💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 198
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 930
Според мине и двете близначки са плували (заедно с Юли и Пламен), иначе няма никакъв шанс стратегията да е Добата да реди пирамидата. От славяните са плували тримата мъже и Ана-Мария. Мисля, че Радостина ще успее все пак да нареди пирамидата, за разлика от Венциславата. Последната на истинска логическа задача (като куба на Амелия и Гичка и тази пирамида) не сме я виждали. Не че Радостина сме, но по-оправна ми се струва...

Сега погледнах пак промото - частите на пирамидата са 4, т.е. 4-ма плувци има.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 19:16 от Bilyana14.

# 931
Аз също мисля, че Радостина е по-умна и съобразителна от Венцислава.

# 932
  • София
Аз коментирах написаното от Веско на снимка на близначките, но никога никъде не съм казвала, че не е нормално. Написах го, защото ми се стори странно поради две причини: първо-на тяхна снимка да пише на английски, и второ-той не ги познава, не е играл с тях, ако се съберат, ще е за една седмица. Вечерта в епизода обаче той каза, че ги харесва и нещата си дойдоха на мястото. То той всички харесва. Laughing
Та поне аз не съм писала никога, че не е нормално.
Стоян самият той пише, може и Веско да го прави. Аз съм виждала написано ако не се лъжа и на снимка с Пламен, от кого вече ми се омешаха спомените, но писането в мрежата за мен няма нищо общо с обикалянето на всички студиа на НОВА ТВ. Случайно. Whistling

Излишен пост, не съм казала, че ти си го казала. Твърде много коментари се пишат и прескачам, та не помня кой кога е писал.
Относно английския си права, въпреки че вече съм свикнала, там много българи пишат на английски, в случая определено е излишно. Относно втората, въобще не съм, това е инстаграм, а не фб, там няма нужда да познаваш някого, това е идеята, затова има последователи, а не приятели и нямаш опция за частично скриване. А те дори се и познават, дали са живяли заедно или не, те покрай тези записи и висене за битки, няма как да не се познават.
Преди беше казала, че си ухажва електората в тяхно лице, което вече го вярвам, доста е възможно, ако е останал на финал и му трябват гласове, но и това, че ги харесва външно. То на него всичко, което мърда му харесва, някоя пръст да му подаде, ще я завлече към спалнята. Като някакъв тежък затворник, невиждал жена е.

# 933
В промото сега ми се видя, че едната близначка скача във водата. Както и Ана Мария, но май после тя е и на пъзела с Радостина. Следователно са имали избор дори и да са плували, кой да сложат на пъзела.

# 934
  • Другата България
Скрит текст:
Аз коментирах написаното от Веско на снимка на близначките, но никога никъде не съм казвала, че не е нормално. Написах го, защото ми се стори странно поради две причини: първо-на тяхна снимка да пише на английски, и второ-той не ги познава, не е играл с тях, ако се съберат, ще е за една седмица. Вечерта в епизода обаче той каза, че ги харесва и нещата си дойдоха на мястото. То той всички харесва. Laughing
Та поне аз не съм писала никога, че не е нормално.
Стоян самият той пише, може и Веско да го прави. Аз съм виждала написано ако не се лъжа и на снимка с Пламен, от кого вече ми се омешаха спомените, но писането в мрежата за мен няма нищо общо с обикалянето на всички студиа на НОВА ТВ. Случайно. Whistling

Излишен пост, не съм казала, че ти си го казала. Твърде много коментари се пишат и прескачам, та не помня кой кога е писал.
Относно английския си права, въпреки че вече съм свикнала, там много българи пишат на английски, в случая определено е излишно. Относно втората, въобще не съм, това е инстаграм, а не фб, там няма нужда да познаваш някого, това е идеята, затова има последователи, а не приятели и нямаш опция за частично скриване. А те дори се и познават, дали са живяли заедно или не, те покрай тези записи и висене за битки, няма как да не се познават.
Преди беше казала, че си ухажва електората в тяхно лице, което вече го вярвам, доста е възможно, ако е останал на финал и му трябват гласове, но и това, че ги харесва външно. То на него всичко, което мърда му харесва, някоя пръст да му подаде, ще я завлече към спалнята. Като някакъв тежък затворник, невиждал жена е.
А, то и аз прескачам, но в случая не казах, че имаш мен предвид, а просто се сетих, че коментирах написано от Веско под снимка на близначките. И го отбелязах. За теб излишно, за мен нормално.
Що се отнася до Инстаграм, не съм запозната, казах вече, че си го направих сега именно заради предаването и за да разглеждам снимки на участниците.
Що се отнася до електората, сигурна съм в това. Въпреки че още не е ясно ще има ли гласуване на отпадналите. Но ако има и той е на финал, обрал е вота със сигурност. В което няма лошо всъщност. Дано само това не е с най-голяма тежест.

# 935
Кубчето на Рубик дъщерята(на 9г) се научи да реди от клипчета - и то цялото. Има някаква мания сред децата ИЗ класа й. Аз не мога повече от две страни Confused

Този пъзел с пирамидата ще е много интересно кой ще го нареди - ей на такъв пъзел исках да видя Томас срещу Роберта.
Пъзелът е сложен, ако не си редил такива, макар че този се реди много бързо, ако поне веднъж си го редил.

# 936
  • Испания
Скрит текст:
Помня за под на Стоян и близначките, ама и под на други хора е писал.
Скрит текст:
Говоря за личните инстаграми.
Имаше коментари по-назад, че не било нормално да пишел, не визирам твой пост.

Ясно. Благодаря.

# 937
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кубчето на Рубик дъщерята(на 9г) се научи да реди от клипчета - и то цялото. Има някаква мания сред децата ИЗ класа й. Аз не мога повече от две страни Confused
Кубчето на Рубик не се реди на страни, а на пластове/редове надолу. Сигурно затова не ти се получава.  Simple Smile

# 938
Е,не! Веско съвсем случайно сега пък се е озовал в Маскирания певец! СлучаЕност? Не мислА.

# 939
  • Другата България
 newsm78 Значи или аз имам някакво раздвоение на личността, или тия от Нова нещо пак сгазиха лука. Завъртя ми се току що някакво промо за "довечера, 21:00 часа, по НОВА" с нещо от сорта: "Една жена под прицел. Жената, съответно, Анчето. Реве, оправдава се с нещо-явно с издънка, тримата големи седят на терасата и я обсъждат, Веско каза отново нещо на английски от рода на асталависта, бейби /изобщо не е автентично, ама не чух/. И после, двама силни мъже един срещу друг, битка в морето, на дървен тепих, играчите с каски и се бутат един друг, който падне, губи. И някой удари друг, наложи се лекарска намеса и Алекс казва-поради непозволена игра-директна дисквалификация".
Сега, това за утре промото ли е, тази вечер ли ще има две битки, издъниха ли се тези от Нова-какво стана, търся го от тогава, не намирам нищо. Някой да е видял подобно промо някъде?

# 940
  • Варна
Е,не! Веско съвсем случайно сега пък се е озовал в Маскирания певец! СлучаЕност? Не мислА.
От снощи музиката вече е в кръвта му, затова се е засилил към Маскираният певец. Simple Smile

# 941
  • София
Да се включа и аз като бат Веско с благодарности към богинята Доля Simple Smile Много добра седмица се получава засега.Хубаво беше,че точно Пламен редеше отбора,че ако беше Добрин...Жентълмените пък си осигуриха вип-обслужване,на Март цветния сън с Анка се сбъдна,а Радост ще прави стратегия с чар и красота Simple Smile
Само си мисля с тази пандора да не стане победителите да имат право да номинират от победеното племе,че тогава не знам какво може да се случи.
За протокола аз съм древна и редя кубчето на Рубик за скорост Simple Smile

# 942

Близначките това са публикували в Инстаграма на Веско Stuck Out Tongue Winking Eye

# 943
  • София
Кубчето на Рубик не се реди на страни, а на пластове/редове надолу. Сигурно затова не ти се получава.  Simple Smile
Има различни системи, но тая на пластове е най- лесна.

# 944
Merri_An, може да е излъчено промо от следващ ден. Някой има ли функция, да върне десетина минути назад.

Общи условия

Активация на акаунт