💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 196
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 915
И при мен не тръгва на Нова на лаптопа и се ядосвам.

Признавам ,  че аз такива топчета никога не съм редила и сигурно няма да мога.
Кубчето рубик , съм успявала точно 2 страни да направя цели. И повече не мога. Много се изнервям.
Някой успявал ли е да го нареди изцяло ?

# 916
  • Другата България
Венцислава е останала за пъзела защото не е имало кой. Не знам и двете близначки ли са плували, и дали е имало опция едната да реди, а другата да плува. Ако е имало и са избрали Венци-грешка, и ще си носят последствията.
Е, нееееееее!

Вкъщи имам една консерва и ме е страх да я отворя, за да не изскочи отвътре Веселин.
newsm78 Обясни за непросветените къде и какво е това?

# 917
  • Испания

Залата на формата "Маскираният певец".

Да

# 918
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Те и тримата са с претенции за някаква не точно възвишеност в отношенията, ами по-скоро душевна инелигентност, възпитани, както самата Радостина се изказа-Жентълмени.  Mr. Green
Мда, Жентълмени са и така красиво ще ги изЖентълменят двете новодошли, както само те умеят. Точно както и всички преди тях.  Laughing

# 919
  • Другата България
Залата на формата "Маскираният певец".
doh Joy smile3501
Ама той само там не беше ходил, случайно, разбира се, сигурно отново, за да придружи някого. Mr. Green Аз понеже не съм в час, останаха ли още зали, формати, сериали, студиа и т.н. на НОВА ТВ, в които Веско да се озове естествено, съвсем случайно, просто разхождайки се или придружавайки някого? В "Пътят на честта" се явил Томчо, очаквам в "Откраднат живот" да видя Веселин, най-много като бодигард на Чакъров, или на Женито, че не виждам каква друга роля би му паснала.
И продължавам да недоумявам защо ако от НОВА са решили да дадат наградата на някого поради странични заслуги така явно ни го набиват в полезрението?

# 920
Аз не можех (и още не мога) да наредя кубчето на Рубик, но си има чалъм - ако човек е внимателен и търпелив, може да се научи.
Скрит текст:
Преди години имаше една програмка, която всеки можеше да си свали безплатно - като се отвори виждате кубчето в 3Д, въртите с мишката и въвеждате цветовете както са на вашето разбъркано кубче и след това компютърът показва стъпка по стъпка как да се завърти, за да се подреди))

# 921
И каква им беше ползата на Траките, че садиха цветя... нали обикновено има награда от капитана, домашна храна. Гледам ги пак си нагъваха само ориз...
Сигурно пак са разместили епизодите.

# 922
  • София
На мен пък не ми е странно, че Веско обикаля и пише под чужди снимки и ние пишем тук. Той не е от София, сигурно няма и приятели тук, няма работа, няма какво да прави по цял ден. Нормално и да се мотае със Стоян, който също не е от София, дошъл е за снимките само.
Да видим след януари дали ще започне работа или ако си е направил мускулите чисто, може да стане фитнес инструктор. В залите е пълно с мъже, които искат мускули за визия, а не за сила.
Гледах пак финалната игра от някой сезон от оригиналното предаване. Ако и при нас има такава, само Пламен и Юлиян имат шанс.

# 923
Явно сте по-маладото от мен поколение, защото по мое време го редеше всеки кубчето на Рубик /то тогава други забавления нямаше;-)
Наистина е по-добре едната близначка да реди с Венцислава, защото според мен ще е и по-добра от военната;
Славяните ако паднат двете моми са за отстрел, но ако паднат траките кой ще е на пангара? Сполед мен близначките и те се досещат, че е така.

# 924
  • Другата България
И аз съм редила Рубик кубчето, направо съм си много древна. Embarassed
Да, според мен най-добрия избор е на пъзела да са или двете близначки, или Венци-Елена/Стефания. Сега, не знам дали отново не са настояли да са заедно, или пък стратегията е била Добата и Венцислава да редят, защото не плуват, но според мен точно те двамата редят. И не се справят. Но пък не знаем Радка и Анчето как се справят, дано снимките са подвеждащи. Въпреки че то което и племе да спечели, не се знае какво ще загуби и как ще се обърне играта. Дано има двама отпаднали тази седмица и да няма битка Пламен-Юлиян, че ми предстоят две нощни дежурства.... Mr. Green

# 925
  • Испания
На мен пък не ми е странно, че Веско обикаля и пише под чужди снимки и ние пишем тук.

Разбира се. Под чия снимка е писал Веселин?

# 926
Кубчето рубик , съм успявала точно 2 страни да направя цели. И повече не мога. Много се изнервям.

То си има чалъм за редене. Един от възпитателите на моето дете в детската градина го научи да реди кубчето Рубик.

# 927
  • София
Разбира се. Под чия снимка е писал Веселин?
Помня за под на Стоян и близначките, ама и под на други хора е писал. Говоря за личните инстаграми.
Имаше коментари по-назад, че не било нормално да пишел, не визирам твой пост.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 17:58 от Niya-

# 928
  • Другата България
Аз коментирах написаното от Веско на снимка на близначките, но никога никъде не съм казвала, че не е нормално. Написах го, защото ми се стори странно поради две причини: първо-на тяхна снимка да пише на английски, и второ-той не ги познава, не е играл с тях, ако се съберат, ще е за една седмица. Вечерта в епизода обаче той каза, че ги харесва и нещата си дойдоха на мястото. То той всички харесва. Laughing
Та поне аз не съм писала никога, че не е нормално.
Стоян самият той пише, може и Веско да го прави. Аз съм виждала написано ако не се лъжа и на снимка с Пламен, от кого вече ми се омешаха спомените, но писането в мрежата за мен няма нищо общо с обикалянето на всички студиа на НОВА ТВ. Случайно. Whistling

# 929

То си има чалъм за редене. Един от възпитателите на моето дете в детската градина го научи да реди кубчето Рубик.

Ооо да, на днешно време всички момченца по скоро им е хоби да редят кубчето. И с помощта на you tube, научават трикове и ходове. Имам тийн, който още като 8-9 годишен се научи да го реди, както и неговите приятелчета и съученици. Че като се закрастиха почнаха да се състезават за време, че със затворени очи, че не знам си как....Накупихме всякакви видове кубчета на рубик - квадратни, кръгли, с 32 части, с 64 части...Всичко се научи да реди за отрицателно време и сега му отлежават една торба. За днешно време и днешните деца не е нещо необичайно Simple Smile За по-голямата част от нас обаче си остана нещо недостижимо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт