ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 093
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Момичета и аз се записвам в отбора на отслабващите от началото на годината , 170см, 59кг, до лятото дано успея да съм 50. Закуската все бързам,бързам и по-често ми е кисело мляко с мед или овесени трици. Обяда ми е салата с с месо/риба тон. Вечерята също е салата с някакво месо или риба ( имам предвид кюфте на скара или пилешко/телешко на скара, колбаси не ям). Всичко ок, обаче някой път следобяд така ми се хапва нещо, имам орехи тук в шкафа в офиса, нося си мандарини от вкъщи, но понякога ми се хапва шоколад, ако случайно намеря едно парченце.. не ме задоволява и взимам второ трето. При мен важи - без едно мога, НО С ЕДНО НЕ МОГА. хаха Ще се опитам да изчистя сладкото. Иначе ориз, картофи, манджи не ме съблазняват.
Също така пия кафето с мляко, сигурно не е много ок, но пък си избелвам зъбите и чисто кафе не мога да пия, пия мляко вътре с една лъжичка нес кафе и мед .
Не спортувам, само дето гоня транспорт карам малкия на ясла, взимам го, е това ми е движението.
Пия вода 1.5-2л  на ден.
Лошото е, че карам месец така и после.... идем ли някъде и като видя десерт се изкушавам.Воля воля воля ми трябва ...

# 286
Здравейте, все се каня да пиша и аз, да  си се мотивираме взаимно, ама все нещо изскача.
Та сега накратко за мен. Преди около 5 години бях около 67-68 кг.ръст 175 и изглеждах добре. Обаче след едни хормонални хапчета качих до 80 и край. Смъкнах на 76 и запецнах. Сега родих преди 6м.и в момента съм 84, нооо съм решила да започна тренировки. Ще ходя на канго джъмпс един път седмично, ще правя нвкакви упражнения в къщи по малко и дотук добре. Пусто обаче тея шоколади ... Все  се изкушавам. Без хляб мога. Ям предимно готвеното в къщи, избягвам чипсове, снаксове и т.н.( колкото и да обичам ). Газирано пиех до съвсем скоро, сега уж съм спряла пък да видим...
Най най проблемната област (сега ясно) но и преди ми е корема....искаааам и талияяя Cry

# 287
  • София
Според мен ще видиш бързо резултати, щом досега си пила газирани и си злоупотребявала със сладките и си поддържала тези кг, със спирането им и минаването на по-здравословно хранене, ще имаш ефект.

Аз съм втори ден на моното, вече ми писна. Grinning Днес съм на месо, ефектът е повече от добър, но ми се яде гарнитура към месото.

# 288
Дръж се, Ния, издънките тук сме достатъчно Laughing

# 289
Моят кантар официално вече не работи - показва разлика от 2-3 килограма в рамките на 24 часа. Меря се сутрин на гладно. Иначе вчера наруших режима с пица.... Не издържам без въглехидрати и това е. Flushed

# 290
  • София

Държа, то се оказа, че се налага да съм само 4 дни на моното, така е малко безсмислено, но поне да ми се поприбере коремът.

Thaicho, ти всеки ден ли го вадиш и слагаш кантарът? При мен така показва различно също, затова седи на едно място и не се пипа. Само когато се чисти и после го центрирам, първите няколко пъти показва различно, та се налага да му слагам гирите да тествам кога показва правилно. Други момичета споделят за същото, чела съм, че зависи от настилката, като се смени плочката или мястото на паркета, можело да има под друг ъгъл. Не е така при всички, но и при предишният ми имаше отклонения.

# 291

Държа, то се оказа, че се налага да съм само 4 дни на моното, така е малко безсмислено, но поне да ми се поприбере коремът.

Thaicho, ти всеки ден ли го вадиш и слагаш кантарът? При мен така показва различно също, затова седи на едно място и не се пипа. Само когато се чисти и после го центрирам, първите няколко пъти показва различно, та се налага да му слагам гирите да тествам кога показва правилно. Други момичета споделят за същото, чела съм, че зависи от настилката, като се смени плочката или мястото на паркета, можело да има под друг ъгъл. Не е така при всички, но и при предишният ми имаше отклонения.

Да, всеки ден го вадя. Не знаех, че може от там да идва проблемът. Flushed И аз се чудех как уж на диета,а  качвам....

# 292
  • София
Пробвай, ако искаш първо дали се държи еднавко, ако не го местиш, но първо го виж да показва точно с нещо, което знаеш колко тежи. При мен след чистене от ММ после ме прави с 3 кг по-слаба Grinning Не всички кантари го правят това, така че може и да си вземеш нов и да се надяваш да е стабилен.

# 293
Пробвай, ако искаш първо дали се държи еднавко, ако не го местиш, но първо го виж да показва точно с нещо, което знаеш колко тежи. При мен след чистене от ММ после ме прави с 3 кг по-слаба Grinning Не всички кантари го правят това, така че може и да си вземеш нов и да се надяваш да е стабилен.

Ще опитам така, въпреки че наистина е време да го сменям - имам го отдавна.

# 294
Заради тези проблеми с местенето ги мразя тези електронни кантари и все по-рядко се качвам, макар нашият да го местя само при чистене Expressionless

Вчера хич не беше добре положението с храната ... Една кока-кола 500мл изпих сутринта, защото едвам гледах на работа (кафе през живота си съм пила 3 пъти преди над 10 години и дори от 3в1 получавах замайване и сърцебиене, та това ме 'спасява' в такива дни). Вечерта пък не ми се ядеше, та само малко маслини и топено сирене ядох почти насила. Калориите са под 500, ама В и М са почти равни за разлика от никаквия П. Ако не друго, то поне мога да го броя за фаст, макар и с калории от вредни неща Sweat Smile

Днес пак няма да имам време за храна на работа, а вечерта ще хапна свинска пържола със салата, евентуално и малко гауда за 'десерт'. Обожавам гауда Laughing

Утре съм решила да правя някакви солени кето мъфини, та ако имате изпитани рецепти за такива, при които вкуса и аромата на яйцата да не е непоносим като при омлет да речем - моля, споделяйте! Blue Heart

В петък мисля да се премеря и претегля, защото както писах вчера - нямам идея от къде тръгвам.

# 295
Моят кантар официално вече не работи - показва разлика от 2-3 килограма в рамките на 24 часа. Меря се сутрин на гладно. Иначе вчера наруших режима с пица.... Не издържам без въглехидрати и това е. Flushed

А аз с чипс и бяло вино . Иначе чинно чета диетичните теми. Това дали ще ми помогне поне малко? Smiley Stuck Out Tongue

# 296
Моя кантар го вадя и прибирам. Няма такова място където да го сложа и да си стои.

# 297
Като ви чета за кантарите, се замислям....вече няколко души ми казаха, че още съм отслабнала, а кантара показва или все едно и също, или повече кг...
Също нямам място и го вадя и прибирам.
Май ще трябва да потърся навън неутрален кантар, да видя реално колко кг съм....

# 298
Като ви чета за кантарите, се замислям....вече няколко души ми казаха, че още съм отслабнала, а кантара показва или все едно и също, или повече кг...
Също нямам място и го вадя и прибирам.
Май ще трябва да потърся навън неутрален кантар, да видя реално колко кг съм....
Може да сваляш от обиколки  Peace. Според мен, това е по-важно.

# 299
закуска - 2 яйца и 50гр шунка
обяд - 200гр телешки език

килограми - много

Общи условия

Активация на акаунт