💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 106
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 155
Радостина подлага и АМ на психоанализа - представям си какво е да се работи с нея...
Ето как Радостина казва кого да номинират и "детето" слушка Simple Smile
Кааак тънко и даде наклон! Остави я да си мисли, че сама взема решението кого да номинира. И то си вярва съществото...

Умее го това, да.

# 1 156
  • София
Пратракииииии  Party
Браво на Добата!  Grinning
Получи факс отгоре и в миг на гениално просветление реши пъзела с един замах, както сече и талпите. Хахаха, евала.  bowuu
С един удар сложи в малкия си джоб всички пъзел героини + Пламен и Март. Няма значение, че може би на късмет го нацели явно, то тези неща не стават само с късмет. Има си таланти момчето. Много поздрави на близначките и на Наско специално.

Иначе Март отново доказа, че е най-добрия плувец във формата. Веднага след него нареждам Юлиян.
Много ми хареса как Юлката отново вкара ум в играта, за пореден път. Този човек не спира да изненадва. Евала. Simple Smile
Забави се докато си върже пъзела за кръста си, но после с този си прийом буквално размаза Веско по дистанцията.

Томас започна добре, но отново доказа, че в баланса е много зле. Жените бяха средно ниво. АМ отново се изложи. Веско и Пламен бяха Ок.

АМ не постъпи достойно според мен, но това е играта. Март ще я отвее в петък.

# 1 157
Каквато и да е Ана Мария като играч, имаше право да се размени с някой и го направи в реда на нещата. Тримата глупаци, естествено са много потресени от цялото това нещо, щото иначе големия играч Март имал възможност да стигне до финала. Сега тя им е черна в очите, както и Амелия Мира беше, когато номинира Томас също в правото си, вместо да номинира Роберта или Стоян. Пълни мишки. Не знам кой им е казал, че тая игра съществува за тях, най-вече жените да им играят по свирката, както и да им слугуват. Иначе добре си играят ролята на джентълмени, няма спор. Жалко, че не я проявяват навсякъде, а само, където им е изгодно....

# 1 158
Във спорта например да кажем в бокса 🥊 има непозволен удар дисквалифицират участника и дават точката на опонента.Така,че няма причина Добата да излезе от формата

# 1 159

АМ не постъпи достойно според мен, но това е играта. Март ще я отвее в петък.

Не мисля така
Ана-Мария утре ще изпрати на Март Веско ако мъжете не се усетят да номинират някой от тях.

# 1 160
Ако правилно чух в промото "дисквалифициран от играта", не от формата.

# 1 161
На мен наистина не ми го побира акъла това инфантилно поведение от балерините?! Който ги номинира - край, то са едни фасони, то е чудо, НЕ МОЖЕ! Как не ги е срам да ги номинират, златен бутон няма ли като от едно друго предаване и директно да го натискат и да ходят на финал? Аааамаха

# 1 162
С какво Март е по-заслужил да е финалист от Анна Мария?  Тоя долняк трябваше да изчезне от играта още с набожния, а двамата тъпака седнали да го жалят. Кажете ми, че им сипват в инстаграмите  на тия боклуци, че днес мн ме ядосаха вече.

# 1 163
Цитат
С какво Март е по-заслужил да е финалист от Анна Мария?
Най-малкото, че плува като машина. Не просто по-добре от нея.

# 1 164
С какво Март е по-заслужил да е финалист от Анна Мария?  Тоя долняк трябваше да изчезне от играта още с набожния, а двамата тъпака седнали да го жалят. Кажете ми, че им сипват в инстаграмите  на тия боклуци, че днес мн ме ядосаха вече.
Ами не, Март предвидливо го е заключил Wink

# 1 165
Реално и аз не виждам с какво Март е по-заслужил да е във формата от Ана Мария. Иначе има самочувствие до небето. След онова изказване, че не можел да повярва, че един учител и един пожарникар са го победили направо не мога да го дишам.

# 1 166
С толкова качества е Март, че се посра от номинацията. Достатъчно да нагласи най-слабата жена за свой противник. Иначе за достойнство говорят с тираджията. Трагици

# 1 167
  • София
Закрил или не, чете все някъде... стига му!

# 1 168
значи сам си е дал оценка за представянето си

# 1 169
  • Испания
Вчера не беше заключен профилът му. Днес вече е.

Общи условия

Активация на акаунт