💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 096
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 170
Сега гледам началото на битката, и Томас пак се загуби.

# 1 171
Март си е редактирал профила и го е отворил. Няма почти никакви коментари.

# 1 172
Много ми харесва как Веско задължително прибавя към описанието за всяка жена, че е "добра домакиня" или "много добра в кухнята".
Явно смята, че е комплимент Grinning
А  американките, с които е бил може би са "хем добри в леглото, хем в кухнята"

# 1 173
Изобщо не харесвам славянските балерини, но Март е страхотен плувец. И да си кажа ако бях на мястото на АМ и аз щях да се разменя, но с Веско. Тоя трокаджия наистина си мисли, че жените са му длъжни и са само слугини. С кеф ще се разменя с него.

# 1 174
С толкова качества е Март, че се посра от номинацията. Достатъчно да нагласи най-слабата жена за свой противник. Ин
аче за достойнство говорят с тираджията. Трагици
Знаят, че нямат никакъв шанс на дуел срещу някой от мъжете траки и веднага измислиха схемата със саботирането. Иначе се имат за много достойни и силни. Защо тогава примират от страх да отидат на дуел?

# 1 175
Алекс  : В кои игри смяташ, че си най-добра?
Ана-Мария : В момента не се сещам

Това ми напомня на

Ана-Мария имаше много подобно изражение на лицето когато отговаряше ... отново двойка Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 22:47 от Bengun

# 1 176
  • Испания
Март си е редактирал профила и го е отворил. Няма почти никакви коментари.

Не, не е. https://www.instagram.com/martlchv/?hl=es

# 1 177
Много ми хареса, че се разбута тройката от славяни! Но ми се щеше по друг начин...
Нищо. Не знам защо всеки път, когато попаднат при тях славяните слаби или неприятни играчи като Александър, Ана Мария сега... става ми тъжно за тях все пак. Като някакви отритнати кучета, които са отишли там свободно да си ги номинират. Да, Ана Мария е най-слабият играч във формата, но ми е неприятно да плаче и да падат нарочно, за да се изправи Март срещу нея, защото го е страх от Юлиян.
Няма нужда да падат нарочно, те ще си паднат.. от няколко седмици имат само загуби.
Но още веднъж не харесвам Март, в момента не понасям никого от славяните. Но плува страхотно въпреки контузията и исках да сме в етап обединение и тримата да се номинират един друг. И да ги боли. Grinning

# 1 178
Най-накрая полза от Анна-Мария! Натри им носовете както обеща! Grinning
Срамота - трима прави и здрави мъже седнали на балите и мъдрят отмъщение и саботаж Disappointed

# 1 179
Чакам с нетърпение АМ при Томас с Веско за придружител в ролята на умрелата циганка!
ПП за пъзела: Това ми беше любимата играчка от списание PIF! И, понеже включих късно и играта беше почнала, само като видях елементите се сетих какво трябва да се реди!

# 1 180
  • София
Това с евентуалния имунитет на АМ от кутията на Пандора е взаимствано от оригиналния формат на колумбийците. Това го има и там, аз не бях изненадан, но мислех, че ще покаже достойнство и ще се бори или с Радостина или с Венца или някоя близначка. А сега като номинира Март се погреба, защото шансът и срещу него е нулев, освен ако не редят клечки за зъби, което ще е смехотворно.
Обаче образуването на нови племена и кръвопреливането на едно племе го няма, това си бе 100% Тупарев.
За първи път от началото на формата събитията не се стекоха според плановете на тримата глупаци и те ореваха орталъка. Но аз не виждам чак кой знае каква драма, защото не виждам как АМ може да бие Март.
Иначе виждам, че някои смятат, че утре пак кутията на Пандора ще спаси АМ, т.е. мъжете трябвало да гласуват за някой от тях. Тц, няма логика кутията на Пандора да донесе едно и също нещо в два поредни дена. Убеден съм. Така че на 90% по пътя на логиката ще има дуел между Март и АМ.
Може и да има изненада и драма, но да касае победителя утре, ще видим, вече нищо не може да ме учуди в този формат.  Sick
Но ако славяните загубят отново (и без да симулират) в което не се и съмнявам, то би трябвало да гледаме титаничен сблъсък между Март и АМ. Wink

# 1 181
Славяните си правят някакви сметки,  но май ще излязат без кръчмар.Сега,  ако дисквалифицират Добата и им дадат служебна победа,  и ще им отиде на кино стратегията да загубят играта.
Сериозно се притесних за Веско.Как ще понесе неговото голямо сърце,  номинацията на мъж?Simple Smile

# 1 182
Цитат
С какво Март е по-заслужил да е финалист от Анна Мария?
Най-малкото, че плува като машина. Не просто по-добре от нея.
Да, ама не. Тя е по-силна от него.

# 1 183
Защо ли АМ избра точно Март? Само защото оная й е наредила да го номинира? Аз бих избрала Весо, защото е дразнещ, или Томас, защото е слаб играч. Март не се справя добре в игрите, но очевидно й обръщаше внимание и беше глупаво да номинира точно него.

По принцип би ми било жал за Ана Мария - за това как я обиждат по сайтовете, но тя наистина няма една собствена мисъл в главата си, а на такъв човек ми е трудно да съчувствам.

# 1 184
  • София
Освен ако утре Март не вземе да се смени с Томас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт