отношение.
От жените-може би близначките,заради играта им.
За тази вечер съм за Март,но съм убедена,че ще има обрат.Пратили са един куц и една с извадено рамо,вързали са им ръцете и накрая ,доколкото виждам, е играта ,при която трябва да изправят с крака едни цилиндри.Не знам как това се оказва препъни камък във всеки един Сървайвър.Дори аз го тренирах и го мога,но без обувки,не знам дали по условие не е да не си бос.
Та обрати,пандори,ще върнат и двете мацки,защото искат да се запази анти-Юлиян коалицийката.А славяните не са им нужни,защото те изобщо не мислят и си номинират жени.
Така,че Анка и да е последна,ще кажат Венци -ти реално не беше на елиминация,защото племето ти е с щит,но победи и може да спасиш някой от двамата.Пример просто.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 17:10 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт