🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 7 /17.11. - 01.12.2019 г./

• 34 838
  • 579
  •   1
Отговори
# 465
Да, благодаря за тази снимка Смайлис, по-нагледно от това накъде.
Та не я изключвайте като Гарван, за уликите  други да казват, че не съм търсила тук нищо.
Аз проверих абсолютно всички улики водят до Виктория само за последната (коледния подарък ли беше или някакъв приятел) незнам.

# 466
Кики, някой беше писал, че става въпрос за кученцето й, с което ще прекара Коледа.
Аз не мисля, че е Вики, но ви благодаря много за начина, по който разнищвате уликите. Правите темата още по-интересна! Hands Clap
Коремът на Розата наистина е значително по-голям, Жането е там!

# 467
Така или иначе, малко остава, скоро ще разберем кой кой е. Предпочитам все пак да има изненади, а не да са разпознати маските на 100%, това е интересното на формата.

# 468
Едва ли бременна жена ще се съгласи да облече най-прилепналия от всички костюми, който очертава всяка извивка. По-логично е да й сложат повече листа, за да не личи. Все пак предварително се знае, че ще продължи 3 месеца. Костюмът на Джулияна Гани си беше идеален. Пък и две бременни участнички в едно предаване...

# 469
Като сценично поведение и фигура - Розата може да е и София Джамджиева.

# 470
Може, но Мартин Александров, с когото живее и има син от него, не е със сини очи.

# 471
Като е подписвала може да не е знаела, че е бременна. Структури - всякакви, на мен от 4 месец ми личеше, така, че не е изключено. Говоря хипотетично.

# 472
Къци е в залата, значи не е с новата маска.

# 473
Пилето и Пчелата да си ходят. Sunglasses

# 474
  • Wonderland
Пилето и Пчелата да си ходят. Sunglasses

И на този вариант съм съгласна. Въпреки, че предпочитам, вместо Пчелата да си ходи Принцесата.

Edit: К'ва е таз' прическа на Гала? Все едно крави са я близали и ураган я е вял едновременно Joy

# 475
  • DE
Много ми се иска поне една маска да ни изненада с човек който никой не е предлагал Praynig

# 476
  • Испания
Майката на Дивна е зодия Лъв. Дивна има награда за сценично поведение.

Ето краката и ръцете ѝ:

# 477
Аа не, Пчеличката ми е фаворит!

Пилето да заминава! Или принцесата!

# 478
  • Испания
Аа не, Пчеличката ми е фаворит!

Пилето да заминава! Или принцесата!

Тази вечер си тръгват двама.

При мен има смущения в излъчването от време на време.

Принцесата много фалшиво започна.

# 479
Принцесата е Алисия! Тя е учила в Софийски университет!

Общи условия

Активация на акаунт