💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 949
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
И дано скалпа да е на Март, хайде от мен да мине може и на Томас.
Това заслужават от балета. Да ги бие жена. И то не коя да е Sunglasses

# 1 321
  • Sunshine state
А, да бе, как им се закани само, че щяла да им натрие носовете.. Да ти се разтреперят гащите от страх. 😂😂🤦🏼♀

# 1 322
  • София
Битките за елиминиране за прекалено сложни за нея. Въобще не ми се вярва да бие когото и да е. Ана - за нея говоря.

# 1 323
Беше ми голям кеф да гледам Юлиян, Март и Веско как плуваха като акули, много секси беше.
Чакам с нетърпение Ана-Мария и Радостина да са аут. Специално втората си получи заслуженото след цяло предаване интриги и схеми с кой ли не, сега й се вижда края. При траките пък мисля се успокоиха емоциите около Юлиян, именно защото Радостина я няма вече, близначките също няма с кого да съскат в един глас и разбраха, че по-добре да си мълчат, че като нищо ще са следващите на пангара. Лесно могат да получат глас от Добрин и Венцислава.

# 1 324
  • Испания
Форматът е формат, но от нещо трябва да се живее.

# 1 325
  • Брюксел / София
Ох, как ми се иска заради шоуто, довечера действително Ането да го номинират, утре Март да бъде елиминиран от нея и тя като победител, като отвори Кутията на Пандора
Аз съм съгласна, но като отвори кутията Ането искам да прочете, че и тя си заминава веднага, пък като плеснат с ръце и като се прегърнат с Март Априловия и като настане едно щастие, че двамата са прецакани... Ех, мечти!

# 1 326
  • Sunshine state
М, да - Томи си рекламира химиите за "фалшиви" мускули, които доказаха, че работа реална не вършат. Все повече такива фалшиво мускуляги са се навъдили.

# 1 327
Радвам се, ако е така и им желая щастие!

# 1 328
VanillaPumpkin, всъщност само една съфорумка писа, че била чула "от играта", всички останали само предполагахме какво означава "директна дисквалификация", независимо за кого се отнася.  Peace

Ако беше прочела още веднъж, щеше да видиш, че съм писала и за Фб, някак не си прекарвам времето да броя кой по колко пъти е казал дадено нещо, че и точно къде съм го прочела, понеже повечето, които пишем тук, четем и коментарите на Фб страницата:)

# 1 329
Форматът е формат, но от нещо трябва да се живее.

Какво рекламира,че нещо немога да видя.Покрай река и гора някакъв парфюм ли е това от тези с дървесните аромати.

# 1 330
Моля ви се бе, хора, не цитирайте такива чаршафи или ги приберете в скрит текст в цитата!

# 1 331
Довечера Добата бута епилирания камион от платформата и явно на лекето му шурва кръв от нослето от яд, че пак е отвят като бръмбар сламка Mr. Green и за да отстрани от пътя към победата силния Доба - преиграва като в 3-то разряден филм!!

Мисля че дискфалифицират Добата, защото той и Юлиян са единственната пречка към 200 000лв за клуба на Епилираните Фейк тела.

# 1 332
  • Испания

Vesko Panchev

Номинационна битка. Първа за седмицата и първа за новосформиралите се племена. Сутринта преди битката имаше много настроение, имаше оперно разпяване с мое участие 😁 Когато отидохме на арената и видяхме, че ще има плувен компонент си казахме, че ще мачкаме. Оказа се обаче, че трябва да плуват четирима участници от племе, там вече знаехме, че силите във водата ще се изравнят тъй като близначките са супер, а от нас трябваше да плува Ана-Мария. Плуването се разви според очакванията ми като Март и Юлиян се отличиха. Март с умопомрачителна скорост, а Юлиян с хитрост при пренасяне на елемента чрез връзване. Общо взето Траките ни биха с малко. Финална част редене на пирамида. Хората които бяха на тия позиции нямаха идеа как ще стане това. Дълго се опитваха може би 30-40мин. В крайна сметка Добрин я нареди и осигури победа за Траките. Поздравления Доба.
Номинации. Беше ясно къде ще отидат мъжките гласове - Ана. Март получи гласовете на жените. Ана-Мария номинирана, но тук идва момента и писмото от кутията на Пандора. Можеше да остане с номинация си или да се размени с някой. Тя избра да се размени с Март. Този неин ход ме вбеси. Почвам с доброто за Ана - човек на изкуството абсолютно невероятен талант. Професионално свири на флейта в оркестър и отделно професионално пее опера. Малко са хората в СВЕТА да ги правят тези две неща едновременно. Това е за уважение 🙌. Относно желанието й това спор няма, супер надъхана и сърцата, но възможностите и са ограничени.
Сега за размяната... всички знаем как тя стигна до този етап от играта, а именно почти без битки и с коалиция. След като си знаеш физическите възможности трябва да си кажеш, щом са ме номинирали отивам и се боря да докажа, че имам място тук. И така се издигаш в очите на нас участниците и на зрителите. Тя избра пак лесното което за мен беше много тъпа постъпка. Колко силни участници напуснаха играта. Да вземем една Амелия-Мира с четири жестоки елиминационни битки. Може да си си е тръгнала по-рано, но е спечелила уважението на всички и ще бъде помнена дълго. Март номиниран незаслужено - та той беше най-добре представилият се в тази битка. Веднага започнах да мисля варианти какво може да направим за да я накараме да си плати цената за това. В спорта има моменти в които е по-добре да загубиш в които случаи пускат резервите, за да може следващият ти противник да е по-лесен. Така наречения мач без значение. Затова дадох за пример Манчестър Юнайтед и Ураган Гецово 😁 Предложих това на Март и Томас. Бях готов да загубя само и само Март да я изхвърли от играта. Не защото е може би най-слаба а защото постъпи долно. Разбирам да беше Юлиян който е силен играч, но не харесван от племето си да се размени и да продължи, но когато си се возил на автобуса без билет цял сезон и искаш да продължиш да се возиш, дори след като е минал кондукторът това него разбирам и толерирам!!!

Аз съм болднала текста. Няма човек, който да не мисли, че мястото на Анка не е там, но... става въпрос за мнението на Веселин. Колко удобно, нали?

А той защо не отказа да отиде в резиденцията, когато изгубиха битката, а ги изпратиха там? Палячо!

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 19:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 1 333
Хаха Веско дали щеше да се смени ако бешена нейно място...

# 1 334
  • София
Леле, леле, този Веско все повече се излага.

Общи условия

Активация на акаунт