💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 209
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Според мен поне този пъзел е нещо такова
https://shantavo.bg/kubche-na-rubik-piramida-pyzel.
Но пък интересни оприличавания на нареденото от Венцислава и Добрин има във фейса.... hahaha
Не това е пирамида,която се реди като кубчето на Рубик. У дома имаме и една с 12 стени.
Този, който редят е като на Амелия с различни отделни части, трябва да ги събереш в правилна фигура.

# 886
Не е - те са едни редове от топчета - ето, намерих клипче (при моя два от редовете бяха слепени, което може би е жокер):
Скрит текст:

Не вярвам някой от мъжете да го нареди това, освен ако не знае как.

# 887
  • Другата България
 newsm78 Ясно, или почти. Embarassed Благодаря.
На мен ми се стори нещо такова, три на три страни, а и разглеждам фейса и Юлиян е сложил подобна снимка, и това ме подведе. Ще видим довечера.

Ето още едно мнение от фейса, което е "моето":
Цитат
Нещо не мога да схвана кое е игри на ВОЛЯТА. Победителите никой няма право да ги съди. Имаше племе прабългари, които само побеждаваха, макар и най-малобройни и бяха разтурени и разпродавани като на бит пазар, защото побеждаваха, но може би това е спортсменското в този формат. Трима от това племе бяха подарени на най-слабото племе, което бедстваше седмици наред на плажа и какво се случи излязоха първи и седмици наред все победители. И отново им наложиха кутии на Пандора. Отделен е въпроса играещите и комплексните играчи на какво са подложени от неможещите в племето на траките. Е, това е много спортсменско към побеждаващите. Или сценаристите искат да покажат Биг Брадър на плажа, за да се гледат интриги на волята. Къде е спорта, волята за победа и успеха на побеждаващите. Или пак сценаристите искат да показват на българина докъде е стигнал, сякаш не може да бъде режисирано в положителна посока, защото се гледа и от млади подрастващи хора в България. Просто ме загубиха като зрител.

# 888
Ооо това е игра от моето детство.Редят се дървените топчета  в две редици по четири и после странично нагоре и става супер пирамида .Много яко. Върнах се в детството
😆

# 889
Мда, оставили са "плувците" на племето да редят пъзел за да не се удавят. Глупаво, но разбираемо Simple Smile

# 890
Според мен поне този пъзел е нещо такова
https://shantavo.bg/kubche-na-rubik-piramida-pyzel.
Но пък интересни оприличавания на нареденото от Венцислава и Добрин има във фейса.... hahaha

Това си е кубчето на Рубик, под формата на пирамида.Не е пъзел с отделни части.Не вярвам да им дадат нещо подобно.Първо е трудно от продукцията да го изработят и второ това нещо няма нареждане от тези, които са в тази игра.Години няма да им стигнат.

# 891
Скрит текст:
Не е - те са едни редове от топчета - ето, намерих клипче
Цитат
(при моя два от редовете бяха слепени, което може би е жокер):
Скрит текст:

Не вярвам някой от мъжете да го нареди това, освен ако не знае как.
[/quote]
Дървеният също е по-модерен от този в детските ни спомени. И моят беше със залепени елементи, както е и този в играта:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 13:39 от Bilyana14.

# 892
  • Другата България
 Laughing Юлиян пак е отвял Веско /ако това на заден фон е той, във водата/.

offtopic Някой да има проблеми с Нова плей? Освен нашият формат, и "Откраднат живот" не ми зарежда, аз друго не гледам. newsm78 Дано Мари Мар продължи с линковете, че аз с тези нощни няма как иначе да ги следя нещата, пък са на финала и тук, и там.

# 893
И моят също,но то е разбираемо ,то тогава всичко си беше еднакво нямаше много избор.

# 894
  • София
...Септември нито е ходил на капитанска...
Съвсем в началото на формата, не помня дали беше втора или трета капитанска, капитани бяха Матрьошката, Добата и Жоро Убавеца. Висяха на някакви колци, по мои смътни спомени, и Матрьошката първи се строполи връз пясъка. Тъ, ходил е, не е, като да не е... хъм... Wink

# 895
  • Другата България
 newsm78 Когато Жоро победи? На едно като стена, и трябваше да се изкачваш нагоре? Ако това визираш, спомних си. Но помня Добата и Гошо, Септември направо съм го изхвърлила от съзнанието си, явно толкова "впечатляващо" е било представянето му. Благодаря, извинявам се, ако съм подвела някого.

# 896
offtopic Някой да има проблеми с Нова плей? Освен нашият формат, и "Откраднат живот" не ми зарежда, аз друго не гледам. newsm78 Дано Мари Мар продължи с линковете, че аз с тези нощни няма как иначе да ги следя нещата, пък са на финала и тук, и там.
Не съм търсила снощния епизод има ли го в Нова плей, ама и линка на Мари Мар не работи добре. Исках да им видя пак физиономиите по време на арията, но спира малко преди това и като го придвижа напред, ме връща от начало

# 897
Снощния епизод беше от най-забавните- като започнем с определянето кой да е капитан при Славяните, минем през битката дето Весо увиснА, после Анка дето я подценяват/ а тя е скрита лимонка/, до пеенето на Анка и погледите на Томас и Весо с попиване на пот и завършим  с подканянето на Весо да видят картофите и стига са се обяснявали....добре им се получи на продукцията;
Племената се изпомешаха и коалицията се разпадна-Нека, така ще е по-динамично;
Според мен днес Траките ще паднат, но не се и сещам някой от Славяните да може да реди пъзел по-добре ... та ще видим;

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 16:25 от Наоми

# 898
  • София
И при мен не работи ,исках да видя топчетата за днешната, не става. Връща ме в началото.
Снощния епизод беше от най-забавните- като започнем с определянето кой да е капитан при Славяните, минем през битката дето Весо увиснА, после Анка дето я подценяват/ а тя е склита лимонка/, до пеенето на Анка и погледите на Томас и Весо с попиване на пот и завършим  с подканянето на Весо да видят картофите и стига са се обяснявали....добре им се получи на продукцията;
Племената се изпомешаха и коалицията се разпадна-Нека, така ще е по-динамично;
Според мен днес Траките ще паднат, но не се и сещам някой от Славяните да може да реди пъзел по-добре ... та ще видим;
Може Р да го знае.

# 899
  • Другата България
 Mr. Green #Cussing out Banghead
Аз сега отпуск ли да си пускам? Дано го оправят, дано и Мари оправи нещата....

Общи условия

Активация на акаунт