💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 988
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 040
Май и тази седмица няма да има обединение

# 2 041
  • София
Игрите се редят според участниците на елиминациите - ако има мъж и жена трябва да не е толкова силова (представяте ли си някоя от жените да реже дъската, която дадоха на битката между Юлиян и Стоян).
Иначе със сигурност имат подготвени отделните елементи на игрите, а колко елементи да сложат май ги мислят на място - повечето елиминации гледахме дълги битки, тази беше 10тина Мин...

Кратка е именно заради контузията на Март и пъзелчето е елементарничко пак заради него, та дано да добута отново до резиденцията, ама и това не му помогна... аз много доволен... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 042
Тоя Март толкова елементарно същество. То дето беше като дрогиран по време на игрите, но снощи в студиото пак....И тоя мухльо омаловажава професия учител, пожарникар, певец. И срама няма. Горд със себе си. Дебил абсолютен.

# 2 043
Загледах днес коментарното студио и чух как Георги Милков разпалено обяснява, че случилото се в живота на Юлиян "оневинява, но не извинява" поведението му... 🙄 Тоз човек чува ли се какво говори?! Някой трябва да му каже, че оневинявам и извинявам са синоними... 🤭

# 2 044
  • Бургас
Чета и аз, факт е че играта беше изцяло да се използват крака. Дори да се мине през гредата по-бързо, това нареждане на пъзела с крака, въобще не е трудоемко за човек, който си е здрав, да не говорим, че даже беше и нелепо. Grinning
всъщност това беше най-тежката част от играта и натоварва много корема. Играта като цяло беше лека и за тримата играчи. Не бих я нарекла "женска", защото съм убедена, че ако беше Томас на елиминация, Ана Мария щеше да си ходи.
А Март в студиото: "Играта беше за циркови артисти."
Човек ще рече, че са ги карали да вървят по въже 10 м над  земята, а не по греда повдигната на една педя от пясъка. Гредата от играта м/у Амелия и Томас беше доста по-висока.

# 2 045
  • Испания
А аз си мисля нещо друго. Възможно е и 8-ми Март да е искал да напусне заради контузията, но от продукцията да са го натиснали да остане, защото станаха много напусналите: Йоана, Атанас, византиецът. Пък и все пак трябваше да има някой хубав в този формат, налЕ?

Според мен, участието му във формата беше: "Да намина тук, да ме покажат по телевизора".

# 2 046
  • Брюксел / София

Според мен, участието му във формата беше: "Да намина тук, да ме покажат по телевизора".
Да де, ама той не само намина и се показа, а се излага дълго и продължително до степен, ако имаше малко достойнство да си седи дълго време вкъщи и да не се показва никъде. Но 2ри февруари е безпардонно лайно, не видях и вчера някакво неудобство да изпитва.

# 2 047
  • Варна
Загледах днес коментарното студио и чух как Георги Милков разпалено обяснява, че случилото се в живота на Юлиян "оневинява, но не извинява" поведението му... 🙄 Тоз човек чува ли се какво говори?! Някой трябва да му каже, че оневинявам и извинявам са синоними... 🤭

Мисля, че каза оправдава.

# 2 048
  • София

А Юлиян за мен лично е по-голям психолог от психоложката. Въобще проблема му не е омраза към жените. Просто той очаква себеотдадени и нахъсани хора като него, а не мърди, очаква стратегии отностно игрите, а получи скандали и сплетни. Това е нещото което изби като агресия при него. Те къде тръгнаха че детството му, че майка му, че баща му...

Не. Юлиян е провокатор на моменти - да си спомним талпата с "Валерия" на Стоян например. На моменти целенасочено провокира и дразни, за да изкара опонента си от равновесие. Това е тактика, няма спор, но не е много удачна в отборната фаза на играта.
Има огромен късмет с правилата на формата, с това че номинирания от племето отива на дуел, а не отпада директно както в един друг формат. Има и късмет, че няма да има вот на финала от общото племе според мен.
Че този "късмет" е и за всички участници в играта! Абсолютно всички! С какво той е по-облагодетелстван от останалите от правилата!?  newsm78

# 2 049
  • София
Ххахахахах, точно.

Да де, ама той не само намина и се показа, а се излага дълго и продължително до степен, ако имаше малко достойнство да си седи дълго време вкъщи и да не се показва никъде. Но 2ри февруари е безпардонно лайно, не видях и вчера някакво неудобство да изпитва.
Joy

# 2 050
  • Испания
Скрит текст:

Разбира се, че не изпитва. Ама това е негов проблем.

Просто изразих предположение, а не защита.

Частични синоними са, а не пълни. Има детайли и Жоро Милков много добре знае как да се изразява.

# 2 051
Вчера се изчерви, така че сигурно е изпитал неудобство.

# 2 052

А Март в студиото: "Играта беше за циркови артисти."

Освен да е омаловажил и цирковите артисти както си прави по принцип. Да го е казал с друго значение. Той човека се има топ във всичко. Другите прости.

# 2 053
  • Испания
От профила на Юлиян /не ми се правят скрийншотове/:

https://www.instagram.com/ulizlatev/?hl=es

# 2 054
Погледнах интервюто на Живко. Ми... баш са си един за друг с АМ, само дето този случайно обитава добре оформено тяло.

Общи условия

Активация на акаунт