💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 104
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Другата България
Та какво каза Ники за Юлиян?

# 1 906
  • Брюксел / София
Юлиян съвсем не е преживял събитията от детството си, има твърде много емоция все още.

Написах го преди психоложката, между другото! Simple Smile
И е съвсем нормално да има емоция!
Пролича си още, когато пилешкият мозък му каза, че майка му го е обичала по принуда или по задължение. За един кратък миг Юлиян застина.
А психоложката е некомпетентна: как се подхилква докато коментира. Що за липса на професионализъм?!
Ваня е прав и разсъждава съвсем трезво.

# 1 907
Чета в инстаграм.. не са толкова доволни от студиото като нас, освен това плюят яко по Ана Мария и се ядосват, че Март си е тръгнал..
Чети във ФБ
там не влизам много, как са настроенията там?
Във ФБ яко ги нареждат славяните,ние тук сме МАМИни душички
😀Там им постилат ама от сърце ❤️ и душа
😂😂

# 1 908
  • Другата България
Мари, нищо не мога да отворя от линковете.
На запис се опитвам да гледам.

СЪЖАЛЯВАМ! при мен върви без проблем, но опитай и това

ЛИНК
От телефона съм.
Не искам студиото. А епизода.
Не става и с втория.
По ягодите. ...Cry

# 1 909
  • София
Аз съм на мнението на Георги Милков. Житейската история на Юлиян обяснява, но не оправдава държанието му.

# 1 910
  • Испания

Мрънкайки, съобщи, че споделеното за майка му, е умишлен театър.

Глупак е Мартинов.

Аз съм на мнението на Георги Милков. Житейската история на Юлиян обяснява, но не оправдава държанието му.

Аз също.

# 1 911
  • Брюксел / София
За мен, отношението на хомо дружинката към жените е в пъти по-гадно, отколкото най-голямата обида на Юлиян към жените.
И за протокола: аз съм жена и също смятам, че Радостина е стара чанта и последен сезон на пазара. Истината, казана директно, не е обида.

# 1 912
Е нали според славяните "всеки батко си има батко" Grinning И сега точно тези същите трима разбраха, че си имат кака и не коя да е, а точно Ана Мария Simple Smile Така де, в живота всичко се връща, понякога и с лихвите.
А въпросната кака даже не мога да я коментирам, защото не ми се напряга да мисля дали е нагла или просто е тъпа Rolling Eyes

# 1 913
  • Берлин
Мартинов не е моята бира. Никога не успях да го харесам

# 1 914
За протокола, Алекс изглежда много добре днес Simple Smile

# 1 915
  • София
И за протокола: аз съм жена и също смятам, че Радостина е стара чанта и последен сезон на пазара. Истината, казана директно, не е обида.
Думите му за Радостина са само извадка от последните седмици, цялостното му отношение му към жените не се е променило от началото на формата. Това, че и други участници са сексисти, не го прави по-малко такъв.

# 1 916
  • Испания
Алекс: "Не пропускайте, защото идната седмица вече мирише на финал".

# 1 917
  • София
А кое обяснява и "оправдава държанието" на Гадостина и двете и кръстници, които явно са обичани от всички, освен от майка си!?

# 1 918

реално нищо не каза.

# 1 919
Много се радвам, че Март отпадна. Не мога да ви изкажа колко много.....

Общи условия

Активация на акаунт