Къде в Пловдив??? - 83

• 34 598
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Търся четките за зъби от промоцията с точки в Била. Моля, ако някой ги забележи, да пише. Благодаря.

# 541
Здравейте,търся информация за щанда на Golden Rose ,който беше в Мол Пловдив дали е преместен някъде ?

# 542
Няма щанд вече. И аз търсих преди време...

# 543
Търся четките за зъби от промоцията с точки в Била. Моля, ако някой ги забележи, да пише. Благодаря.
И аз търся, но не намирам Confused

# 544
  • Пловдив
Много красиви калъфи за столове съм виждала в китайския сайт Aliexpress. Няма да стане бързо,но има избор и съм чела доста положителни отзиви.

# 545
Има ли ДМ в Плаза?

# 546
  • Пловдив
не, само Лили.

# 547
Така видях и аз на картата, но рекох да питам.
ДМ ми трябва, да си ползвам 15% отстъпка за РД.

# 548
И аз търся, но не намирам Confused
Надявам се, че ни ви подвеждам, но ако правилно съм запомнила - Била на ул. "Васил Левски". Предполагам, че ако позвъните на посочените на сайта им телефони, ще ви информират дали и къде са налични.

# 549
От къде мога да закупя бебешка количка, освен от хиполенд и тези 2-та магазина по карловска кикабо и лорели ?

# 550
  • до едно тепе
От къде мога да закупя бебешка количка, освен от хиполенд и тези 2-та магазина по карловска кикабо и лорели ?
Вис виталис; на Голямо Конарско шосе има голям магазин на Чиполино. Зависи какво тъсите предполагам.

# 551
  • Пловдив
За бебешка количка аз бих препоръчала магазин BabyLife Malechko на Карловско шосе.Има богат избор на качествени марки, които не се предлагат навсякъде.

# 552
Благодаря ви момичета. А да питам в този магазин Babylife има ли и бебешка козметика, шишета и etc Simple Smile

# 553
Има всичко в babylife.

# 554
Много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт