Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 597
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Синът ми също твърди, че ще му признаят НЕ от дипломата, ще завърши със С1, аз обаче също не откривам такава информация в сайта.

# 376
  • столицата
Няма ли някакъв мейл/телефон на ТУ, на който да можете директно да попитате и да ви насочат с информацията?

# 377
  • Монтана
Аз доколкото разбирам специално за немски е, че трябва  матура от изброените гимназии в правилника или изпит или сертификат.

# 378
  • Пловдив
Вижте в правилника как се образува балът. Може би там пише нещо.
Извън чуждоезиковите специалности за другите приемат с изпит, с ДЗИ, с кой каквото има. Всяка година запълват места и на есен.
Аз за приема в Пловдив не се притеснявам.

# 379
Ох, може би утре ще успея да поровя къде съм го чела, но беше за френския департамент. За английския език не знам.

# 380
https://www.marica.bg/plovdiv/obrazovanie/ministar-valchev-plani … -dati-za-maturite
Отлагат матурите във времето? покрай идеята за удължаване на извънредното положение. Ще го удължат, то е ясно, аматурите- по-нататък, през лятото. Кандидатстудентските изпити след тях

# 381
  • Пловдив
На Марица не вярвам. Няма официално решение.
Има държави, които отмениха матурите, други още не са взели решение, трети изместват.

# 382
  • София
♥ HAPPY ♥, така е, не го търси. В чл7(17) от правилника го пише съвсем ясно.
Проблемът е, че детето не е уверено, че може да мине без изпит. Нещо някъде в сайта е прочело, но не може да го открие сега. Освен да се обадя утре за нейно успокоение.
Много искам да му помогна, чудесно дете е.

Предвид коментираното ново удължаване на ИП, може и да ги отложат малко, но мисля, че все пак ще ги направят върху съкратен материал.

# 383
О, звънни им. Най добре.

# 384
# 385
Относно тези, които са се явявали/ще се явяват на предварителен изпит он-лайн.
Заедно с правилата има изпратена Декларация–съгласие за обработване на лични данни от субект на лични данни, как се процедира с тази декларация!

# 386
  • Пловдив
Относно тези, които са се явявали/ще се явяват на предварителен изпит он-лайн.
Заедно с правилата има изпратена Декларация–съгласие за обработване на лични данни от субект на лични данни, как се процедира с тази декларация!

Девойката каза, че е кликнала за съгласие. После на скайп пак са я питали дали е съгласна. Попълнила е и анкета за онлайн изпита.

# 387
Формата на файла не позволява. Мога да го разпечатам, попълня и подпиша.  Ще го снимам в попълнен вид. но не знам къде да го върна/изпратя.

# 388
Дъщеря ми каза, че не са ѝ искали попълнената декларация. Обяснили са, че е необходима, само ако изпитът се провежда на място.

# 389
  • Монтана
Дъщеря ми каза, че не са ѝ искали попълнената декларация. Обяснили са, че е необходима, само ако изпитът се провежда на място.
Потвърждавам, че не искат нищо друго освен да си покажат личната карта на камерата, като трябва да бъде закрито всичко освен трите имена и снимката.

Общи условия

Активация на акаунт