За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аз съм на вълна рок групи. Препоръчвам на Olivia Cunning Sinners on tour u  Exodus End. Сега чета Sole regret, обаче не ми харесва структурата. Всеки член на групата попада на мадама, в която се влюбва след секс за една нощ и така докато извъртим цялата група и се почне отначало с продължението на историята на първия. По стотина стр е всяка книжка. Взеха да стават по-интересни, но авторката е спряла всичко. Няма нови книги.

# 526
  • близо под тепетата
Вики, май обърка заглавието. Тя вероятно имаше предвид Кралска тайна на Лусинда Райли, а написа Кралска страст, която пък е поредица на Дженива Лий

Момичета, а челили сте поредицата за Седемте сестри на Лусинда Райли? Хареса ли ви? Нищо нейно не съм чела, а имат добър рейтинг в ГР.

Емиии мислила съм си за страст - за това Simple Smile да имах в предвид "Кралска тайна", а за "Кралска страст" на мен ми хареса Simple Smile
тези Седемте сестри на Лусинда Райли намират ли се в нета ?

Май нямам кралска жилка в мен....четох анонса на тези кралски тайни и не ме грабна ХИЧ Simple Smile
Сподели после как е.
Аз съм зациклила на Бий се или бягай -нещо все не намирам време тия дни, освен по светофарите в задръстванията Yum

# 527
И аз съм зациклила на бии се или бягай но съм с бебе и мога да чета вечер като заспи и то максимум за час че и аз съм каталясала след цял ден занимавка...а така ми харесва книгата че нямам търпение да я подхвана😊

# 528
Аз прочетох Tattered на Devney Perry от поредицата Lark Covе. След няколко блудкави книги тази ми хареса и то много. Продължавам със следващата.

https://www.goodreads.com/series/230201-dirty-nasty-freaks - тази поредица бях започнала, но само за секс става дума след 15 страница сигурно.... исках да разбера мистерията, но мисля директно да прочета края на третата книга.... няма смисъл да се тормозя..

# 529
След "Негодник по неволя" не посягам към книгите на Сара Маклейн. Страшна боза,а много прихвалена.

# 530
  • София
Започнах "Бий се или бягай" (така ли я бяха превели на български?) на С. Йънг. Свежо начало, посмях се. Обаче този е много нахален.

# 531
Може ли мнение за книгата "Бал на чувствата" - Рода Бакстър.

# 532
Сега видях, че Сиела са обявили, че ще издават In The Unlikely Event на Шен. Четох я още щом излезе, хубава е книгата, макар и по-различна от обичайните на авторката.

# 533
Chelsea, не е уау, но като цяло ми хареса.

# 534
  • Варна
Сега видях, че Сиела са обявили, че ще издават In The Unlikely Event на Шен. Четох я още щом излезе, хубава е книгата, макар и по-различна от обичайните на авторката.
Радвам се. Харесах как пише авторката.

# 535
Прочетох "Кралска тайна" на Лусинда Райли, но за мен това не е любовен раман, а трилър. Интересна е, държи те в напрежение през цялото време, като за трилърче е хубава.

# 536
  • София
Прочете ли някой Сделка с дявола?
И аз търся отзиви, за да знам, дали си струва да се купува?

# 537

Купила съм си книгата, но не съм я чела, като фен на Марч знам, че свършва книгата на най-интересното и затова винаги чакам да излезе и третата книга, отделям си цял ден и помитам трилогията на един дъх Simple Smile

От предни коментари на момичетата, който четат на английски съм видяла, че Фордж( Сделка с дявола е първата книга) била най-хубавата поредица на автора според мнението на повечето

# 538
  • София
Скрит текст:

Купила съм си книгата, но не съм я чела, като фен на Марч знам, че свършва книгата на най-интересното и затова винаги чакам да излезе и третата книга, отделям си цял ден и помитам трилогията на един дъх Simple Smile
От предни коментари на момичетата, който четат на английски съм видяла, че Фордж( Сделка с дявола е първата книга) била най-хубавата поредица на автора според мнението на повечето
Пропуснала съм коментарите. Значи ще я потърся и на англ. език, че вероятно нашите ще се забавят доста.

# 539
  • София
"Сделка с дявола" цялата трилогия ми хареса много. Но наистина първата и втората свършват на най-интересното място Smiley

Стигнах до средата на "Бий се или бягай" и тя също ми харесва много. Има нисък рейтинг в ГР, което засега ми е странно, по принцип в повечето случаи има съвпадение между мнението ми и рейтинга. Може би по-нататъка става зле Thinking

Общи условия

Активация на акаунт