KURULUŞ OSMAN-БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА Е БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ-НОВИ ПРОЕКТИ-тема 70

• 32 835
  • 735
  •   1
Отговори
# 105

ФРАГА ИЗЛЕЗЕ.....МИМИ ,ако можеш пусни го , не искам да повтарям пост

А  аз с  изненада открих , че Фахрие е играла с Енгин / Ертугрул

Наша Фахрие на премьере фильма “Небеса“.

Ами на кое място да е  newsm78
     1-ТО МУ ОТИВА НАЙ_МНОГО!

Различен, неповторим във всеки образ!

И за сега е все пак ОСМАН!

Ири Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 18:03 от sebilMM

# 106
Ето го:
https://youtu.be/WEHCfsHjF9o

Себи 😍 ,
И аз не знаех, че Фе си е партнирала с Енгин. 🧐

# 107
    Ето го! Новичък.  Hug Още пари.  Joy Joy Joy

Тук вече и момите ще вземат участие в боя...

А пък Бурак още по-красив и мъжествен.  Heart Eyes

# 108

newsm10 smile3508 и на двете-МИМИ, Ири bouquet bouquet;

Това е положението,започва се отмъщението в което Осман се включва с цялата си мощ и желание за мъст и промяна в живота на племето.
       Има ги и жените -браво в това отмъщение .Тя София  май си мисли ,че е единствена ,ами като гледам как се бият Бурчин и Айше ,голям екшън ни чака Laughing Laughing Laughing

Появи се и нов образ но нямам понятие кой е  newsm78

Аз също искам отново макар и за малко да се появи  Енгин /Ерг.....в сериала.

Бурак по време на  интервюто -последното за което още няма превод newsm78

# 109
Здравейте, момичета. Ето го с превод

https://turkru.tv/osnovanie-osman-2-seriya.html

и текста:

Сина на Ертогрул Осман ли?
Целия се е метнал на баща си. Като него е храбър и силен.
Кажете на всички жени на стойбището. Нека да са готови за сражение.
Дайте ми дъщеря ми! Веднага!
Това значи, че ще започнем безкрайна война с тюрките.
Трябва да известим султана.
Око за око, зъб за зъб, Алишер бей.
Нямам време да чакам. Ние ще отворим вратата на тази свещена война и нашата победа ще посветим на всички наши загинали войни. С помощта на Аллах, всички ние заедно с вас, ще съградим справедлива и силна държава.

# 110
       Благодаря за преводите, Геви!  bouquet

Новият актьор, присъединил се към каста на ОСМАН се казва Ерен Вурдем. Участвал е в последния исторически филм на Мехмет Боздаг. Симпатяга. Май ще го играе приятел на Осман.

# 111

Гави bouquet

Това е и жените се включват! Пожелавам им успех!
Само като си помисля на какво са способни жени ,които няма какво да губят ,душа да им е яна на страхливите и подли мъже!!!!

МИМИ , този Ерен, не е красавец , но според мен е вълнуващ ,а ако е и приятел на Осман....обичам го! Wink Laughing Hug

От малък е серт.

# 112
Този актьор го гледах в една комедия и ми хареса, нищо че не е красавец. Много добре се справи там - сприхав и влюбен Yum

# 113

Истинските мъже ,са не само красивите/но ,ако и са е бонус/, а способните , сериозните в любовта и живота.
    Май  каста става все по,по- най Wink Laughing

Мале..... Shocked няма да скучае и да се отказваме да гледаме Осман!Нали Wink

ПРЕДАВА ,НЕ  ЧУЖДИТЕ ,А НАЙ_ БЛИЗКИТЕ СИ

# 114
  • Враца
Здравейте!!!  Hug

Благодаря за фрагмана и превода му Hug

А аз попаднах на това:
Цитат
Описание Основание Осман 2 серия на русском языке
Дата выхода: 27 ноября 2019
Во 2 серии турецкого сериала «Основание. Осман» герой сериала смог унаследовать от своего отца мудрость, но ему впереди придется столкнуться с огромным количеством трудностей. Только в жизни Османа будут происходить не только войны, но он испытает большое чувство влюбленности. События начинают разворачиваться таким образом, что Осман вынужден был пуститься в бега. Ему стали выдвигать обвинения в убийстве Текфура, хотя на самом деле отважный юноша к этому не имел никакого отношения. Помимо этого, были похищены реликвии, и подозрения также пали на Османа. Вскоре Осман встречается со своими верными друзьями, и он хочет получить от них совета, как поступать дальше в этой ситуации. Он понимает, что необходимо отыскать в первую очередь пропажу и затем можно будет выйти на след истинного убийцы Текфура. За Османа начинает очень сильно переживать Софья, и она верит в то, что он не имеет никакого отношения ко всем преступлениям, в которых его стали обвинять. В этот момент противники Османа берут в заложницы дочь его товарища и таким образом планируют выманить его из крепости. Только Осман не собирается просто так сдаваться, и он готовится нанести ответный и сокрушительный удар по своим противникам…

Бурак във всичките му роли досега:

И малко красоти от Чучулигата:

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 01:12 от mama_an_ji

# 115
       Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мами Heart Eyes благодаря много за озета.Позволих си да го пусна за превод на Гугалчо.Дано нямаш нищо против.

KuruluşOsman yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de # atv'de!
Описание База Осман 2 на руски език
Дата на издаване: 27 ноември 2019 г.
В 2 серии от турската поредица „Фондация. Осман “героят на поредицата успя да наследи мъдростта от баща си, но той ще трябва да се изправи пред огромно количество трудности пред себе си. Само в живота на Осман не само ще се случи война, но той ще изпита страхотно чувство на любов. Събитията започват да се развиват по такъв начин, че Осман е принуден да продължи в движение. Той започна да бъде обвинен в убийството на Tekfur, въпреки че всъщност смелият младеж няма нищо общо с това. Освен това бяха откраднати реликви, а подозренията на Осман също паднаха. Скоро Осман се среща с верните си приятели и той иска да получи съвет от тях как да продължи по-нататък в тази ситуация. Той разбира, че е необходимо първо да се намери загубата и след това ще бъде възможно да се продължи по следите на истинския убиец Tekfur. София започва да се тревожи много за Осман и тя вярва, че той няма нищо общо с всички престъпления, за които е обвинен. В този момент противниците на Осман вземат дъщеря на своя приятел в заложници и по този начин планират да го примамят от крепостта. Само Осман няма да се откаже просто и той се готви да нанесе ответни и смазващ удар на противниците си ...

Женската аудитория е в плен  Party остава  да се хване и мъжката   и да гледа и вдига рейтинга ,вмесо да ходи по мачове hahaha hahaha hahaha

Единственото място ,където могат да намерят убежище убийците на Айсбарс , е мястото на тяхната смърт!

Приятен ден bouquet

# 116
     Добро утро, момичета!  wavey

Благодаря за озета и превода!  bouquet bouquet bouquet

Тази снимка е нова на Бурак с фен от сета. Те явно живеят в тази област, където снимат, а кога ли са им почивните дни?  newsm78

Вие сте сложили информацията, а аз ще пусна снимките, които излизат към 2 епизод.

Хубав ден от мен!  Hug

# 117
Здравейте!!!

Много ви благодаря за споделеното! 💐

Аз пък ви поствам новата снимка на Бурак. 😍

Хубав ден!

# 118

Ири Heart Eyes newsm10 супер е нашето мимче!

Аз пък ви поствам новата снимка на Бурак. 😍

Хубав ден!

От мен за сега клетвата на Осман!

Сега е време за отмъщение, братя мои.
Кълнем се в нашите верни коне, които излъчват огън с дъха си. Кълнем се в онези, които считат за болка мед!
За брат ми ... Ако не отмъстя за смъртта на брат ми Айбар, нека черният ми стоманен меч ме разкъса на парчета като звезди в небето. Нека изтрият името ми от камъните на вечността.
Кълна се! “
© Осман Гази

И още за новия персонаж в сериала.

Ерен Вурдем, който ще играе герой на име Конур Алп.
Ерен е роден на 7 октомври 1988 г. в бившата столица на Кониския султанат Кония. След като завършва театралния отдел на университета. Галич, Ерен Вурдемп получи първия си актьорски опит през 2009 г. в шоуто Hesap Reasoning Hesap. След това той участва в такива проекти:
Той участва в множество игрални филми и телевизионни предавания. Ролята на Синар Барук в сериала „Инадина Аск“ (2015), публикуван по телевизия „Фокс“, донесе слава на Ерен Вурдем. Футболен клуб, за който е фен - Бешикташ. Обича да гледа научнофантастични филми .. Любимият му цвят е черен. Ерен Вурдем се интересуваше от бокса за известно време. Играчът, който получи лиценз за този спорт, след това напусна кутията. Най-голямата му мечта е да участва във филми по целия свят.
ФИЛМОГРАФИЯ
1. Türkler Geliyor: Adaletin Kilici (2020)
2 Ne Olur Gitme (2019)
3 Sümela'nin Sifresi 3: Cünyor Temel (2017)
4. Обещание (ТВ сериал 2017 - 2019) Söz ... Ates Acar (Karabatak)
5 Йолкулук (2016)
6 Love spite (телевизионни сериали 2015 - 2016) Inadina Ask ... Çinar Barutçu (2015-2016)
7 Последна публикация (2015) Son Mektup
8 Jin (2013) Jîn ... Наранен член на групата
9 февруари (телевизионен сериал, 2012 - 2013 ) Subat ... Muyo

Както знаете, Конур Алп е един от верните другари на Осман.

# 119

Малко кадри от снимачната площадка.

Рамо до рамо двама приятели ще победят врага.

Общи условия

Активация на акаунт