Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 646
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ние с моя мъж сме си на работа.
Девойката, ясно, като при вас.
Сина ми е в Барселона и ми е леко напрегнато ама каквото е, такова.
Самоуспокоявам се, че някак всичко това ще свърши за месец, два максимум.

# 226
На мен днес ми пуснаха връзка с офиса и мога почти всичко да свърша от вкъщи, но утре ще отида, за следващите дни ще видим. Мъжо и той така.
Взехме майка ми при нас, защото е сама и сега сме осведомени за всички новини от всички сайтове. Опасни са бабите с интернет достъп:grinning:
От утре и двете деца са онлайн на училище.

# 227
  • Пловдив
В 9 часа ще са в гугъл мийт за час на класа. А преди малко тестваха с учителя по МАТ, добре било. Хем може да събере и повече от един клас в групата. Ако ми даде код, може тайничко да наблюдавам какво става.
Девойката си подаде заявлението за матурите в петък. Разходи се до училище.
 Аз съм в производствена фирма, работата се върши на място. Но сме обвързани с транспорт, та ще видим как ще се работи.

# 228
То и при нас е производство, дори сме на непрекъснат режим,  но всичко е свързано онлайн затова има възможност.
Днес  имаше камиони  за съседни държави и вътрешни.

# 229
  • Пловдив
Охлювчето, при нас има много ръчен труд. Само аз съм на компютър за връзка с чужбинския шеф. Добре че сме малко хора все пак.

# 230
  • нейде там, където ....

Надявам се по-бързо да защитят по-добре медиците. Без тях сме за никъде и няма допълнителни в държавния резерв.

Обяснете на младите хора, че това е един кардинален въпрос в този момент и е кауза  да устоят на изкушението да прекарат няколко часа.с.приятяли . Не става въпрос за личното им здраве, а за нещо много повече.
Медиците са ни скъпи !

Бъдете здрави, всичко друго може да се навакса .

Аз с моите млади нямам проблем, отдавна съм обяснила, достатъчно разумни и отговорни са. Техните приятели - също. Половината съученици на малкия са бъдещи медици (стискам им палци). Надявам се, че днешните медици наистина ще бъдат все по-добре защитени, не само от вируси, а и от неграмотници, унижения и обиди. Да ги оставят да си вършат работата по най-добрия начин, а ние да си вършим нашата част и да помагаме, когато трябва. Или поне да не пречим.

Само по математика е ясно как ще се работи, за другите предмети - очакваме включване. Организирала съм лаптопи за всички. Ще мога да помагам, защото ще работя от нас. Основно по техническите въпроси и разпределението на ресурсите. За друго в 12-ти клас едва ли ще мога да се включа.

# 231
  • No Line On The Horizon
И аз от утре ще работя от вкъщи. Нагласихме лаптопите и в 9 ще са на линия децата. Те учат в едно от първите Гугъл сертифицирани училища.

# 232
  • София
И аз съм от вкъщи утре, осигурени са техническите средства (лаптопи и таблети), изпробвани са връзките и акаунтите днес. 12-класникът е с обичайната си програма и започва утре от 7.30 ч. Добре, че ЧЕЗ отложиха плановите си ремонти за тази седмица, че щеше да е интересно...
Нямат проблеми с излизането, снощи си спретнаха и он-лайн турнир.
С дъщеря ми търсим и изпробваме рецепти, нещо, за което все не ни оставаше време досега.

# 233
  • No Line On The Horizon
Пристигнаха й обувките и са много хубави. Останаха само бижута и чанта, но с оглед на ситуацията, това е най-малкото нещо, за което да се притесняваме.

# 234
Вълчев рече, че 0 година няма да има. Пробни изпити също. Уж имало варианти.

# 235
Fros, може ли снимка на обувките, че ми е любопитно? 😅

# 236
  • No Line On The Horizon
Fros, може ли снимка на обувките, че ми е любопитно? 😅

Скрит текст:

# 237
Вълчев рече, че 0 година няма да има. Пробни изпити също. Уж имало варианти.
Варианти за какво? Извинявам се, но от снощи съм била на работа 18 часа непрекъснато, поспах и сега ставам едва ли не, в нов свят. Изпуснала съм нишката на кое ли не.
сега очаквам нещата да се проточат още повече, да отменят приема във ВУЗ- изцяло за годината, да завършат класа по служебен път. За матурите не знам. Дано греша.

# 238
# 239
Има варианти да съкратят материал за матури и т.н. Той не обичал пробните изпити и няма да има усилия в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт