Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 608
  • 724
  •   2
Отговори
# 345
  • Пловдив
Lillit, квесторът е от ТУ Пловдив, А. Костадинов. Не знам по колко човека с в група.
Съучениците й са в други групи.

# 346
Флаш, не че това ще бъде е успокои, но и моята дъщеря получи отказ от Единбург. Оставам с впечатлението, че не ни искат там българите... Дори не разбрахме защо я режат и няма оферта, дипломата й е пълно 6, на айлтс има 8 от 9, с много участия и доброволчество е, но...
И ние сме с отказ от Единбург. Но още когато подаваше документи беше наясно - консултантката я беше предупредила, че от 12 кандидатури отказват 11. Ние чакаме 15 април да излязат резултатите от изпита в Грьонинген. И тогава ще решаваме как действаме по-натам.

# 347
  • София
Отговорите се попълват в някаква платформа, те нали на този изпит всички въпроси са с избираем отговор. Резултатът ще се знае веднага след приключване на изпита. При моя син са 4 човека при 1 квестор.

# 348
И при нас са 4 човека,  мисля си че ТУ София, са малко по късно започнали и за това леко се забавя при тях, но може и да греша

# 349
  • Варна
Стискам палци изпита да мине успешно като резултатност на децата ви.!

# 350
  • Монтана
Изпита приключи, щерката е с 35 точки.

# 351
  • Високо в планината на изобилието
Синът ми има 31 точки и 5.10 като оценка

# 352
  • София
Синът ми има 31 точки и 5.10 като оценка
Къде мога да видя на каква оценка отговарят точките?

# 353
  • Високо в планината на изобилието
Не мога да редактирам ,иначе щях да изтрия оценката му,защото той сам я изчисли по формулата,която му дадоха в групата на ТУ :точките се умножават на 0,10 плюс 2,а аз си мислех,че оценката е изпратена заедно с точките.Извинявам се за невярната информация

# 354
Мойта дъщеря е с 25т. Много е разочарована, ама каквото такова.

# 355
  • Монтана
Дъщерята сподели, че е минало спокойно. На познато дете са анулирали изпита(някой е влязъл в стаята). Един квестор се е занимавал с 4 деца.

# 356
  • Пловдив
27 т. Малко се разстрои, тъпи грешки имала. Казах й да не го мисли. На този изпит хубавото е, че може да се яви пак. От друга страна смятам, че няма да е нужно. За Пловдив ще й стигне.
Но пак ще проверя къде се намира между останалите.

# 357
  • Варна
Това математика ли е? Колко задачи, за колко време? Колко е максимума?

# 358
  • Пловдив
Това математика ли е? Колко задачи, за колко време? Колко е максимума?
Да, математика. Първият модул беше 2 часа с 20 задачи. За втория не знам колко задачи са били. Заради това, че е онлайн, всички са били с избираем отговор. Общо са 40 т.
И формулата май е, както някой писа по-горе.

# 359
  • Варна
Ясно, дано резултатите са достатъчни за класиране. Ако не, на редовния изпит ще са го оттренирали вече и ще се справят още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт