Къде в Пловдив??? - 83

• 34 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Не знам дали ще можете да ми помогнете, но да си питам.
Търся да купя от Лидл комплект ел. четки за зъби, които в момента са на промоция, но в най-близкия до нас няма налични.
Някоя от вас да е виждала налични комплекти в някои от останалите Лидъл или идея как да се свържа с някои от магазините.
Звънях на клиентския номер в сайта на Лидъл, но не можели да дадат информация, а нямам под ръка касова бележка да видя номер на някой от филиалите в Пловдив.
Благодаря предварително.
За наличност на определен артикул в магазините съм пускала запитване чрез формата на сайта им. Отговарят по mail сравнително бързо.
Аз съм звъняла на националния им телефон, пак от сайта го намерих. Дават наличностите по филиали, за които питаш и бройки. Един път така успях гофретник да взема. Промоцията беше свършила преди няколко дни, но беше още на същата цена.

# 241
  • Близко съм
Къде приема д-р Ганева, е някакъв номер за връзка?!

# 242
Здравейте, трябват ми МДФ плоскости, в Алати няма. Искам да могат да ми отрежат размери които ми трябват. Също богат избор на душ кабини, че нашата е счупена да я сменя.
Практикер? Бриколаж?
Нашата душ кабина е монтирана доста отдавна. Параванът се счупи и дълго време търсех такъв размер и вид. Съвсем случайно лятото в търсачката ми излезе нужния - в Бриколаж. Отидохме на място - няма, а в сайта го имаше наличен. Оказа се, че не е изложен този модел, иначе го имаха.
Много ти благодаря. Ходих в Бриколаж, кабина която приличаше на нашата намерих в сайта. Както ти каза я нямаше изложена, обаче питах, изкараха ми от склада, че ми и направиха 30% отстъпка. Вече почти сглобена, утре довършителни. Златни сте момичета и форума🥰

# 243
Мили дами, бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог, който й да разбира от хеликобактер (имам и гастрит от 14-15г), не съм сигурна дали я имам, но имам подозрения. И  дали това изследване може да се направи предварително и тогава да ида на специалист, или първо да си мина прегледа.
Имах хелокобактерине помня името на доктора, но ме прати в Каспела за гастроскопията да се установи. Ходих с направление при него и със направление в Каспела. Дават антибиотици и после диета да изкелуваш пораженията ако я имаш. Имаме тема за хелокобактерине, ако ти се установи заповядай.

# 244
  • Euskal Herria
adelinda, радвам се, че сте намерили това, което ви е било нужно. И нашият параван е същия. Такъв търсехме, не намирахме за нужно да купуваме нещо ново и скъпо, защото планираме мащабен ремонт на банята по-нататък.

# 245
  • Близко съм
Adelinda, така ли се установява с гастроскопия и какво представлява тя впрочем?!

# 246
Adelinda, така ли се установява с гастроскопия и какво представлява тя впрочем?!
Вкарват ти тръба и гледат пораженията на стомаха, отделно май вземат секрет за изследване. Правят в Каспела с пълна упойка иначе е много неприятно. С упойката нищо не се усеща.

# 247
  • Близко съм
Вкарват ти тръба и гледат пораженията на стомаха, отделно май вземат секрет за изследване. Правят в Каспела с пълна упойка иначе е много неприятно. С упойката нищо не се усеща.

На каква цена  е? Ще видя първо ще ида на специалист, и ще ме прегледа пък после ще му кажа,че искам да си направя изселдване за хеликобактер.

# 248

На каква цена  е? Ще видя първо ще ида на специалист, и ще ме прегледа пък после ще му кажа,че искам да си направя изселдване за хеликобактер.
Аз имах много оплаквания, защото една година я търпях тая гад, докато не станах много зле. Взех си направление от джипито, от там на гастроентеролог. Казах му какви оплаквания имам, той ми каза да отида да ме приемат в Каспела за 3 дни, да се видело. 50 лв. При приемане в Каспела плаща, не знма защо, всичко друго по каса.

# 249
Правена ми е гастроскопия в лекарски кабинет без упойка. Доста е неприятно, не можеш да дишаш и ти се повдига от тръбата за около минута. Бях при Пенков в Димед в Тракия. Май е доста добър. Пият се два вида антибиотици заедно плюс сутрин нещо като омепразол, за да направи филм.

По здравна каса не плащаш нищо за процедурата, плаща се за тестуването на взетия секрет. Не помня 30 или 50.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 19:45 от AnMary

# 250
Очевидно не навсякъде се взема проба за ХБП.
Аз и майка ми имаме в Хирургиите, не са ни изследвали за това. Само оглед с камерата.

# 251
Аз не съм казвала, че искам изследване за ХБ. Не я знаех, че съществува. Казах си на доктора оплакването, той си прецени какви изследвания да пуска. 100% се заразих в заведение някое си. Нито ще съм първата, нито последната. Хигиена не се спазва навсякъде, нямат миялни машини да се дозенфвкцира. Кошмари в кухнята, не е само в шоуто на Манчев. За жалост повечето заведения изглеждат така. Лоша хигиена, мърляво.

# 252
Някъде из  града да продават Хром-Силистра? Да поясня все пак- тава ми трябва, не мивка 😀

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 23:19 от Poliiii

# 253
Някъде из  града да продават Хром-Силистра? Да поясня все пак- тава ми трябва, не мивка 😀
В Метро и голямото Лекси съм виждала тави на Хром

# 254
Здравейте, моля да ми препоръчате ателие за бижута? Става въпрос за ремонт на сребърна обица.

Общи условия

Активация на акаунт